Annemin Evliliği

Eğer annenizin öyle bir düşüncesi varsa getir tapuyu öyle nikah işlemleri başlasın demeliydi
Hoş hiç kimsede bunu kabul etmezdi
Annen plancı adam yalancı
Yapacak bir şey yok olan olmuş

Annenizin kriteri maddiyatsa önce tapuyu üstüne alıp sonra evlenmeliydi

Yaw kadın adama böbreğini veriyo, adam Karısının böbreği ile başka bi kadına gidiyo.
Neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar...
Adam neden güvensin annenize.
Oldu canım başka...

Anneniz kar etmek icin evlenmediyse su an beklentileri karsilaniyor. Adam git dese boşanırken nafaka ister. Adam evliyken vefat ederse zaten mirasçısı olacak. Eger nedeni size yuk olmamak ve kardesinizin rahat evlenmesi ise zaten bunlar karşılanmış durumda. Bunun ustune ev, yetmeyip bir de yazlik istemesi kar etmek oluyor.

Ayrica git dese basimi sokacak yer deyip hem ev hem yazlik istemek de biraz fazla değil mi? Basini sadece eve sokamiyor mu mesela illa yazlik mi gerekiyor?

Adamin haksizligi annenize bunu vaat edip yapmamasi. Belki gidisata bakip yapacaktı bilemiyorum ama annenizin bu israri yapacak adami bile yolundan döndürür.

Doğru veya yanlış. Ama ortada verilmiş bir söz var yerine getirilmeliydi evlilik sözlesmesi yapmadılar mı ? Bir de sonucta adam yillarca cocuklarina maddi destek olmuştur. Kendi kazandigi parayla yaptığı evleri nasıl paylastiracağı da kimseyi ilgilendirmez. Bence anneniz para kabul etsin bu durumda çünkü evlenirken adam ona bakacağına söz vermiş.

Boşaninca yarı yarıya olur zaten adam başkasının üzerine yapmadığı sürece ne kadar süre bi evliliği var annenizin

Boşaninca yarı yarıya olur zaten adam başkasının üzerine yapmadığı sürece ne kadar süre bi evliliği var annenizin

Bosaninca yarı yarıya olacağını nereden biliyorsunuz
Evi birlikte mi yapmışlar bosaninca yarı yarıya olsun

2 ayda evlenmis, evlenir evlenmez de "hani benim yazligim?" demeye baslamissa adama itici gelmistir. Ki oyle de zaten.
Adamla evlenmis iste, yazlik ustune olsa ne olacak? Demek ki bosanma dusuncesi var annende

Bosaninca yarı yarıya olacağını nereden biliyorsunuz
Evi birlikte mi yapmışlar bosaninca yarı yarıya olsun
Evli bir çiftin eşya ve mal mülk üzerinde yarı hakkı olur hukuken de bu böyle talep etmediği sürece

Bilginizin olmadigi konuda neden fikriniz var acaba ya
Bi de emin emin konusmalar
Hi hukuken oyle
Sinirlenmicem ascahaak
Dengesiz bi ruh hastasının biliyormuydun bunu eğer bilmiyorsan öğrenmiş oldun yazık çevrene senle muhatap olan insanlara senin gibi insanlar la diyaloğum yok tatlım sinirlenebilirsin istediğin kadar ..

Dengesiz bi ruh hastasının biliyormuydun bunu eğer bilmiyorsan öğrenmiş oldun yazık çevrene senle muhatap olan insanlara senin gibi insanlar la diyaloğum yok tatlım sinirlenebilirsin istediğin kadar ..

Assgzjaka
Tatlim dengesiz bir ruh hastasi degilim ama senin gibi cahil cahil bilmeden konuşan
Bilmedigini de bilmeyen
Belli bir meslek alaninda hicbir bilgisi yokken akil verenlere ifrit oluyorum
Ayyy nolurr diyalogun olsuunn aglariiiimm

Assgzjaka
Tatlim dengesiz bir ruh hastasi degilim ama senin gibi cahil cahil bilmeden konuşan
Bilmedigini de bilmeyen
Belli bir meslek alaninda hicbir bilgisi yokken akil verenlere ifrit oluyorum
Ayyy nolurr diyalogun olsuunn aglariiiimm
Ağlamıyorsunki yani bildiğin havliyorsun

Aaa bulunduğun odada bir tek sen mi varsin
O zaman cok yuksek sesle yapmada komsularin gelmesin kemik vermeye
Bir deyim den söz etmek isterim de yalnız sen o nu anlayacak kapasite yok
Evlilik içinde edilen mal para yarı yarıya dir. He sen bunu bilmeyip öğrendiysen benden ne mutlu bana ama sen de o zeka yok valla ha bunu bilmen de ilerde hayatına fayda sağlar mı aşikar küçük beyin..

Okudugunu anlayamayan buyuk beyin

Malvarligi evlilik icinde edinilmemis

Istersen yazilanlari bir daha oku, sonra yaz
Eger tekrar anlamazsan, sonra tekrar sorarsin

Okudugunu anlayamayan buyuk beyin

Malvarligi evlilik icinde edinilmemis

Istersen yazilanlari bir daha oku, sonra yaz
Eger tekrar anlamazsan, sonra tekrar sorarsin
İçinde diye yazdım zaten bende olan bir mal varlıkları varsa küçük beyin orayı atlama lakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…