hangi yolunda giden hayat?Annenin evliligi, kardesinin yalnız yasayacak olmasına takmanız, babanızın durumu.
Yorulmuyor musunuz sureklı kocaman insanların aslında yolunda giden hayatlarını dert ederken?
Bilip bilmeden yorum yaz zatenTabii ki anneniz haklı. Çünkü elin adamı yıllarca uğraşıp didinerek edindiği malları, kendi çocuklarını bile düşünmeden, hemen yeni eşinin üstüne yapmalı. Adamın çocukları da ağızlarını ayırıp bakakalmalı.
Boşanırlarsa evle yazlık annenizin olur, sonra da size kalır. Yüzünü bile görmek istemediğiniz adamın malları kendi çocuklarına değil size kalmış olur
Şöyle vaatlere bilmem kaç yaşındaki çoluk çocuk sahibi kadın bile inanıyorsa 20 yaşındaki genç kızların ona buna inanması çok normal demek ki.
Adamın yalanı tabii ki çirkin ama beklenen şey de çirkin olduğu için birbirini sıfırlıyor.
Bir ev ve bir yazlık diye yazdınız gibi okumuşum.Bilip bilmeden yorum yaz zaten
kardeşim bırak yazlığı adamdan gelen tek kuruşu kabul etmiyor,annem yazın yazlıkta kalırsınız boşuna otele para vermeyin diyor kabul etmiyorum.daha önce hayatımızı nasıl devam ettirdiysek öyle devam ediyoruz çok şükür.
Ama evlenmeden hatta daha 2 gün önce yazlık üzerine olucak deyip.1 gün sonra 360 derece dönen adamın yaptığı ayrı saçmalık.
Adam vermeyebilir ben ona birşey söylemiyorum.ama annemi kandırmaya çalışıyor.evlerden biri bir çocuğuma,diğeri öbür çocuğuma yazlıkta senin diyen adama inandı annem.
Baştan söylücekti o zaman hemen yapmam güvenmem lazım diyeki anneme parada pulda gözüm yok benim olan herşey senin,yeterki huzurlu olalım diyende kendisi
Kusura bakmayın ama annenizde bir yazlık hasretine koşa kosa evlenmeseydi sakin kafayla bir düşünseydi. En çok sizi üzülüyorum bunları takmaktan hasta olcaksınız yakında. Herkes hayatında görmüyor musunuz ?Bilip bilmeden yorum yaz zaten
kardeşim bırak yazlığı adamdan gelen tek kuruşu kabul etmiyor,annem yazın yazlıkta kalırsınız boşuna otele para vermeyin diyor kabul etmiyorum.daha önce hayatımızı nasıl devam ettirdiysek öyle devam ediyoruz çok şükür.
Ama evlenmeden hatta daha 2 gün önce yazlık üzerine olucak deyip.1 gün sonra 360 derece dönen adamın yaptığı ayrı saçmalık.
Adam vermeyebilir ben ona birşey söylemiyorum.ama annemi kandırmaya çalışıyor.evlerden biri bir çocuğuma,diğeri öbür çocuğuma yazlıkta senin diyen adama inandı annem.
Baştan söylücekti o zaman hemen yapmam güvenmem lazım diyeki anneme parada pulda gözüm yok benim olan herşey senin,yeterki huzurlu olalım diyende kendisi
Ava giderken avlanmış annenAnnem ikinciye evlenmişti.İyi Gibi Gidiyor fakat çok sık kavga yapıyorlar.Adam çok kıskanç.Anneme evlenmeden önce ev ve yazlık yapıcam üzerine demişti.Annem yapalım dedikçe o erteledi.En son birbirimizi daha tanımıyoruz o yüzden hemen yapmıcam demiş.Annemde bana baştan öyle söylemedi diye kızıyor.bana git dese elimde hiç birşey kalmıcak diyor.
Sizce kim haklı
Bilip bilmeden yorum yaz zaten
Komik tarafı adamın aldığı evin yazlığın mirasçıları da adamın değil kadının çocukları olacak.Eğer eşin mal alıp kaçma korkusu varsa,eşin vefatı durumunda ev ve yazlığın annenize kalması ile ilgili sözleşme yapılabilir.
diğer türlü adam yaşıyorken malını vermesi saçma,ya verdikten sonra anneniz bırakıp giderse adam ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?