2.evlilikler genellikle mantik evliligi oluyor o yüzden anneniz rahat etmek icin evlenmiş ama eşini sık bogaz etmemeli yeni evli sonucta eşinin ona gore hesaplari madfi durumu vardir müsait oldugu vakit geciricem diyordur kandirmaca yalan ypmaz evlenmeye niyeti olan bi kadina kimse yalan uzerine evlilik kurulmaz cunku siz hivlc ne annenize ne de eşine birsey demeyin bnce eşi sinirlenir kavga cikabilir karışmayinAnnem ikinciye evlenmişti.İyi Gibi Gidiyor fakat çok sık kavga yapıyorlar.Adam çok kıskanç.Anneme evlenmeden önce ev ve yazlık yapıcam üzerine demişti.Annem yapalım dedikçe o erteledi.En son birbirimizi daha tanımıyoruz o yüzden hemen yapmıcam demiş.Annemde bana baştan öyle söylemedi diye kızıyor.bana git dese elimde hiç birşey kalmıcak diyor.
Sizce kim haklı
adam haklı.annen bas baya mal mülkle evlenmiş adamla evlenmemiş.anlaşamıyolar bile.Annem ikinciye evlenmişti.İyi Gibi Gidiyor fakat çok sık kavga yapıyorlar.Adam çok kıskanç.Anneme evlenmeden önce ev ve yazlık yapıcam üzerine demişti.Annem yapalım dedikçe o erteledi.En son birbirimizi daha tanımıyoruz o yüzden hemen yapmıcam demiş.Annemde bana baştan öyle söylemedi diye kızıyor.bana git dese elimde hiç birşey kalmıcak diyor.
Sizce kim haklı
ne diyorsun sen ya.adamdan gelen hiç birşeyi kabul etmedik biz.Hayatımızda o adam mı vardı da bundan sonra ondan istiyelim.Annem yazın yazlığa gidersiniz diyor onu bile kabul etmiyorum.Peki sizin payınıza ne düşüyor ? Çıkarınız var mı evden yazlıktan ?
Eşimle kaç yıldır birlikteyim evlenmeden öncesi de var ama benim üstüme şunu yap demedim nasıl oluyor bu işler hiç anlamıyorum sevgide çıkar olmaz çıkar evliliği de evlilik olmaz ikisi de birbirini bulmuş gibi duruyor e ne de olsa herkes kalbinin ekmeğini yermiş Rabbim dağına göre kar veriyor işte
Eğer eşin mal alıp kaçma korkusu varsa,eşin vefatı durumunda ev ve yazlığın annenize kalması ile ilgili sözleşme yapılabilir.
diğer türlü adam yaşıyorken malını vermesi saçma,ya verdikten sonra anneniz bırakıp giderse adam ne yapacak.
ne diyorsun sen ya.adamdan gelen hiç birşeyi kabul etmedik biz.Hayatımızda o adam mı vardı da bundan sonra ondan istiyelim.Annem yazın yazlığa gidersiniz diyor onu bile kabul etmiyorum.
Annem zaten geliri olmadığı için evlendi,evlenmeden dünyayı ayağına sericem,ne istersen olucak,bundan sonra bana huzur lazım,parada pulda gözüm yok diyen adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?