- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.825
- 798
Uzatmadım kısa kestim yorumumu. Koca donu yikamaktan kastim koca kisisinin her kahrini cekmek. Sadece espirilesmis hali. Yoksa kimse beyazlar renklilerler kocamin donlari diye ayirmiyordur heralde kirli camasirlarini. Ve evet bu yaşıma kadar hep birileri icin yasamisim bu saaten sonra kendime vakit ayiririrdim . Kadinin derdi pembis kalplerle bezeli ask sevgi mutluluk degil bosuna sigorta ödemiyim iyi halli adama kapak atim. Bu düşünceyle yapılan evlilik nereye kadar mutluluk getirir? Bunu mutluluk olarak değerlendiriyorsan senin görüşüne de saygi duyarım. Ayrıca yasadiklarindan ders almıyıp alel acele yangından mal kaçırır gibi evlenmeye çalışan benim annem değil. Bana değil konu sahibine odaklanın lütfen.
Mecaz anlam diyosun:)) bu manada kul
lanan tek sen degilsin: ) ister kahir ceker mutlu olur ister baska sekilde. Nerden biliyosunuz kadinin ne niyetle evlenmek istedigini:)) yasadiklarindan daha nasil ders alacakmis? Kadin omru boyu kahir cekmis, dersin anasini aglatmis.
Sana tepkim yukardaki postta belirttigim gibi hic evlenmesin dedigin icindi. Bu dusuncelerle bi yazi yazsaydin sana geri yazmazdim:) hadi konu sahibine odaklanalim madem:)