- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Iyi de dogru soyluyor. Neden kadina sinirlendiniz ki?çok komikkkkkk
kardeşim evde annemle yaşarken nasıl evlenicek.ben evlenip gideyim oda rahatla evlensin.gelin beni ya ister ya istemez diye söyledi.Bilemedim hanımefendi, ne yazmışsınız? Bu mesajdan o anlaşılıyor.
aynen öyleYazlık ve ev istemesini abes buldum öncelikle onu söyleyim. Fakat adam da çocuk değil söz vermeseymiş. Bir de Kardeşin evlenecek derken de ben başına yük olmayım kendi evliliğinin masrafıyla uğraşsın diye kastetmiş olabilir (iyi niyetli düşünmek istiyorum)
Allah aşkına ne anlatıyorsunuz sevgili konu sahibi?kardeşim evde annemle yaşarken nasıl evlenicek.ben evlenip gideyim oda rahatla evlensin.gelin beni ya ister ya istemez diye söyledi.
keşke baştan suçlamak yerine anlamadığınız için sorsaydınız
nasıl bir kafa yapın var anlamıyorum kiAllah aşkına ne anlatıyorsunuz sevgili konu sahibi?
Biz anladık gayet.
Maden annenizin maaşı yok birşeyi yok, kardeşiniz evlendiğinde başka eve çıkıp pek ala 2 kardeş annenize aylık belli bir ücret yollayıp ona bakabilirdiniz, değil mi?
Ama annenizin para için evlenmesi daha kolayınıza geldi.
O zaman böyle anlatmalıydınız, konuda ayrıntı vermeyip burada konuya göre yorumlayanlara nasip bir kafa yapın var demek de ilginç. Konuda ayrıntı vermiş misin? Hayır. Eee o zaman?nasıl bir kafa yapın var anlamıyorum ki
anneme evlenme dedik,dinlemedi 2 ayda evlendi.biz evlenmesini hiç istemedik daha babamdan boşanalı 1 sene olmuştu ama sizinde geliriniz belli dedi.sigaramı bile siz alıyorsunuz 1 kuruş faydam yok dedi.ben gittiğim zaman kardeşinde rahatlıkla evlenir gelin ya ister ya istemez ev ev üstüne olmaz dedi.kabul etmek zorunda kaldık,sen mutlu ol yeterki tamam dedik.
geçende ayrılmaya kalkıtığında eşim gece almaya gidicekti annemi ağladığı için.bizimle yaşarsın dedim.kendisi gelmek istemiyor.kardeşimde bende sonuna kadar baktık.vicdanımız rahat
ne düşündüğün umrumda değil.
Anneniz neden evlenmek yerine çalışmadı?nasıl bir kafa yapın var anlamıyorum ki
anneme evlenme dedik,dinlemedi 2 ayda evlendi.biz evlenmesini hiç istemedik daha babamdan boşanalı 1 sene olmuştu ama sizinde geliriniz belli dedi.sigaramı bile siz alıyorsunuz 1 kuruş faydam yok dedi.ben gittiğim zaman kardeşinde rahatlıkla evlenir gelin ya ister ya istemez ev ev üstüne olmaz dedi.kabul etmek zorunda kaldık,sen mutlu ol yeterki tamam dedik.
geçende ayrılmaya kalkıtığında eşim gece almaya gidicekti annemi ağladığı için.bizimle yaşarsın dedim.kendisi gelmek istemiyor.kardeşimde bende sonuna kadar baktık.vicdanımız rahat
ne düşündüğün umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?