Annemin gogsunde kizariklik

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.845
133
26
Kizlar annem daha onceden meme kanseriydi 3 sene once ameliyat ve kemo gordu iyilesti simdi tekrar ayni gogsunde kizariklik ve morarma var bi de portakal kabugu gorunumu var aranizda boyle bisey yasayan varmi

canim annem su an kemo goruyor gogsunu tamamen aldirdi.
gogusunu aldirmadiysa Allah korusun tekrar yasatmasin ama ihtimal olabiliyormus hemen dr.a gidin ihmale gelmez. insallah degildir Rabbim sifa versin
Yok canim cok erken farketti doktor hatta yag bezesi bu dedi sonradan cikti kotu huylu oldugu tedbir amacli aldi kemoyu da lenf bezleri alindi sadece meme duruyor yarin gidicez bakalim insallah yoktur ya o portakal kabugu gibi olmasi korkutuyor beni

Yok canim cok erken farketti doktor hatta yag bezesi bu dedi sonradan cikti kotu huylu oldugu tedbir amacli aldi kemoyu da lenf bezleri alindi sadece meme duruyor yarin gidicez bakalim insallah yoktur ya o portakal kabugu gibi olmasi korkutuyor beni
insallah degildir insallah

canim annem su an kemo goruyor gogsunu tamamen aldirdi.
gogusunu aldirmadiysa Allah korusun tekrar yasatmasin ama ihtimal olabiliyormus hemen dr.a gidin ihmale gelmez. insallah degildir Rabbim sifa versin
Rabbim senin annenede sifa versin canim yarim yamalak okumusum gormemisim seninkini nasil morali iyi mi

Öncelikle geçmiş olsun.
Kesinlikle doktora görünmeli. Kemoterapi alırken böyle birşeyle karşılaşsaydınız doğal derdim. Çünkü bazı bünyelerde morarmalar yapar kemoterapi. Ama bu kadar süre sonra yaparmı bilemiyorum.
Ablamda kemoterapi alırken vücudunda kedi tırmalaması gibi morluklar oluştu seneler oldu hala durur. Ama sonrasında olmadı, olanlar kalmıştı.
Rabbim bütün hastaların şifasını versin inşallah içinde annenizinde ❤

Evey annemin dösunde de var onlardan ben yeni cikti sandim eskiden kalma dedi amin canim benim insallah yoktur

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah yoktur bir şey. Bir günde mi oluştu? Kızarıklık ve morluktan bir şey çıkacağını sanmam ama portakal kabuğu görüntüsünden şüphelenirdim ben de. İnşallah korktuğunuz gibi değildir

Insallah canim benim tesekkur ederim ya bende sordum simdi mi farkettin diye evet ben karanlikta giyinip soyunuyorum gormedim dedi banyoya gircekken gormus iste birde memenin katlandigi yer mor gibi ustleri fazla kizarik degildi ondan farketmemis sanirim

Kemoterapi gördükten snra genelde hasta yakın takipte oluo.Başlarda 3 ayda 1,daha sonra 6 ayda bir mr,ultrason,duruma göre de mamagrofi cekilio.Annenize en son ne zaman mamagrofi cekilmiş acaba.Ya da ultrason falan

Kemoterapi gördükten snra genelde hasta yakın takipte oluo.Başlarda 3 ayda 1,daha sonra 6 ayda bir mr,ultrason,duruma göre de mamagrofi cekilio.Annenize en son ne zaman mamagrofi cekilmiş acaba.Ya da ultrason falan
Gecen seneydi kanlari flnda temizdi hep ama anneminkinin saldirganligi yuksekmis ilk ciktiginda da 2.doktora gittigimizde 6 ay gecikseydin bu vucudunu sarardi kurtaramazdik seni demisti grad 3mus

Öyle de olsa 1 yılda o kadar büyüceğini sanmam.Tümörün 1 cm'i bulması 5 yılı buluo dio doktorlar.
Yanlış anlamayın,çok bildiğimden değil ama benim annem de meme ca geçirdiğinden çok okumuştum bi ara.Bazen iyi huylu tümörler de portakal kabuğu görünümüne sebep olabilio.İçinizi ferah tutun,bence bi şeyi yoktur.Siz yine doktorunuza gidin,dediğiniz gibi saldırgan tümör geçmişi de varsa bence kontrolleri sıklaştırabilir doktorlar. Çok geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

Ay insallah dediginiz gibi iyi huyludur cok tesekkur ederim sizinde cok gecmis olsun Allah bi daha gostermesin..

Rabbim senin annenede sifa versin canim yarim yamalak okumusum gormemisim seninkini nasil morali iyi mi
tsekkur ederim ilk duydugunda cok gucluydu ama kemoterapi alcani duyunca gerildi
sizde yasamissinizdir ilac alimindan sonra ki kemik agrilari yorgunlugu ölüp ölup diriliyorum ama su anlik moralini yuksek tutuyoruz. o yuzden seni cok iyi anliyorum

Evet yerinden kalkamiyodu butun gun bayiliyodu kanepede bana belli ettirmiyodu moralini hep yuksek tuttu saclarini kendi toplayip atti cope kolay seyler degil rabbim bi daha yasatmasin kimseye korkuyorum aynilari olacak diye bi daha kaldiramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…