annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

ispatım var dedi ya.
mahkemede kullanıp tazminat davası açabilir. yani cevvallikleri mahkemeye sökmez.

Mutlaka oralarda daha zordur böyle şeyler
Fakat o kadında doğuda değil mi ? Kültürleriniz aynı değil mi
Ailene örnek ver, millet aldatan kızını bağrına basıyo siz bi suçum yokken bana sahip çıkmıyorsunuz gibi
Sessiz kalma, diret. Bi arkadaş avukatmış delillerini ona mümkünse özelden yaz belki seni yönlendirebilir

Gelince yazar
Bence vardır can korkusu, yoksa ha deyince 8 aylık bebek bile verilmez o adi herife

Bu konularda oldukça hassasım , bundan 3 yıl önce bir bayan bu şekildeydi. Aldatma ,şiddet vs 2 çocuğu vardı. Sürekli tehdit ediliyordu, kızın ailesi istemiyordu. Şimdi boşandı, eşimle ortak olan hukuk büromuzda bizimle çalışıyor. Çocuklarına bakıyor. Ulaşabildiğim kadar ulaşmak istiyorum.

Konu sahibi bana yazmanı bekleyeceğim, hiç birşey için ümitsiz olma ve inan yalnız değilsin. Yardım almak istersen polis, savcı senin yanında olacaktır.

ispatım var dedi ya.
mahkemede kullanıp tazminat davası açabilir. yani cevvallikleri mahkemeye sökmez.
Tabi ki öyle
Ama ne yapması gerektiğini bile bilmiyor
Ailesi sahip çıkmıyor, barbar kocası çocuklarını zorla almış
Şimdi o yüzden bir avukatın en azından bilgilendirmesi, yönlendirmesi çok iyi olacaktır
Mümkünse alsın çocuklarını şehir değiştirsin bence

Keske aldatildigindan bu kadar eminsen ispat etseydin, uyanik davransaydin da oyle bisansaydin

Cocuklari senden alamaz ve nafakasini vermek zorunda. Ama bosanmayi kabul ederse

Ne güzel
Allah sizden razı olsun.

bana evliliği anlatmayın ben de evliyim evliliğin ne kadar sorunlu ve zor bişey olduğunu kendim de biliyorum. 3 yıldır evliyim, evliliğim oturmadı ve bunun bilincinde olduğum için de çocuk yapmadım. muhtemelen boşanıcam, boşanmak asla ayıp bişey değil ki ben öyle bi cümle kurmadım zaten. benim anlamadığım nokta ebeveynlerin çocuklarına karşı sorumlulukları var.onların mutluluğundan da mutsuzluğundan da aileleri sorumlu.kendini aldatan bi adamdan çocuk yaparak çocuğunu riske atmaktan başka bişey yapmış olmuyor.

sizin eşinizin düzelmiş olması belki milyonda bir, istisnasınız kaideyi bozamazsınız.evet bence yaptığı çok ağır bişey masum bi can böyle bi aile ortamında hayata 5-0 geriden başlayacak suçu ne halbuki.

içinde bulunduğu durum çok zor, lakin o kadar göz göre göre yapmış ki her şeyi zaten bu noktada çıldırıyor insan.allah hepimize akıl fikir vermiş kullanalım diye, hem her türlü sorumsuzca şeyi yapalım sonra da eyvah ben şimdi napıcam diye ağlayalım bence hayat böyle bişey değil.o zaman kimse yardım edemez.insan ne ederse kendine eder.

bi de hayatta gurur denen bişey var ya.adam sabah diğer kadının koynundan çıkıp bunun yanında banyo yapıyo bi de yüzsüzce nerden geldiğimi bilmiyo musun diyo.bunun üstüne barışacak mı yani affedecek mi, daha doğrusu istese de AFFEDEBİLECEK mi? imkansız bişey bu.

tavsiye noktasına gelince de, ben yapılacak bir şey göremiyorum sizin tavsiyeniz varsa verin. adamın beş parası yok, konu sahibi çalışmıyo ortada 4 çocuk. dava açsa en çok alacağı nafaka belli, çalışsa da eline geçecek parayla 4 çocuğa bakamaz.

ha ayrıca böyle iğrenç arsız edepsiz bi adamın - ki şimdiden çocukları kaçırmış- güzellikle boşanıp efendi efendi uzaktan nafaka ödeyeceğine de hiiiiiç inanmıyorum şahsen.

Cok uzuldum cok.. insallah hayatınızda her sey yoluna girer.

Ben evli değilim..
Boşandım..
Ama çocuklarım bu boşanmadan etkilenmesin diye belki diğer annelerden ekstra fazla çabalıyorum..
Yoruluyorum..
Ama çok da önemli değil..
Biz mutlu, huzurlu aile olmayı başarabildik çocuklarımla.. Dilerim herkes başarabilir..
Şu saatten sonra başka alternatifleri de yok zaten..
Ben de en başından beri affetmeyin çocuklarınızla yeni bir yaşam kurun diyorum..
Kadın isterse yapar..
Hele bir de anneyse yapar..
Çocuklarıyla boşanmak sorumsuzluk değildir eğer üzerine düşen herşeyi yaparsa..
Sizinle aynı görüşte değiliz..
Hoş olmamız da gerekmiyor..
İnşallah hayatınızın bundan sonrası güzel geçer..

İsteyince başarılabiliyor herşey..
Ah vah edip pişmanlıklarla yaşamayı bir kenara koyup ayağa kalkmak lazım.
Sizi de kutlarım böyle bir kadına ve çocuklarına sahip çıkmışsınız..

Adamdaki pişkinliğe bakın bu kadar da alenen yapılmaz ki
Aldattığını kanıtlarsanız alabiliyorsunuz çocukları sanırım.

Doğuda olunca daha bi zor bu işler ama nolur inancinizi ve gücünüzü kaybetmeyin. Yılmayın korkup pes etmeyin. O adi adamın yanına bırakmayın yapılanları. Keşke aileniz destek olsa ama olmadı diye karamsarliga düşmeyin. O kadar kizginim ki şu an anlatamam en çok da bebeğinizi almasına. Benim de 9 aylık kızım var ne demek almak ortalığı yikarim parcalarim kan çıkar bebegimi almak isteyenden!!!! Suçlamıyorum sizi ama ne bileyim benim içim parcalandi ya

Bu kadının çoluğu çocuğu yok mu?

Kocası öyleyse bi dur diyecek babası kardeşi yok mu?

Adam sehir disinda calisiyor bir gunluk yol masefesi var simdi benimki serefsiz kadinin gitmesini bekliyorlar gorusmek icin benim icim yaniyor evlatlarim icin bebegim daha sut emiyor simdi ne yiyecek

Ahh yazık sana yaa.Yazık bu cehalet kurbanlarına

Allah aşkına polise git ve o bebeği al yaaa...daha minicik...bu ne ya bu neee,nasıl bir insanlık bu...

5 yıldır aldatılıp bir de çocuk mu yapıyorsun?
Kusura bakma ama hiç üzülmedim sana. Sadece çocuklarına üzüldüm.
Ya evde oturmaya çocuk büyütmeye ne meraklısınız arkadaş..

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Şöyle hiç korkma senin yuvası yıkmayi biliyor ama rezil olan olsun sana avukat verilir merak etme Baroda sen yeter ki avukat işte delillerini ver ve co çocukları kesinlikle o aptala bırakma hepsini al çocuklarının

Allah aşkına polise git ve o bebeği al yaaa...daha minicik...bu ne ya bu neee,nasıl bir insanlık bu...
Kocası allahindan bulsun duşa girip bide nerden geldiğimi biliyorsun diyor.

Boşanma davası açıp daha sonra savcılığa gidip koruma talebinde bulunamaz mısın? Ya da benim ya da ailemden birini başına bir şey gelirse tek suçlu eşimdir diye bir dilekçe filan yazsan. Eşin bunu duyunca korkar belki tehdit etmekten de vazgeçer. Mahkeme zaten 6 yaşında olan ve 8 aylık olan çocuklarını sana verecektir. Diğer iki çocuğuna da muhtemelen soracaklardır yaşları büyük çünkü. Her halükarda çocuklarını alabilirsin. Ama önce güçlü olman lazım sende ailen gibi sinersen eşin de elinden geleni ardına koymaz emin ol. O kadına gelince rezil olacaksa da olsun ayrıca rezil bir insan daha ne kadar rezil olabilir ki?

Ne demek ya kadını katma ben olsam kocasına kadar söyler rezil ederdim ailenden saçmalamış kusura bakma ama.. hemen aç davayı ne demek eve gelip yıkanmak son suyu olur pisliğin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…