Annemin Evliliği

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Annem ikinciye evlenmişti.İyi Gibi Gidiyor fakat çok sık kavga yapıyorlar.Adam çok kıskanç.Anneme evlenmeden önce ev ve yazlık yapıcam üzerine demişti.Annem yapalım dedikçe o erteledi.En son birbirimizi daha tanımıyoruz o yüzden hemen yapmıcam demiş.Annemde bana baştan öyle söylemedi diye kızıyor.bana git dese elimde hiç birşey kalmıcak diyor.
Sizce kim haklı

2.evlilikler genellikle mantik evliligi oluyor o yüzden anneniz rahat etmek icin evlenmiş ama eşini sık bogaz etmemeli yeni evli sonucta eşinin ona gore hesaplari madfi durumu vardir müsait oldugu vakit geciricem diyordur kandirmaca yalan ypmaz evlenmeye niyeti olan bi kadina kimse yalan uzerine evlilik kurulmaz cunku siz hivlc ne annenize ne de eşine birsey demeyin bnce eşi sinirlenir kavga cikabilir karışmayin

İki tarafta kendince haklı. Anneniz bir söz almış onun yerine getirilmesini bekliyor. Eşi ise hem evi hem yazlığı neden bir anda bir başkasının üzerine yapsın ne emeklerle elde etmiştir onları. Baştan söz vermesi yanlış olan. Anneniz mal mülk için evlenmiş orası belli de evdeki hesap çarşıya uymamış

adam haklı.annen bas baya mal mülkle evlenmiş adamla evlenmemiş.anlaşamıyolar bile.

Peki sizin payınıza ne düşüyor ? Çıkarınız var mı evden yazlıktan ?
Eşimle kaç yıldır birlikteyim evlenmeden öncesi de var ama benim üstüme şunu yap demedim nasıl oluyor bu işler hiç anlamıyorum sevgide çıkar olmaz çıkar evliliği de evlilik olmaz ikisi de birbirini bulmuş gibi duruyor e ne de olsa herkes kalbinin ekmeğini yermiş Rabbim dağına göre kar veriyor işte

ne diyorsun sen ya.adamdan gelen hiç birşeyi kabul etmedik biz.Hayatımızda o adam mı vardı da bundan sonra ondan istiyelim.Annem yazın yazlığa gidersiniz diyor onu bile kabul etmiyorum.
Annem zaten geliri olmadığı için evlendi,evlenmeden dünyayı ayağına sericem,ne istersen olucak,bundan sonra bana huzur lazım,parada pulda gözüm yok diyen adam

Ama evlilik programlarda mesela kadınlar evlenme şartlarını sunuyordu. Hani araba, ev, yazlık, emeklilik gibi. Belki baştan vermesi konusunda anlaşılmış

Doğrudur Allah annenizin gönlüne göre versin ozmn

Adam annenizin malda mülkte gözü olduğunu anlamış Anneniz beklemesin zira daha çok bekleyeceğe benziyor adam asla öyle bşy yapmaz ve haklıda . Adamın söz verme mevzuuna gelince de eğer anneniz evi vs benim üzerime yaparsan evlenirim dedi ve adam söz verdiyse Haklı olan annen olur tabi( mantık evliliği yaptığını bir nevi dile getirmiş olur doğal olarak istemekte üstelemekte hakkıdır )

İkisi de haksız bence. Eğer üstüne yapmayacak idiyse neden öyle vaat etmiş? Anneniz ise ev ve yazlık için mi evlendi? evlenmeden önce hiçbir şeyi yok muydu? Nasıl geçiniyordu? Anneniz o eve ve yazlığa bel bağlamasın bence o adam hayatına girmeseydi ne yapacaktı?

Ben sizin annenize çok kızıyorum boşandığı icin değil koştur koştur başkasıyla evlendiği icin . Ama en çok size kızıyorum düsünmeyin artık anne babanızı tabiki kolay değil asla kolay değil düşünmemek ama para pul derdine evlendiyse bunlarla karsilasmasida normal . Canınızı sıkmayın artık annenizde para pul icin kavga edip durmasın otursun evinde mutlu olmaya çalışsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…