• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum
Kimse kimseden bir anda soğumaz kimbilir ne yaşadı da soğudu muhtemelen siz babanızdan soğumayın diye size yansıtmamış yine kendini feda etmiş yazık. ..

Annem babamdan çok çekti kabul ediyorum fakat bir anda soğuması tiksinmesi bana değişik geliyor
Annemi hiç böyle görmedim,bin anda kendine güveni geldi ki geliri olmayan birisi sadece babasından maaş kalıyor,kıyafetler bakımlar,Facebook’ta takılmalar WhatsApp ta takılmalar
Bir de bana babanla evli kalacağıma başkasıyla evlenirim filan dedi
Siz olsanız bunların üzerine şüphelenmez miydiniz anlamıyorum ki
Annem aynı annem babam aynı babam ama farklı bir durum var
Ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum
Daha 3 ay öncesine kadar birşeyi yoktu
İnsan annesine kondurmuyor ama o da bir insan

Demek ki şüphe duyduğunuz bişeyler var ki takibe almışsınız. Yani bence huylanıyorsanız takibe devam edin. Huy değişimi oldu mu annenizde bu saydıklarınız dışında?

Arkadaşlar şu yorumları kızcağız babası hakkında yapmış olsaydı dedektif takardınız adamın arkasına. Dsmek ki bi değişim var ki kızcağız şüphe duymuş.
Evet var ben de zaten bunu diyorum
Annem kendine bakmaya başladı,önceden ev eşyası ve çiçek alan kadın şimdi kıyafet almaya başladı,babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor tiksindim diyor
Kendine bir güven geldi
Tamam yaşadıkları kolay şeyler değil babam çoook çektirdi ama annem hiç bu kadar olmadı daha 3 ay öncesine kadar birşey yoktu
Bir de bana babanla evli kalıp uğraşıcağıma başkasıyla evlenirim daha iyi diyor
Baban yıllarca değişmedi diyor
Ben ne düşünücem şimdi

Bazılarını da ben anlamıyorum ha sanane demişler.
Ne demek sanane yaw ?
Annesi en nihayetinde.
Demek ki bir durum var ve konu sahibesi bunu sezmis.
Arkadaşım annenle otur konuş.
Konuştuğu birileri olabilir.
Facebook ve diger kullandığı sosyal medua üzerinde ya bir gruba dahil olmuştur ya da birisiyle tanışmıştir.
Her şey olabilir önce işin aslini bir ogrenmeye çalış.

Seni ilgilendirmez diyenleri valla anlamadim ben:)) annesiyse ilgilendirirde.. gece wp girme illa sevgilisi oldugunu gostermez
Sanki karşı komsusundan bahsediyorsun :)
Annesi elbette duruma dair bazı hissiyatlari onu böyle düşünmeye teşvik etmiş olabilir.
Durduk yere kimse annesi hakkında acaba niye bu saatte whatsaba giriyor demez.
Belki ki gozlemlemeleri var anlatmış zaten.

Bazılarını da ben anlamıyorum ha sanane demişler.
Ne demek sanane yaw ?
Annesi en nihayetinde.
Demek ki bir durum var ve konu sahibesi bunu sezmis.
Arkadaşım annenle otur konuş.
Konuştuğu birileri olabilir.
Facebook ve diger kullandığı sosyal medua üzerinde ya bir gruba dahil olmuştur ya da birisiyle tanışmıştir.
Her şey olabilir önce işin aslini bir ogrenmeye çalış.
Daha önce Facebook una baktım öyle değişik arkadaş vs göremedim
Ben ona bunu direk soramam,ne demek istiyorsun sen diye bana kızar ki bana geçende sen benden şüphe mi duyuyorsun dedi herhalde hareketlerimden şüphelendiğimi düşündü
Ben de hayır dedim ne diyim
Ben sana başkasıyla evlenirim dedim ondan şüphelendin sen dedi
Ben de değişik geldi böyle konuşman dedim,ben bunu önceden beri söylüyorum dedi
Ne bileyim anlamadım ki dünyada herkes yapar annem yapmaz derdim gözüm kapalı güvenirdim asla aklıma gelmezdi
Ama bir anda bu kadar boşanıcam diye diretmesi ve internete girmesi beni düşündürüyor
Şüphelendiğimi hissetti telefonu nu alırsam kızar mı acaba
Çokta bir arada olamıyoruz

Seni ilgilendirmez diyenleri valla anlamadim ben:)) annesiyse ilgilendirirde.. gece wp girme illa sevgilisi oldugunu gostermez

Evet göstermez ama maalesef konu sahibi yazarken bunu ima etmiş. Bana bu hissi uyandırdı.
Şimdi bir kadın buraya, kızım gece watsapa girmiş deseydi hepimiz sana ne, kızın koca insan, sosyal medyaya girerken sana mı soracaktı deriz. Konu sahibi annesinin boşanmak üzere olduğunu, kendine özgüven geldiğini, gece sosyal medyaya girdiğini söyleyerek zaten annesi hakkında bu tür şüpheleri olduğunu beyan etmiş.

HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum

Karışmayacaksınız çünkü anneniz koca bir insan. Bir şey yaparken hesap vermek zorunda değil.
Kadın yıllarca kocasını çekmiş, mutsuz bir evlilik yaşamış ve sonunda özgürlük istiyor. Neden bu kadar şaşırıyorsunuz anlamıyorum.
Anne diye kocasından nefret edemez mi, soğuyamaz mı, gecenin köründe sosyal medya kullanamaz mı? Kadının rehberinde ki arkadaş sayısını bile biliyorsunuz. Sizin annenizin hayatına bu kadar karışma hakkınız var mı?
Bütün şüpheleriniz annenizin bir ilişkisi olup olmadığı hakkında. Farkında mısınız?
Bırakın yakasını kadının. Biraz da kendi hayatını yaşasın.

Annem kendine bakmaya başladı,önceden ev eşyası ve çiçek alan kadın şimdi kıyafet almaya başladı,babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor tiksindim diyor
Kendine bir güven geldi
Tamam yaşadıkları kolay şeyler değil babam çoook çektirdi ama annem hiç bu kadar olmadı daha 3 ay öncesine kadar birşey yoktu
Ben ne düşünücem şimdi
Bir sey dusunmek zorunda degilsin. Koskoca kadin. Kendin söylüyorsun yillarca babam cektirdi diye. Artik bardak dolup tasmistir. Kendine farkli bir hayat kurmaya karar vermiştir. Karari ne olursa olsun ona destek olman gerekir.

Evet göstermez ama maalesef konu sahibi yazarken bunu ima etmiş. Bana bu hissi uyandırdı.
Şimdi bir kadın buraya, kızım gece watsapa girmiş deseydi hepimiz sana ne, kızın koca insan, sosyal medyaya girerken sana mı soracaktı deriz. Konu sahibi annesinin boşanmak üzere olduğunu, kendine özgüven geldiğini, gece sosyal medyaya girdiğini söyleyerek zaten annesi hakkında bu tür şüpheleri olduğunu beyan etmiş.
Isin dogrusu bende oyle oldugunu dusunuyorum, ama gormeden suclamak yanlis

Sanki karşı komsusundan bahsediyorsun :)
Annesi elbette duruma dair bazı hissiyatlari onu böyle düşünmeye teşvik etmiş olabilir.
Durduk yere kimse annesi hakkında acaba niye bu saatte whatsaba giriyor demez.
Belki ki gozlemlemeleri var anlatmış zaten.
Bencede konu sahibinin hisleri dogru! Ama hani bendeki mantik:sucu ispatlanana kadar herkes masumdur olayi:)

Kendine bir güven geldi
Ben ne düşünücem şimdi

Ben sana hak verdim şimdi. Ben olsam bende huylanırdım. Peşini bırakma gir telefonunuda karıştır. Baban ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Yani tiksiniyorsa boşansın öyle yazsın başkasıyla. Öyle süslensin başkasına.

Sen burda yazılanlara bakma tatlım. Eğer bunları baban hakkında yazsaydın adamı yerin dibine batırmışlardı.

Takipte kal. Lavaboya mı girdi gir karıştır telefonunu. Süslenip dışarı mı çıktı takıl peşine. Evden çık arkadaşımla buluşcam de, saklan gelen giden var mı eve bak.

Yani kimse kusura bakmasın ama bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin demişler.

Ben sana hak verdim şimdi. Ben olsam bende huylanırdım. Peşini bırakma gir telefonunuda karıştır. Baban ne kadar kötü olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. Yani tiksiniyorsa boşansın öyle yazsın başkasıyla. Öyle süslensin başkasına.

Sen burda yazılanlara bakma tatlım. Eğer bunları baban hakkında yazsaydın adamı yerin dibine batırmışlardı.

Takipte kal. Lavaboya mı girdi gir karıştır telefonunu. Süslenip dışarı mı çıktı takıl peşine. Evden çık arkadaşımla buluşcam de, saklan gelen giden var mı eve bak.

Yani kimse kusura bakmasın ama bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin demişler.
Iyide zaten bosanacaklarmis.

-Canı sıkılıyordur.
-Kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla konuşuyordur.
-Kendini yalnız hissediyordur.

Onun da bir hayatı var, bunu unutmayın. Yaşadığı zor günleri tahmin edemezsiniz. İnsanız, yalnızlık Allah'a mahsus. Biraz sakince ve mantıklı bir şekilde düşünebilirsiniz. Zamana yayın...

yani sanane canım.o senın annen sonuçta kradeşlerın gıbı karışamazsın özel hayatı var sonuçta.sanane yanı.aaaa

Annem babamdan çok çekti kabul ediyorum fakat bir anda soğuması tiksinmesi bana değişik geliyor
Annemi hiç böyle görmedim,bin anda kendine güveni geldi ki geliri olmayan birisi sadece babasından maaş kalıyor,kıyafetler bakımlar,Facebook’ta takılmalar WhatsApp ta takılmalar
Bir de bana babanla evli kalacağıma başkasıyla evlenirim filan dedi
Siz olsanız bunların üzerine şüphelenmez miydiniz anlamıyorum ki
Annem aynı annem babam aynı babam ama farklı bir durum var
Ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum
Daha 3 ay öncesine kadar birşeyi yoktu
İnsan annesine kondurmuyor ama o da bir insan
kadın bi anda tiksinmemiştir. yılardır çekmiş kocasının kahrını demekki artık dolmuş taşmış bıkmış. belliki baban çok sindirmiş oda artık boşanıp kendine bakmak istiyo sen bişey yapma boşansın ve mutlu olsun

Annemle babam boşanma aşamasında
Annem son zamanlarda değişti kendine bakmaya başladı,özgüveni geldi babamdan ayrılmak istiyor
Babam istemiyor fakat annem görmek dahi istemiyor
WhatsApp ta fazla takılıyor ,aslında çok giren bir insan değildi ama baktım mesela gece 12 de girmiş
Çok giren birisi değil yani öyle çok aktif değil
Bir de Facebook’ta fazla takılıyor
Bu ne demek şimdi ,ben ne yapayım
Yüzüne söylesem olmaz

Belki de kadının günahını alıyorsunuzdur, canı sıkkkındır keyfi yoktur bunu yansıtmak istemediği için kendine bakıyordur, whatsapptada vakit geçirmek istemiş olmabilir ya da önceden yazan bir şeye bakmış olabilir. Babanızı stalklamış olabilir veya bir ihtimal eli çarpmıştır bizimde başımıza gelmiyor mu?

kadın bi anda tiksinmemiştir. yılardır çekmiş kocasının kahrını demekki artık dolmuş taşmış bıkmış. belliki baban çok sindirmiş oda artık boşanıp kendine bakmak istiyo sen bişey yapma boşansın ve mutlu olsun
Böyle de düşünüyorum
Yıllarca çekmiş diyorum bir anda tiksinmiş olabilir diyorum ama bir yandan da neden bu kadar değişti diyorum
Ama anneme konduramıyorum hayatta en çok güvendiğim kişi

Back
X