- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
BosansınlarBilip bilmeden yorum yaz zaten
kardeşim bırak yazlığı adamdan gelen tek kuruşu kabul etmiyor,annem yazın yazlıkta kalırsınız boşuna otele para vermeyin diyor kabul etmiyorum.daha önce hayatımızı nasıl devam ettirdiysek öyle devam ediyoruz çok şükür.
Ama evlenmeden hatta daha 2 gün önce yazlık üzerine olucak deyip.1 gün sonra 360 derece dönen adamın yaptığı ayrı saçmalık.
Adam vermeyebilir ben ona birşey söylemiyorum.ama annemi kandırmaya çalışıyor.evlerden biri bir çocuğuma,diğeri öbür çocuğuma yazlıkta senin diyen adama inandı annem.
Baştan söylücekti o zaman hemen yapmam güvenmem lazım diyeki anneme parada pulda gözüm yok benim olan herşey senin,yeterki huzurlu olalım diyende kendisi
E annende onunla yasiyo iste illa ustunemi yapacak ay cem yilmaz geldi aklima bir skecinde bu üstüme yap konusunu iyi tiye almisti evlendirme programindami tanistilar annen parada pulda gozu olmasa karisi sonucta zaten yas kemale ermis yasasin adamla gitsin varsa adamin baska cocuklari onlarin da hakki var hatta onlarin hakkine diyorsun sen ya.adamdan gelen hiç birşeyi kabul etmedik biz.Hayatımızda o adam mı vardı da bundan sonra ondan istiyelim.Annem yazın yazlığa gidersiniz diyor onu bile kabul etmiyorum.
Annem zaten geliri olmadığı için evlendi,evlenmeden dünyayı ayağına sericem,ne istersen olucak,bundan sonra bana huzur lazım,parada pulda gözüm yok diyen adam
niye utanalım yaSiz varsınız, kardeşiniz de varmış, anneniz ise geliri olmadığı için evlilik yapmış..
Siz utanmadınız mi bu durumda?
Iki evlat olarak, annenizi evliliğe mecbur etmeye?
Kardesi de adam evlendircek yaniniye utanalım ya
anneme söyledik biz erken diye.dinlemedi.2 ayda evlendi.bari evlendin yaza kadar bekle dedik.birbirlerini tanısınlar diye.yine dinlemedi.
maaşım yok kardeşin nasıl evlenicek diye evlendi.kardeşimde bende evlenme dedik,dinlemedi.
Erkeklerin sözünü inanılmaz genel olarak kadınları kandırmaya meyilliler annen çok saf kadınmış yaşına rağmen hayat tecrübesi yokmuş, hep köprüden geçene kadar annen ona yaptığı hizmeti aksatsın
Her gün yemek yapmasın, hafta 1 evi temizlesin, bazı günler arkafaşlarını çağırsın eşini ama o vakit evde olmamasını sağlasın, sana gelip 1 hafta kalsın çünkü anlaşmaya uymayan eş şımartılmaz
çok komikkkkkkKardesi de adam evlendircek yani
Anneniz ava giderken avlanmıs bildiğin
Ne?niye utanalım ya
anneme söyledik biz erken diye.dinlemedi.2 ayda evlendi.bari evlendin yaza kadar bekle dedik.birbirlerini tanısınlar diye.yine dinlemedi.
maaşım yok kardeşin nasıl evlenicek diye evlendi.kardeşimde bende evlenme dedik,dinlemedi.
hanımefendi
adamın parasıyla diye yazmışım mı ,iyi oku
Bilemedim hanımefendi, ne yazmışsınız? Bu mesajdan o anlaşılıyor.maaşım yok kardeşin nasıl evlenicek diye evlendi.
Ben üzülmedim ya. Hatta oh canıma değsin.Bilemedim hanımefendi, ne yazmışsınız? Bu mesajdan o anlaşılıyor.
Açıkçası bana öyle geldi.Ben üzülmedim ya. Hatta oh canıma değsin.
Ticarî anlaşma evliliği yapılmış resmen.. kaç yıllık evlilerde, malı mülkü kadının üstüne yapacak?
Şu an birlikte yaşıyorlar zaten.
Adam öldüğünde ne Olacak çekincesi de olmaması lazım, resmî nikah varsa zaten kadının mirasta hakki var.
Illa üstüne almasindaki amac ne ki? Aldiktan sonra terk edip gitmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?