• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

Benim annem de gece 2 3 de giriyor ne var bunda ?? Bu kadar sacma birşey görmedim .. Ne yapsın kadın bosaniyorum diye kendini salsin depresyon a mi girsin ?? Milletin durumuna bakmak için yine girilir .. Girilir yani ??

Bnce haklısın endişelenmekte. Ben de huylanırdım. Düştüğüsıkıntılı durumdan yanlış bir arkadaşlığa başlayabilir. Ben bu gorumu anlamıyorum bazen özel hayatmış, sananeymiş. Anneye karışma, kardeşe karışma, komşuya hiçççç bulaşma:))))) sadece kayınvalideye karışma ve linçte hem fikiriz. Gerisi kırmızı çizgi:))
nereye gidiyoruz belli değil...sonumuz hayır olsun inşallah...herşey normal gelmeye başladı insanlara...

Anneniz size gece 12 de wp de nabiyorsunhz diye sormuyirsa siz de soramazsnz
Anneniz size hesap vermek zorunda değil.
Belki babanizla sizin bilmediğiniz sorunları var belki çok çektirdi vaktinde artik nefret etmiştir
Öküz altında neden buzağı ariyorsunuz sürekli.

Benim annem de gece giriyor Facebooklara falan yelek örneği bakıyorum yemek tarifi falan gece staj yapıyor valla çok mutlu. Takılma sende bence

Benim annemde gece whatsappta ayrıca her akşam 2 saat facede teyzoslarla yazısr facede balon falan patlatır :)) bence çok önyargilisin bakıma gelince ne var bunda ozguvenı yerine geldi belki bence bunlara sevinmelsn.

HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum

O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Otur karsisina annenin ona sor o zaman. Belki merak etti oylesine bakti. Yani bilmeden ise ne bilmem ne diyorsun.

Çektirdi diyosun sonra niye bu kadar soğuma diye soruyosun.
Annen o senin çocuğun değil yetişkin bir insan karışmaman gerekir.

Ben bazen gece annemi whatsappta çevrimiçi yakaliyorum hemen mesaj atıyorum." Kız kimi stalkiyosun taze dedikodu var mi?" Diye:deli:
Hic başka şeyler dusunmek aklimin ucundan geçmemişti :KK53::KK53:

• Beğen
Reactions: csi

Demek ki şüphe duyduğunuz bişeyler var ki takibe almışsınız. Yani bence huylanıyorsanız takibe devam edin. Huy değişimi oldu mu annenizde bu saydıklarınız dışında?

Arkadaşlar şu yorumları kızcağız babası hakkında yapmış olsaydı dedektif takardınız adamın arkasına. Dsmek ki bi değişim var ki kızcağız şüphe duymuş.

Ya hayatında biri var ama açıklamak için doğru zamani bekliyor ya da hayatinda duygusal bosluklar var.

Back
X