Annemin Evliliği

Bosansınlar

Valla kusura bakmayın ama anneniz mal için evlenmiş yazdıklarınız bunu gösteriyor. Bu adamın çoluk çocuğu yok mu adama bir şey olsa annemize sonra size kalıcak. Normal mi? Şurda hangi kadın acaba babasının hemen evlendiği kadına malları vermesini ister ben istemem şahsen mirasçı ben iken başkasının çocuğa benim hakkım niye kalsın ? Hoş adamdada iş yok çocuklarına değil evlendiği kişiye her şeyini vermeyi başta söylemiş . Hayır yani zaten evliler ıkısının ama kusura bakmayın adam ölünce siz gerçek sahıbıne yazlığı evi verır mısınız hayır

Bosanmalari en mantikli cozum. Iki taraf da birbirine guvenmiyor. Yurumez bu evlilik. Cunku evlilik guven uzerine kurulur.

13 aralıkta annem evlenecek adamla ilk kez buluşacak diye yazmışsınız , üzerinden 2 ay geçmiş annen evlenmiş ,gerçekten ben tam anlayamadım . Neden bu kadar aceleci davrandı anneniz , malı mülkü geçin , Düzgün bir kafayla düşünülmeden yapılmış bir evlilik var ortada.

Mal için evlenmişse mal için evlenmiş. Yargılama değil fikir istemiş kişi. Herkes aşk için evlenmek zorunda değil ama bence annenizin bu evliliği bitirmesi gerekiyor. Belli ki karşıda sözünü tutmayan bir kişi var, kardeşiniz mutlu değil, siz kararsızsınız... Evlendiği kişiye de nasıl güvenmiş anlayamıyorum 2 ayda.

E annende onunla yasiyo iste illa ustunemi yapacak ay cem yilmaz geldi aklima bir skecinde bu üstüme yap konusunu iyi tiye almisti evlendirme programindami tanistilar annen parada pulda gozu olmasa karisi sonucta zaten yas kemale ermis yasasin adamla gitsin varsa adamin baska cocuklari onlarin da hakki var hatta onlarin hakki

Siz varsınız, kardeşiniz de varmış, anneniz ise geliri olmadığı için evlilik yapmış..
Siz utanmadınız mi bu durumda?
Iki evlat olarak, annenizi evliliğe mecbur etmeye?
niye utanalım ya
anneme söyledik biz erken diye.dinlemedi.2 ayda evlendi.bari evlendin yaza kadar bekle dedik.birbirlerini tanısınlar diye.yine dinlemedi.
maaşım yok kardeşin nasıl evlenicek diye evlendi.kardeşimde bende evlenme dedik,dinlemedi.

Kardesi de adam evlendircek yani
Anneniz ava giderken avlanmıs bildiğin

gerçek hayatta tanımak istemezdim sizi. asla. asla . asla. butun yorumlarınızdan ayrı ayrı hayrete duşuyorum.

Bu evlilik değil üzgünüm.
Eşiniz adamla mal için evlenmiş gibi görünüyor.
Neden anneniz hep olumsuz düşünüyor? Yok git diyecek yok hiçbirşey alamam falan..
Birazda olumlu tarafına baksın.
Ve adama hak verdim. Annenizin niyeti buysa adamda ona göre davranmış. E haklı yani.

Ne?
Maaşı yok diye parası malı için evlenmiş işte bildiğin.
Bir de kardeşinizi mi evlendirecek el parasıyla? Peess.

hanımefendi
adamın parasıyla diye yazmışım mı ,iyi oku

Adam haksız değil konu sahibi.Biraz olaya kendi babanız açısından bakın.Yarın evlense ve değerli bir mülkü bir başkasının üzerine yapsa ne dersiniz ? Bunca sene biz yokluk çektik,neden bir başkasına ait oluyor bu kadar çabuk diye sormaz mısınız ?
Şu saatten sonra adamın yapacağı varsa da yapmaz zaten.Mutlu değiller diyorsunuz,üstelik annenizin üstelemesi de çok yanlış.Biri sürekli ''tapuyu bana yap'' dese ben de düşünürüm neden bu kadar çok istiyor diye.Belki böyle büyük bir söz vermesi yanlış,ama kararından dönmesi onun çocukları açısından yanlış değil.Televizyonlarda görüyoruz 2 ay evli kalıp dolandırılan insan dolu,ne olursa olsun mantıklı olmalı insanlar.

Bilemedim hanımefendi, ne yazmışsınız? Bu mesajdan o anlaşılıyor.
Ben üzülmedim ya. Hatta oh canıma değsin.
Ticarî anlaşma evliliği yapılmış resmen.. kaç yıllık evlilerde, malı mülkü kadının üstüne yapacak?
Şu an birlikte yaşıyorlar zaten.
Adam öldüğünde ne Olacak çekincesi de olmaması lazım, resmî nikah varsa zaten kadının mirasta hakki var.
Illa üstüne almasindaki amac ne ki? Aldiktan sonra terk edip gitmek mi?

Açıkçası bana öyle geldi.
Yoksa şuan üzerine mal istemesinin hiçbir anlamı ve gerekliliği yok.
Konu sahibi kendi yazısında annesinin kardeşinin düğününü yapmak için evlendiğini, maaşının olmadığını söylüyor zaten. 2 evlat bir anneye bakmamış mı ki anne para için evlenmek zorunda kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…