Boşaninca yarı yarıya olur zaten adam başkasının üzerine yapmadığı sürece ne kadar süre bi evliliği var annenizinAnnem ikinciye evlenmişti.İyi Gibi Gidiyor fakat çok sık kavga yapıyorlar.Adam çok kıskanç.Anneme evlenmeden önce ev ve yazlık yapıcam üzerine demişti.Annem yapalım dedikçe o erteledi.En son birbirimizi daha tanımıyoruz o yüzden hemen yapmıcam demiş.Annemde bana baştan öyle söylemedi diye kızıyor.bana git dese elimde hiç birşey kalmıcak diyor.
Sizce kim haklı
Boşaninca yarı yarıya olur zaten adam başkasının üzerine yapmadığı sürece ne kadar süre bi evliliği var annenizin
Evli bir çiftin eşya ve mal mülk üzerinde yarı hakkı olur hukuken de bu böyle talep etmediği süreceBosaninca yarı yarıya olacağını nereden biliyorsunuz
Evi birlikte mi yapmışlar bosaninca yarı yarıya olsun
Evli bir çiftin eşya ve mal mülk üzerinde yarı hakkı olur hukuken de bu böyle talep etmediği sürece
Dengesiz bi ruh hastasının biliyormuydun bunu eğer bilmiyorsan öğrenmiş oldun yazık çevrene senle muhatap olan insanlara senin gibi insanlar la diyaloğum yok tatlım sinirlenebilirsin istediğin kadar ..Bilginizin olmadigi konuda neden fikriniz var acaba ya
Bi de emin emin konusmalar
Hi hukuken oyle
Sinirlenmicem ascahaak
Dengesiz bi ruh hastasının biliyormuydun bunu eğer bilmiyorsan öğrenmiş oldun yazık çevrene senle muhatap olan insanlara senin gibi insanlar la diyaloğum yok tatlım sinirlenebilirsin istediğin kadar ..
Ağlamıyorsunki yani bildiğin havliyorsunAssgzjaka
Tatlim dengesiz bir ruh hastasi degilim ama senin gibi cahil cahil bilmeden konuşan
Bilmedigini de bilmeyen
Belli bir meslek alaninda hicbir bilgisi yokken akil verenlere ifrit oluyorum
Ayyy nolurr diyalogun olsuunn aglariiiimm
Ağlamıyorsunki yani bildiğin havliyorsun
Bir deyim den söz etmek isterim de yalnız sen o nu anlayacak kapasite yokAaa bulunduğun odada bir tek sen mi varsin
O zaman cok yuksek sesle yapmada komsularin gelmesin kemik vermeye
Bir deyim den söz etmek isterim de yalnız sen o nu anlayacak kapasite yok
Evlilik içinde edilen mal para yarı yarıya dir. He sen bunu bilmeyip öğrendiysen benden ne mutlu bana ama sen de o zeka yok valla ha bunu bilmen de ilerde hayatına fayda sağlar mı aşikar küçük beyin..
İçinde diye yazdım zaten bende olan bir mal varlıkları varsa küçük beyin orayı atlama lakinOkudugunu anlayamayan buyuk beyin
Malvarligi evlilik icinde edinilmemis
Istersen yazilanlari bir daha oku, sonra yaz
Eger tekrar anlamazsan, sonra tekrar sorarsin
İçinde diye yazdım zaten bende olan bir mal varlıkları varsa küçük beyin orayı atlama lakin
Olan beyin error buraya kadar gelmen de bişey. .Poff seninle daha muhattap olamicam
Sana o kadar cevap gereksizdi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?