• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

zalimhayat_82

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
131
22
13
43
Annemle babam boşanma aşamasında
Annem son zamanlarda değişti kendine bakmaya başladı,özgüveni geldi babamdan ayrılmak istiyor
Babam istemiyor fakat annem görmek dahi istemiyor
WhatsApp ta fazla takılıyor ,aslında çok giren bir insan değildi ama baktım mesela gece 12 de girmiş
Çok giren birisi değil yani öyle çok aktif değil
Bir de Facebook’ta fazla takılıyor
Bu ne demek şimdi ,ben ne yapayım
Yüzüne söylesem olmaz

Ya sizin burda bir uyeliginiz daha var mi? 2. Uyeliginiz mi bu?

Bnce haklısın endişelenmekte. Ben de huylanırdım. Düştüğüsıkıntılı durumdan yanlış bir arkadaşlığa başlayabilir. Ben bu gorumu anlamıyorum bazen özel hayatmış, sananeymiş. Anneye karışma, kardeşe karışma, komşuya hiçççç bulaşma:))))) sadece kayınvalideye karışma ve linçte hem fikiriz. Gerisi kırmızı çizgi:))

Size ne bu durumdan rahatsızlık duymanıza sebepolan şey nedir anneniz bir birey kendi hayatı ona karışamazsınız doğru olanıda budur !

Annemle babam boşanma aşamasında
Annem son zamanlarda değişti kendine bakmaya başladı,özgüveni geldi babamdan ayrılmak istiyor
Babam istemiyor fakat annem görmek dahi istemiyor
WhatsApp ta fazla takılıyor ,aslında çok giren bir insan değildi ama baktım mesela gece 12 de girmiş
Çok giren birisi değil yani öyle çok aktif değil
Bir de Facebook’ta fazla takılıyor
Bu ne demek şimdi ,ben ne yapayım
Yüzüne söylesem olmaz
Ay şu insanları bi rahat bırakın ya ne bu yok watsapa şu saatte girmiş bilmem ne. Yahu ben öyle sürekli watsapta konuşan biri değilim ama el alışkanlığı facebook instagramdan sonra elim direk watsapa gidiyor giriyorum durum paylaşımlarına bakıp çıkıyorum. Yani her aktif olan biriyle konuşacak değil.

Aynı şekilde bir tanıdığımız eşinden ayrılmak istedi. Adamın yüzünü gormek istemedi bosanmakta direndi. Enn son oglu kadinin sevgilisi oldugunu öğrendi ve kadında inkar etmedi. Herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yok ama önümde ki ornekten bahsedeyim dedim ..

Back
X