Annemin Evliliği

Seninde dogal seleksiyona ugramadan bu yasa gelmen mucize gibi adeta ama neyse asgsahak
Ayy yazık ne o çok mu üzdüm seni hemen düşürme motivasyonu bak enerjini o küçük beynini yoracagin o kadar çok şey var ki ah gençlik ahh ogrenceksin hayat öğretecek size elbet bir gün

Ayy yazık ne o çok mu üzdüm seni hemen düşürme motivasyonu bak enerjini o küçük beynini yoracagin o kadar çok şey var ki ah gençlik ahh ogrenceksin hayat öğretecek size elbet bir gün

Google a yazsaydin keske bilmedigin seyleri ya o da bi cozum yolu

Google a yazsaydin keske bilmedigin seyleri ya o da bi cozum yolu
Sen bu yoldan ilerliyorsun demek ha bu arada mesleğim avukat bürosunda muhasebe eğer yolun düşerse bi akla bu konuda seni aydinlatirim ama bakıyorum o küçük beyin zaten Google le çeviri kullanıyor yaz bakalım ben bu beyinle kaç sene de yaşarım yada bu bu beyin benle bu yolda gider..

Avukat burosundaki muhasebecilerin hukuk bilgisi mi varmis ahahahsgsahnaka
Cerrah sekreterleri de ameliyat yapabiliyor mu buyuk beyin
Sen bu yasa kadar geldiysen beyninle birak beni tüm insanlar sonsuza kadar yasar

Avukat burosundaki muhasebecilerin hukuk bilgisi mi varmis ahahahsgsahnaka
Cerrah sekreterleri de ameliyat yapabiliyor mu buyuk beyin
Sen bu yasa kadar geldiysen beyninle birak beni tüm insanlar sonsuza kadar yasar
Evlilik icin de edilen mal mulk esit yazdım sen zipladin tersini iddaa ettin Eğer bana bunu tersini kanıtla hakikaten tebrik edicem seni

Ben halen söylediğimin arkadasindayim konu sahibi evlilik öncesinde taşınmaz demirbaşlari söylemiş ama ben burda degilim evlilik içinde varsa olur yazdım sen o küçük aklınla bişey ler yapıyorsun ama olmuyor yani sende durmuyor bunu çok zorlama hayır yani tasiyamazsin mazalllah sebep olmayayim

Boşaninca yarı yarıya olur zaten adam başkasının üzerine yapmadığı sürece ne kadar süre bi evliliği var annenizin

Benim yazdiklarimi okumuyorsun ya da anlayamiyorsun anladim da bari kendi yazdiklarini oku ve anla ya

He canım he sende öğrendin de laf ebeliği yapıyorsun o küçük. Beyninle aferin ama isteyince oluyormuş demek

Evlilik içinde edinilen mal ortaktır evlılık öncesın de avucunu yalarsın he bır de şu var evlilik içinde adamın babasından kalan bır mal bıle olsa yıne alamazsın konu sahıbının eşi daha bı ıkı aylık evli adamın evlılık öncesı edınılmış malını istiyor yanı hakkı yok adamın mırascıları var hee adam vefat ederse alır boşanmada alamaz umarım anlamışsındır

He canım he sende öğrendin de laf ebeliği yapıyorsun o küçük. Beyninle aferin ama isteyince oluyormuş demek

Uzulme öğrenirsin
Muhasebeciligini yaptigin avukatlik burosundaki avukat beylere hanimlara sorarsin hukuki danismanligi kimler verebilir diye
Bundan sonra mesleki konularda bilgilendirme yaparken daha dikkatli olursun
Optum canim gorusmeyiz insallah senin bir seyi anlaman deveye hendek atlatmaktan zor cunku

Evlilik icin de edilen mal mulk esit yazdım sen zipladin tersini iddaa ettin Eğer bana bunu tersini kanıtla hakikaten tebrik edicem seni
Ben ne yazdimi burda peki

Yay o küçük beyninin ne kadar zorlamissin yazık görüşürüz bi yerde mutlaka zevkle çünkü senin gibi cahil birine bişey ler katmak güzeldi ☺

Bosver anlamasi cok zor yatas anlardi simdiye kadar

Evlilik suresince diyorum boşanmaya edilen mal mülk yarı yariyadir daha nasıl izah edebilirim öncesi zaten miras vallahi pes

Evlilik suresince diyorum boşanmaya edilen mal mülk yarı yariyadir daha nasıl izah edebilirim öncesi zaten miras vallahi pes
Tamamda burda evlılık süresi içinde edinilmiş mal değil hakkı yok arkadaşta bunu demiş siz yanlış anlamışsınız

Zaten hakkı var diye bende bişey yazmadım burda annesi çok da mağdur olmaz boşansada bu yani o meseleyi başka yerlere çekmek istiyor da onun meselesi ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…