- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi zalimhayat_82
Yav kendi kendinizi yiyeceğinize ne zaman girsem whatsapptasın, hayırdır bakayım desenize annenize. Boşanma kararları kesinse gerisi teferruat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım efendi birleri bilip bilmeden yorum yazmayın
Ben gece 12 de görmedim
Gündüz baktığımda gördüm
Ve ayrıca gün içerisinde sürekli giriyor
Gece 2 de bir insanın whatsapp ta ne işi olur ya,niye sorgulamıcam sonuçta benim annem
Defalarca giriyor ne yapıyor ben anlamıyorum ki
Telefon aşağıdaydı ışığı yandı bizde tam kapıdan çıkıyorduk sonra eve gelince yine baktım biz gidince hemen arkamızdan girmiş,ne yapıyor yani bu kadar merak ediyorum tabiki
annesi devamlı mesajlasıyomuş vatsapta yanında birisi olunca rahatca yazamıyomuş sürekli tek kalmaya gayret edıyomuş telefonu hiç ortalığa bırakmadığını ve son olarak arkadasıma bişeyler sormaya başlamış işte vatsapta şu nasıl gider bu resim burda kalıyomu falan filan daha değişik şeylerde cıktıda anlatamıcam tabi arkadaşımda çok şüphelenmeye başlamış tabi annesi kendinede bakıyo bu süreçte tüm bunlar birleşince maalesef telefonuna bakma gereği duyuyo karıştırıyo ve buluyoNe gibi şeyler yapmış annesi acaba da arkadaşın şüpheye düşmüş,benimde içim içimi yiyor
Kendi hayatı bırak istediği gibi yaşasınAnnemle babam boşanma aşamasında
Annem son zamanlarda değişti kendine bakmaya başladı,özgüveni geldi babamdan ayrılmak istiyor
Babam istemiyor fakat annem görmek dahi istemiyor
WhatsApp ta fazla takılıyor ,aslında çok giren bir insan değildi ama baktım mesela gece 12 de girmiş
Çok giren birisi değil yani öyle çok aktif değil
Bir de Facebook’ta fazla takılıyor
Bu ne demek şimdi ,ben ne yapayım
Yüzüne söylesem olmaz
Tamam da anneme gidip sorsam annem bana evet ilişkim mi var dicekbilip bilmeden konuşmayın derken bile takip ettiğinizi kendi ağzınızla söylüyorsunuz. benim annem de babamdan 12 sene önce boşandı. özel hayatını isterse anlatır isterse anlatmaz. 50 küsür yaşındaki kadın doğruyu yanlışı benden mi öğrenecek? keza senin annen de senden mi öğrenecek? en nihayetinde ne yapabilir? sana göre en kötüsü bir ilişkisi olabilir. eee?? bunda seni ilgilendiren ne? takip ettiğinde velev ki ilişkisi olduğunu öğrendin tutup kulağından hesap mı soracaksın?
saygılı bir meraksa seninki insan gibi anneni al karşına konuş. insanlar çocukları hariç (o da 18 yaşına gelene kadar) kimsenin özel hayatını bu kadar kurcalayamaz. sohbet edebilirsin, konuşabilirsin, fikir verebilirsin ama arkasından iş çevirip telefonunun kurcalayamazsın.
kurcalarım diyorsan alenen saygısızlık. ister haklı gör kendini ister görme ama bunun adı bu.
Dün işten çıktıktan sonra telefonuna baktım whatsapp ınaHiç de sana ne falan değil. Kendi annen hakkında böyle düşünüyorsan muhakkak bir sebebi vardır. Kimsenin telefonunu vs karıştırmayı doğru bulmuyorum. Annenin ilişkisi varsa, bir şekilde ortaya çıkar. Tavrını o zaman koyarsın, eğer ters geliyorsa. Şimdilik beklemekten başka yapacak birşey yok. Yetişkin insan, karışamazsın. Tepki gösterebilirsin sadece.
Ortada birşey yoksa ve annen ondan böyle birşey için şüphelendiğini hissederse, bir daha yüzüne nasıl bakarsın? Bekle.
Benim annemde bir ara kendine bakıyordu ama şimdi biraz azalttıannesi devamlı mesajlasıyomuş vatsapta yanında birisi olunca rahatca yazamıyomuş sürekli tek kalmaya gayret edıyomuş telefonu hiç ortalığa bırakmadığını ve son olarak arkadasıma bişeyler sormaya başlamış işte vatsapta şu nasıl gider bu resim burda kalıyomu falan filan daha değişik şeylerde cıktıda anlatamıcam tabi arkadaşımda çok şüphelenmeye başlamış tabi annesi kendinede bakıyo bu süreçte tüm bunlar birleşince maalesef telefonuna bakma gereği duyuyo karıştırıyo ve buluyo
Tamam da anneme gidip sorsam annem bana evet ilişkim mi var dicek
Ne demek istiyorsun sen diyerek çıkışır,böyle birşeyi konuşamayız ki
Siz bu şekilde yazıyorsunuz ama benim yerimde olsaydınız için içini yerdi karşımdaki arkadaşım veya kardeşim değil ki annem yani
Esirlikle bunun ne alakası varSanan ne demeye geldim.Yeter ya bi düşün insanların yakasından.Sizi doğurduk diye ömrü billah esir mi olduk ?
Uğraşacak başka birşey bul kendine. Takıntılı bir hal amış durumun. Böyle giderse ne huzur bulursun ne huzur verirsin. Kadın whatsappa girdi diye ille aldatıyor olmuyor. Birşey varsa kokusu er geç çıkar, öyle düşün. Hüsnüzan sahibi olmak her zaman daha iyidir. Aldatma durumu yoksa, iftira atmış olmazsın, varsa da "ben fark ettim bi durum olduğunu ama sana konduramadım" dersin. Annen hakkında iyi zanda bulun. Namuslu bir kadına iftira atmak en büyük günahlardan biri. Kendi annene bunu yapmış olmak istemezsin. Emin ol ortaya çıkarsan da rahata kavuşmayacaksın. Hiçbir şey gizli kalmaz, zamana bırak.Dün işten çıktıktan sonra telefonuna baktım whatsapp ına
Benimle be kardeşimle olan yazışmaları silmiş,bir akrabamız ve birkaç arkadaşı vardı kalan ama sürekli mesajlaşatığı biri yok peki bu kadın niye sürekli Whatsapp a giriyor ben yapıyor bu kadın devamlı
Sorsam olmaz dediğin gibi yoksa yüzüne nasıl bakıcam ama bu sefer içim içimi yiyor
Ben olur bana çıkıl yolu gösterin sürekli kafamda
Evet gizli kalmıyor ama içim içimi yiyor İnan yaşayan bilir,anneme hiç kondurmuyorum ama niye sürekli whatsapp diye de merak içindeyimUğraşacak başka birşey bul kendine. Takıntılı bir hal amış durumun. Böyle giderse ne huzur bulursun ne huzur verirsin. Kadın whatsappa girdi diye ille aldatıyor olmuyor. Birşey varsa kokusu er geç çıkar, öyle düşün. Hüsnüzan sahibi olmak her zaman daha iyidir. Aldatma durumu yoksa, iftira atmış olmazsın, varsa da "ben fark ettim bi durum olduğunu ama sana konduramadım" dersin. Annen hakkında iyi zanda bulun. Namuslu bir kadına iftira atmak en büyük günahlardan biri. Kendi annene bunu yapmış olmak istemezsin. Emin ol ortaya çıkarsan da rahata kavuşmayacaksın. Hiçbir şey gizli kalmaz, zamana bırak.
anlattıklarıma bakınca tabiki illaki sizin annenizde bunu ypıyo anlamına gelmez tabiki ama içine kurt düşürmek istemiyorum ama cok benzeyo durumlar akışına bırak bence bi yerden çıkıcaktır varsa bişeyBenim annemde bir ara kendine bakıyordu ama şimdi biraz azalttı
Devamlı whatsapp a giriyor,bakıyorum mesajda yok ama öyle telefonu ortada kızım alıyor telefonunu öyle saklama yok ama Facebook la ilgili soru soruyordu bu nasıl oluyor şu nasıl oluyor diye
Bir de ben bazı konuşmalarından şüphe duymaya başladım ama karıştırdırdığımda birşey göremedim nasıl bir durum anlamadım
Benziyor,inşallah birşey yoktur ama annem eskisi gibi değil bunu bariz görüyorumanlattıklarıma bakınca tabiki illaki sizin annenizde bunu ypıyo anlamına gelmez tabiki ama içine kurt düşürmek istemiyorum ama cok benzeyo durumlar akışına bırak bence bi yerden çıkıcaktır varsa bişey
öğrendikten sonra bilemedi tabi konustu benimle ama kız kardesi de öğrendi o bi sustu iki sustu babasına anlatı gösterdi tabi gerisi malum annesi inkara kalkısıncada bozuldu araları uzaklastı annesinden baya olaylar oldu uzun bi süre gecti boşanma sürecleri oldu ama kimse boşanmadı bir araya gelindi sanırım barısmak üzereler ama arkadasım biraz soğuk acıkcası istemiyodu eve gelmesini ama babası isteyince uzak durmayı tercih ediyo yavas yavas düzelirler diye düşünüyorumBenziyor,inşallah birşey yoktur ama annem eskisi gibi değil bunu bariz görüyorum
Arkadaşın öğrendikten sonra ne yaptı merak ettim,annesine olan davranışları nasıldı
Ben öyle birşey varsa çok üzülürüm yani annemin böyle birşey yapması beni çok yıpratır annem kendi namusum gibi geliyor çok hasssasım