- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Annenize neyi yakıştırdığınızın farkında mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo oda bişi mi benim annemin sevgilisi benim galiba kocaları uyutup gece mesajlaşıyoruzbenım annemde dün gece saat 3 te çevrim içiymiş yoksaaaa anneeemmm kocacıgıını aldatıyormuuu ?![]()
nereye gidiyoruz belli değil...sonumuz hayır olsun inşallah...herşey normal gelmeye başladı insanlara...Bnce haklısın endişelenmekte. Ben de huylanırdım. Düştüğüsıkıntılı durumdan yanlış bir arkadaşlığa başlayabilir. Ben bu gorumu anlamıyorum bazen özel hayatmış, sananeymiş. Anneye karışma, kardeşe karışma, komşuya hiçççç bulaşma:))))) sadece kayınvalideye karışma ve linçte hem fikiriz. Gerisi kırmızı çizgi:))
Gece whatsapta değildim bugün gördümSenin gece 12 de whatsapta işin ne peki ?
Otur karsisina annenin ona sor o zaman. Belki merak etti oylesine bakti. Yani bilmeden ise ne bilmem ne diyorsun.HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum
HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Mesele o değil tatlım önce ki konunu da okudum annen mutsuz belli ki arkadaşları ile dertlesiyor neden annene bu kadar müdahale ediyorsun. Yıllarca sizin hatırınıza katlanmış. Bırakın kadını rahat az nefes alsın.Gece whatsapta değildim bugün gördüm
HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım