• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

Size ne ? Kadın perişan olsa ağlasa boşama beni diye daha mı iyi?

Sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Rahat bırakın kadını. İnanılmaz sinirlendim.
Niye beni ilgilendirmez
Annem o benim ya annem anlıyor musunuz?
Ben yapsam aynı şeyi annem sorgular da ben niye annemi sorgulama hakkına sahip değilim
Merak ediyorum olamaz mı

Yok artık yaa... Koskoca kadını takip mi ediyorsunuz? Hem de ne çirkin ithamlarla. Vallahi kadın olunca kızın bile namus peşine düşüyor demek ki... Gözünuzle görmediğiniz şey hakkında nasıl böyle şeyler düşünürsünüz?
Valla normalde asla takip etmezdim aklıma bile gelmezdi ama bazı konuşmaları beni şüpheye düşürdü
1 saat arayla whatsapp a ne diye girsin bu kadın
Çok fazla arkadaş çevresi de yok
Yani bir insan yarım saat 1 saat arayla ne diye sürekli girer aklım almıyor

Valla babası annesini aldatmış konu sahibi onda bile ne var bu kadar soğuyacak, çekmiş olabilir diyor. Erkek yapınca normal geliyor bizim topluma maalesef. O yüzden artık biz de erkeklere daha fazla saydırıyoruz. Kotayı doldurmuşlar.
Erkektir yapar! Canı çeker başkasıyla yatar, hatta doyamaz gider evlenir. Sonra tilki misali kürkçü dükkanına geri döner. Çünkü erkek zaten suçsuzdur. Bizim kocişlerimiz baştan çıkarılmışlardır... Hep şu tukaka kadınlar yok mu? Ne beterler onlarrr.!

Kadın üslubuyla evde oturup hizmetçi misali çamaşır, temizlik, yemek, çocuk, misafir labirentinde dönüp durmalıdır.

Sakın ama sakın kendine bakmamalı. İki kuruş parası birikirse mutlaka ev eşyası ya da çiçek almalıdır. Bak yün, tığ, şiş falan alabilir. Ancak örülecek şeyler ev aksesuarı ya da koca-çocuk kıyafeti olmalıdır. Çok canı isterse kendine de örebilir, zamanı kalırsa. Asla ve kat'a whatsapp, facebook, twitter hele hele instagramda aktif olamaz. Ne işi var yaşını başını almış evli barklı kadının sosyal medyada? Aranıyor mudur yoksa?

Kadının en büyük düşmanı kadın arkadaş! Bu yaşıma geldim, daha da şaşıracak bir şey olmaz diyorum da iyi ki varsın kk, beni her gün hem de bir kaç kez şaşırtmayı başarıyorsun!
En Büyük KK

Erkektir yapar! Canı çeker başkasıyla yatar, hatta doyamaz gider evlenir. Sonra tilki misali kürkçü dükkanına geri döner. Çünkü erkek zaten suçsuzdur. Bizim kocişlerimiz baştan çıkarılmışlardır... Hep şu tukaka kadınlar yok mu? Ne beterler onlarrr.!

Kadın üslubuyla evde oturup hizmetçi misali çamaşır, temizlik, yemek, çocuk, misafir labirentinde dönüp durmalıdır.

Sakın ama sakın kendine bakmamalı. İki kuruş parası birikirse mutlaka ev eşyası ya da çiçek almalıdır. Bak yün, tığ, şiş falan alabilir. Ancak örülecek şeyler ev aksesuarı ya da koca-çocuk kıyafeti olmalıdır. Çok canı isterse kendine de örebilir, zamanı kalırsa. Asla ve kat'a whatsapp, facebook, twitter hele hele instagramda aktif olamaz. Ne işi var yaşını başını almış evli barklı kadının sosyal medyada? Aranıyor mudur yoksa?

Kadının en büyük düşmanı kadın arkadaş! Bu yaşıma geldim, daha da şaşıracak bir şey olmaz diyorum da iyi ki varsın kk, beni her gün hem de bir kaç kez şaşırtmayı başarıyorsun!
En Büyük KK
Hay yazdıklarınla bin yaşa. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi içimdekiler.

• Beğen
Reactions: csi
bi arkadaşımında annesiyle böyle durum oldu ve malesef gerçek ortaya cıktı çok üzüldüm olan arkadasıma oldu çünkü annesi babasını aldatmıştı kız annesinin telefonunu iyice inceleyince bulldu cıkarttı ortaya ama tabi herkesin sonu bu olcak değil belki başka bi durumdur buna sebeb

Kaygı duymak, üzülmek normal ama sanırım bazen anne babanın da sadece İNSAN olduklarını unutabiliyoruz.
Kadıncağız boşanmak isteyebilir. Artık eşini sevmiyor olabilir. İstediği saatte sosyal medyada dolaşabilir. Karışmaya hakkınız yok. O benim annem, o bana karışabiliyorsa ben de ona karışırım demekle olmuyor... intikam mı alıyorsunuz, annenizin iyiliğini mi düşünüyorsunuz belli değil

Herkes size ne demiş de . Endiselenmekte tabii ki haklı. Boşanmış olur yapar karışmamalı kimse o zaman. Ama annesi hala babasıyla evli. Her zaman yapmadığı bir seyi sonradan yapmaya baslamasinin dikkatini çekmesi gayet normal. Acaba bahsettiği kişi babası olsaydı herkes yine size ne diyecek miydi?

Herkes size ne demiş de . Endiselenmekte tabii ki haklı. Boşanmış olur yapar karışmamalı kimse o zaman. Ama annesi hala babasıyla evli. Her zaman yapmadığı bir seyi sonradan yapmaya baslamasinin dikkatini çekmesi gayet normal. Acaba bahsettiği kişi babası olsaydı herkes yine size ne diyecek miydi?

Acaba aynı şeyi baba yapıyor olsaydı, konu sahibi bu kadar kafasına takıp, buraya konu açacak mıydı? Babam bana karışıyor, ben de ona karışırım diyecek/ diyebilecek miydi?

En Büyük KK
Yazdıklarınızda haklı olabilirsiniz günümüzdeki kadın erkek üzerine gerçekçi bir yazı yazmışsınız fakat annem yıllardır yemek,ev,ev eşyası vs üzerine odaklı yaşadığı için annemin Facebook ve whatsapp ta bu kadar zaman geçirmesini anlayamıyorum
Devamlı bir insan niye girer whatsapp a ben sadece bunu merak ediyorum
Bu da en doğal hakkım

bi arkadaşımında annesiyle böyle durum oldu ve malesef gerçek ortaya cıktı çok üzüldüm olan arkadasıma oldu çünkü annesi babasını aldatmıştı kız annesinin telefonunu iyice inceleyince bulldu cıkarttı ortaya ama tabi herkesin sonu bu olcak değil belki başka bi durumdur buna sebeb
Ne gibi şeyler yapmış annesi acaba da arkadaşın şüpheye düşmüş,benimde içim içimi yiyor

Annenizi biraz kendisine bırakın ve onu anlamaya çalışın derim.
Koskoca kadın, ergen birinden bahseder gibi yazmışsınız.

Hiç bir kadın düzgün ve düzenli yuvasını bozmaz.
Eğer anneniz boşanmak istiyorsa vardır bir sebebi.
Diğer yandan, kendine bakıyor olması da tuhaf bir durum değil.
Anneler paspal ve evin hizmetçisi olarak kalacak diye bir kaide yok.

Kaygı duymak, üzülmek normal ama sanırım bazen anne babanın da sadece İNSAN olduklarını unutabiliyoruz.
Kadıncağız boşanmak isteyebilir. Artık eşini sevmiyor olabilir. İstediği saatte sosyal medyada dolaşabilir. Karışmaya hakkınız yok. O benim annem, o bana karışabiliyorsa ben de ona karışırım demekle olmuyor... intikam mı alıyorsunuz, annenizin iyiliğini mi düşünüyorsunuz belli değil
Tabi ki karışıcam Başkan birisi değil ki o annem yani
Merak etmek en doğal hakkım
Babamla arası iyiyken hiç girmezdi whatsapp a şimdi niye whatsapptan çıkmıyor
Gece 2 de gündüz 1 saatte bir,sabahın köründe ne yapıyor yani bu kadın
Bu annem içinde geçerli babam içinde geçerli

Babam içinde geçerli bu durum
Etrafımdaki herkesi sorgularım,bu en doğal hakkım,annem şu an babamla evli
Ayrılmak istiyor ama şu anda beklemek zorunda,eğer ben yapsam aynısını annem bana çok kızardı
Bir yandan da hiç kondurmuyorum ama içimde bir his var

Acaba aynı şeyi baba yapıyor olsaydı, konu sahibi bu kadar kafasına takıp, buraya konu açacak mıydı? Babam bana karışıyor, ben de ona karışırım diyecek/ diyebilecek miydi?
Konu sahininin erkek yapar kadın yapamaz gibi bir anlayışı olduğunu nereden biliyorsunuz? Babasının annesini anlattığından suphelense hiç umursamaz kendi hayatı der geçerdi yani öyle mi ? Ben "ben ne yapardım?" diye düşünerek cecap verdim. Annemle ilgili de babamla ilgili de endiselenir böyle bir seyi yapmalarina engel olmaya çalışırdım. Bu kişiler konu sahibinin arkadaşı komşusu dıdısının dıdısı değil. "ANNE " ve "BABASİ "

Annenizi biraz kendisine bırakın ve onu anlamaya çalışın derim.
Koskoca kadın, ergen birinden bahseder gibi yazmışsınız.

Hiç bir kadın düzgün ve düzenli yuvasını bozmaz.
Eğer anneniz boşanmak istiyorsa vardır bir sebebi.
Diğer yandan, kendine bakıyor olması da tuhaf bir durum değil.
Anneler paspal ve evin hizmetçisi olarak kalacak diye bir kaide yok.
Sanırım ben anlatamıyorum
Annemin paspal olmasını istemiyorum ki ben ona istersen evde yemek yapma kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap dedim

Ama ben sadece gece ve gündüz devamlı whatsapp ta ne yapıyor onu merak ediyorum ne amaçla giriyor
Daha önce girmeyen bir insan şimdi devamlı giriyorsa ne düşünmemi bekliyorsunuz

Back
X