- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Kadının kocasına söylemişler
Kocası pasif biriymiş, kadının ailesi de cevvalmiş kızımıza iftira atılıyo demiş kapatmışlar
Kocası ben karımla baş edemiyorum demiş, zaten şehir dışına çıkıyormuş iş için. O arada bunlar yine yapacağını yapıyorlarmış
Mutlaka oralarda daha zordur böyle şeylerDogudayim ilkokul mezunuyum baba dayagiyla 17yasinda evlendirildim suan 31 yasindayim ben ispatlarsam ya beni yada ailemden birini oldurecek adamin gozunu kan burumus bunu herkes biliyor korkuyorlar ailesi dahil bas edemiyor bilen biliyor susuyorlar kimse demedi dogru kadinin ailesi yine herseye ragmen evine aldi gorusmeye devam ettiler olan yine bana oldu iftiraci oldum
Gelince yazar
Bence vardır can korkusu, yoksa ha deyince 8 aylık bebek bile verilmez o adi herife
Tabi ki öyleispatım var dedi ya.
mahkemede kullanıp tazminat davası açabilir. yani cevvallikleri mahkemeye sökmez.
Ne güzelBu konularda oldukça hassasım , bundan 3 yıl önce bir bayan bu şekildeydi. Aldatma ,şiddet vs 2 çocuğu vardı. Sürekli tehdit ediliyordu, kızın ailesi istemiyordu. Şimdi boşandı, eşimle ortak olan hukuk büromuzda bizimle çalışıyor. Çocuklarına bakıyor. Ulaşabildiğim kadar ulaşmak istiyorum.
Konu sahibi bana yazmanı bekleyeceğim, hiç birşey için ümitsiz olma ve inan yalnız değilsin. Yardım almak istersen polis, savcı senin yanında olacaktır.
Ben de sizin gibi düşünür kınar, suçlardım düzgün evliliği olmayanların çocuk sahibi olmalarını..
Ama gördüm ki içerisi dışardan bakıldığı gibi değilmiş..
Evliliklerde birçok problem yaşıyorsunuz..
Hele bir de başta çocuğunuz olduysa çook daha zor oluyor o boşanma kararını almak..
Sonra bakıyorsunuz adam düzelmiş..
Bayağı bayağı toparlayacak gibi ders almış gibi..
Bir çocuk daha yapabiliyorsunuz ve ben yaptım..
Söyleyin bilelim gibi çok itici konuşmuşsunuz ama söyledim bilin..
Konusahibinin ailesini bilmiyoruz..
Yaşantısını bilmiyoruz..
Kültürünü bilmiyoruz..
Ailesi tarafından sayılmamış değer görmemiş bir kadın. Olan olmuş..
Siz Allah seni ıslah etsin diyebiliyorsunuz sanki çok ağır suçluymuş gibi..
Ayrıca siz böyle yaptıkça bu kadar dar bakan kadınlara ne olabilir hiç düşündünüz mü?
Çocuklarından nefret edebilir..
Değer görmemiş ve sürekli itilmiş kadın kendini daha çok suçlayıp daha çok depresyona girebilir..
Neden neden dişe düşündürteceğinize ona yol göstermeniz gerekiyor..
O çocuklar doğmuş artık yapılabilecek bişey yok..
Ama gelecek için var..
Duymak istediğiniz şeyi yazıyorum..
Ben de sizin tabirinizle suçu işledim..
Ama geçmişime bakmadım neden diye sormak yerine hayatımızı nasıl güzel nasıl sevgi dolu, huzurlu geçirebiliriz bunu başardım..
Kendimi aldatan adamdan neden çocuk yaptım diye bir kez suçlamadım..
Çocuklarımın babası ölebilirdi de..
Boşanmak suç mu ayıp mı çocuklar olunca..
Bu kadın da toparlanabilir..
Çocuklarıyla mutlu hayatına devam edebilir..
Çalışırım diyor zaten..
Siz hala kendini suçlu hissettirmek için uğraşadurun..
bana evliliği anlatmayın ben de evliyim evliliğin ne kadar sorunlu ve zor bişey olduğunu kendim de biliyorum. 3 yıldır evliyim, evliliğim oturmadı ve bunun bilincinde olduğum için de çocuk yapmadım. muhtemelen boşanıcam, boşanmak asla ayıp bişey değil ki ben öyle bi cümle kurmadım zaten. benim anlamadığım nokta ebeveynlerin çocuklarına karşı sorumlulukları var.onların mutluluğundan da mutsuzluğundan da aileleri sorumlu.kendini aldatan bi adamdan çocuk yaparak çocuğunu riske atmaktan başka bişey yapmış olmuyor.
sizin eşinizin düzelmiş olması belki milyonda bir, istisnasınız kaideyi bozamazsınız.evet bence yaptığı çok ağır bişey masum bi can böyle bi aile ortamında hayata 5-0 geriden başlayacak suçu ne halbuki.
içinde bulunduğu durum çok zor, lakin o kadar göz göre göre yapmış ki her şeyi zaten bu noktada çıldırıyor insan.allah hepimize akıl fikir vermiş kullanalım diye, hem her türlü sorumsuzca şeyi yapalım sonra da eyvah ben şimdi napıcam diye ağlayalım bence hayat böyle bişey değil.o zaman kimse yardım edemez.insan ne ederse kendine eder.
bi de hayatta gurur denen bişey var ya.adam sabah diğer kadının koynundan çıkıp bunun yanında banyo yapıyo bi de yüzsüzce nerden geldiğimi bilmiyo musun diyo.bunun üstüne barışacak mı yani affedecek mi, daha doğrusu istese de AFFEDEBİLECEK mi? imkansız bişey bu.
tavsiye noktasına gelince de, ben yapılacak bir şey göremiyorum sizin tavsiyeniz varsa verin. adamın beş parası yok, konu sahibi çalışmıyo ortada 4 çocuk. dava açsa en çok alacağı nafaka belli, çalışsa da eline geçecek parayla 4 çocuğa bakamaz.
ha ayrıca böyle iğrenç arsız edepsiz bi adamın - ki şimdiden çocukları kaçırmış- güzellikle boşanıp efendi efendi uzaktan nafaka ödeyeceğine de hiiiiiç inanmıyorum şahsen.
Bu konularda oldukça hassasım , bundan 3 yıl önce bir bayan bu şekildeydi. Aldatma ,şiddet vs 2 çocuğu vardı. Sürekli tehdit ediliyordu, kızın ailesi istemiyordu. Şimdi boşandı, eşimle ortak olan hukuk büromuzda bizimle çalışıyor. Çocuklarına bakıyor. Ulaşabildiğim kadar ulaşmak istiyorum.
Konu sahibi bana yazmanı bekleyeceğim, hiç birşey için ümitsiz olma ve inan yalnız değilsin. Yardım almak istersen polis, savcı senin yanında olacaktır.
Adam sehir disinda calisiyor bir gunluk yol masefesi var simdi benimki serefsiz kadinin gitmesini bekliyorlar gorusmek icin benim icim yaniyor evlatlarim icin bebegim daha sut emiyor simdi ne yiyecek
Dogudayim ilkokul mezunuyum baba dayagiyla 17yasinda evlendirildim suan 31 yasindayim ben ispatlarsam ya beni yada ailemden birini oldurecek adamin gozunu kan burumus bunu herkes biliyor korkuyorlar ailesi dahil bas edemiyor bilen biliyor susuyorlar kimse demedi dogru kadinin ailesi yine herseye ragmen evine aldi gorusmeye devam ettiler olan yine bana oldu iftiraci oldum
5 yıldır aldatılıp bir de çocuk mu yapıyorsun?Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
Şöyle hiç korkma senin yuvası yıkmayi biliyor ama rezil olan olsun sana avukat verilir merak etme Baroda sen yeter ki avukat işte delillerini ver ve co çocukları kesinlikle o aptala bırakma hepsini al çocuklarınınDelilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Kocası allahindan bulsun duşa girip bide nerden geldiğimi biliyorsun diyor.Allah aşkına polise git ve o bebeği al yaaa...daha minicik...bu ne ya bu neee,nasıl bir insanlık bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?