• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin gece WhatsApp ta ne işi var

Eşlerin en ufak görsel değişimleri ve patlayan egolari hasebiyle adama kesin dostu var yakistirmasi yapanların söz konusu kadın olunca "sananecilik" oynamaları beni aşırı duygulandirdi.
Konu sahibesi yine diyorum annenizin gözünüze çarpan değişiklikleri gerçekten sizi iskillendiriyorsa açık açık konuşun.
Zaten kimse aaaa evet ben tam da dediğin gibi yapıyorum demez, muhtemelen annen de demeyecektir öyle bir durum içindeyse.
Sen nasıl benimle böyle konusabilirsin cevabı klasik olan cevap.
Hislerinin doğru olduğundan emin olana kadar bir adımda bulunma.
Eger gerçekten düşündüğün gibi değilse ciddi ayıp etmiş olursun.

Sevgi saygı zaten yoktu da yok olduğu halde neden daha önce babamla mutluydu,yani ne bileyim hiç sıkıntı yoktu
Bu kadar bıkmadınız anlamıyorum
İyiyken iyi de neden bıkınca hemen istemiyorum tiksiniyorum filan diyor anlamıyorum
Boşanmadan bana babanla evli olacağıma başkasıyla evlenirim diyor,bu hiçte hoş değil
Yani benim içime bunları düşüren annem ki ben annemden şimdiye kadar hiç şüphelenmedim
Ama şimdi başka bir durum var

Yillarin birikintisidir belki aniden olmamistir akilin bi kösesinde bastirilmis biseydir gün yüzü bekleyen.. ama canim yani öyle bisey varsada annenin hayati bu yastan sonra olurmu dememek lazim askin yasi yok belki vardir biri..

Telefon a şifre koyuyor mu?????
Hayır şifresi yok
Fakat bir kere Facebook’una bakmak için almıştım neden karıştırıyorsun dedi
Yok birşey dedim,
Sonra ben başka birşey için aldım telefonunu Facebook için bu kez birşey demedi anlamadım ben de

ben gece uykum kaçınca bakıyorum.rüya görüyorum etkisinden çıkmak için dolanıyorum telde. bir de whtsapp dan bildirim gelmemeye başladı. uygulamayı açınca görüyorum yazılanları.öyledir...

Eşlerin en ufak görsel değişimleri ve patlayan egolari hasebiyle adama kesin dostu var yakistirmasi yapanların söz konusu kadın olunca "sananecilik" oynamaları beni aşırı duygulandirdi.
Konu sahibesi yine diyorum annenizin gözünüze çarpan değişiklikleri gerçekten sizi iskillendiriyorsa açık açık konuşun.
Zaten kimse aaaa evet ben tam da dediğin gibi yapıyorum demez, muhtemelen annen de demeyecektir öyle bir durum içindeyse.
Sen nasıl benimle böyle konusabilirsin cevabı klasik olan cevap.
Hislerinin doğru olduğundan emin olana kadar bir adımda bulunma.
Eger gerçekten düşündüğün gibi değilse ciddi ayıp etmiş olursun.
Zaten sorsam aynı sizin dediğiniz gibi der ve hatta bana küsebilir
Direk söylemediğim halde bazı konuşmalarımdan sen benden şüphe mi duyuyorsun demişti
Çok irdelesem Allah korusun intihara bile gidebilir çünkü şu ana psikoloji olarak çökük durumda ki ben anneme nasıl davrananıcağıma şaşırdım kaldım artık

HAYır niye anneme karışmıcam onu anlamadım
O da insan değil mi?ilgisizlikten ve huzursuzluktan yanlış birşey yapıyor olamaz mı ?neden bu kadar tepki gösterildi anlamıyorum
Telefon rehberinde fazla kişi bile yok
Gecenin köründe ben işi var yani merak edemez miyim
Bir anda babamdan soğudu,tamam çöm mutlu evlilikleri yoktu babam anneme çektirdi ama şimdi babamın yüzünü görmeye tahammül edemiyor
Niye yani bu kadar soğuma ben anlamıyorum
Evlenirsen anlarsın cektiren bir erkege kadın sabredeer sabreder artik biryerde biter buz gibi olur annenizde o durumda olabilir destek olun bence

Evlenirsen anlarsın cektiren bir erkege kadın sabredeer sabreder artik biryerde biter buz gibi olur annenizde o durumda olabilir destek olun bence
Evliyim ve çocuğum var
Annemin yaşadıklarını yaşasaydım annem kadar bile sabredemezdim ama annem babamla iyiydi gayetde mutluydular ama şimd bir anda bu kadar değişmesi bana hiç aklımda yokken acaba başka birşey mi var dedirtti
Bir insan bir anda neden bu kadar tiksinecek duruma gelir ki o zaman

Annemle ilgili konu açmıştım WhatsApp ile ilgili
Hala bakıyorum şimdi daha da fazla bakıyor
Gece 2 de sabah erken saatte gün içinde
İyice şüphelerim artıyor
Telefonuna bakmaya vaktim olmuyor
Ben nasıl öğreneyim
Bir diyor babandan ayrılıcam bir diyor ayrılmıcam böyle mutsuz mutsuz olucam senin lafların beni üzüyor diyor
Valla ne istiyor anlamadım

Demekki kocasini artik sevmiyor ve adabiyla bosanmak istemis kadincagz . Hem babanizla kalip hem baska birilerine ilgi duyup onlarla gorusse dahamı iyiydi.koskoca kadin hem.Ister baskasiyla konusur ister whatsappta face de takilir. Sonucta zaten ayrilmak isteyerek babanizi aldatmak gibi bir haksizliga ugratmamis .
Ama şahsen ayni durum basima gelseydi annemin face ve whatsappini kontrol ederdim.veyatta sorardim acik acik.

Demekki kocasini artik sevmiyor ve adabiyla bosanmak istemis kadincagz . Hem babanizla kalip hem baska birilerine ilgi duyup onlarla gorusse dahamı iyiydi.koskoca kadin hem.Ister baskasiyla konusur ister whatsappta face de takilir. Sonucta zaten ayrilmak isteyerek babanizi aldatmak gibi bir haksizliga ugratmamis .
Ama şahsen ayni durum basima gelseydi annemin face ve whatsappini kontrol ederdim.veyatta sorardim acik acik.
Sorsam sen ne demek istiyorsun diye bana kızar kabul etmez
Ama içim içimi yiyor bu kadın niye sürekli whatsapp ta
Devamlı giriyor
Sinir geliyor bana artık onun whatsapp ını kontrol ederken

Sorsam sen ne demek istiyorsun diye bana kızar kabul etmez
Ama içim içimi yiyor bu kadın niye sürekli whatsapp ta
Devamlı giriyor
Sinir geliyor bana artık onun whatsapp ını kontrol ederken

pardon ne hakla koskoca kadının özel hayatını kurcalıyorsunuz? sosyal medya, whatsapp özel yerlerdir. bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş beslemiş şimdi çocuğunuz gibi koruyorum kafasıyla hayatına mı müdahale edeceksiniz? varsayın ki yanlış bir şey yaptı (ki bunda bile kime göre neye göre mevzusu vardır), siz mi terbiye edeceksiniz?
azcık saygı ya. gecenin 12sinde sizin whatsappta ne işiniz varsa annenizin de o işi vardır.

Kadını o kadar sıkmışsınız demekki boşanmayacağım mutsuz mutsuz oturacağım diye size atarlanıyor

pardon ne hakla koskoca kadının özel hayatını kurcalıyorsunuz? sosyal medya, whatsapp özel yerlerdir. bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş beslemiş şimdi çocuğunuz gibi koruyorum kafasıyla hayatına mı müdahale edeceksiniz? varsayın ki yanlış bir şey yaptı (ki bunda bile kime göre neye göre mevzusu vardır), siz mi terbiye edeceksiniz?
azcık saygı ya. gecenin 12sinde sizin whatsappta ne işiniz varsa annenizin de o işi vardır.
Hanım efendi birleri bilip bilmeden yorum yazmayın
Ben gece 12 de görmedim
Gündüz baktığımda gördüm
Ve ayrıca gün içerisinde sürekli giriyor
Gece 2 de bir insanın whatsapp ta ne işi olur ya,niye sorgulamıcam sonuçta benim annem
Defalarca giriyor ne yapıyor ben anlamıyorum ki
Telefon aşağıdaydı ışığı yandı bizde tam kapıdan çıkıyorduk sonra eve gelince yine baktım biz gidince hemen arkamızdan girmiş,ne yapıyor yani bu kadar merak ediyorum tabiki

Size ne ? Kadın perişan olsa ağlasa boşama beni diye daha mı iyi?

Sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Rahat bırakın kadını. İnanılmaz sinirlendim.

Yok artık yaa... Koskoca kadını takip mi ediyorsunuz? Hem de ne çirkin ithamlarla. Vallahi kadın olunca kızın bile namus peşine düşüyor demek ki... Gözünuzle görmediğiniz şey hakkında nasıl böyle şeyler düşünürsünüz?

Valla 63 yaşında annem var kendisi hacı ve dun gece mesela en son 02.08 'de girmiş whatsapa sorma gereği duymuyorum sorgulamayorum ne işin var demiyorum.. akraba grubu var whatsapda ve orda almanya Avusturalya istanbul tüm kuzenler bir arada yazisiyorlar sesli mesajlar gönderiyorlar birbirlerine , teyzemde istanbul dışında olsugunicin artık kim kaçta musait olursa yazıyor gören sonra cevaplıyor .. annemde akşam babam uyuduktan sonra yatsı namazını kılıp biraz el işi yaptıktan sonra kafasını orda muhabbet ederek dağıtıyor hatta bazen yüksek sesle dinliyor sesli mesajları ve içerden Sesi kisarmisin diye söyleniyorum☺ .. yani ne işin var bu saatte diye sorgulamiyorum ben annemi. .

Back
X