Annemin hatası

Bence görüntülü konuş. Böylece kimsenin bilmesine gerek kalmaz. İçinde kalan herşeyi de söylersin. Annene de hayret ettim bu nasıl bir aldatma azmi arkadaş. Normal şartlar altında görüşülecek bir anne değil eminim bilinç altında tekrarlayan sorular oturmayan taşlar var. Özlediğini zannetmiyorum.

Bence baban zaten izin vermeyecekse ailesni kaybetmeye değmez bu zamana kadar ortalıkta yoktu zaten olmasa da olur
ama içindekileri söyliycem diyosan ara telde yada mesaj at söyle rahatlarsın

annen bu yaşına kadar yaşayabildiyse bundan sonra da yasar merak etme ,

sana bakan emek veren sevgi veren insanları ezip babanı defalarca aldatan biriyle görüşme derim.

bir çocuk annesiyim ve ben diyorum ki

doguran değil bakan annedir.

Babam engel oldu
Lisedeyken beni aradı babannemler engelledi..benim onunla gorusme istegimi dahi duysalar beni silerler öyle kin dolu hepsi...
Sonuna kadar haklılar baban ve ailesi
Yaptığı hataların affedilir bir yanı yok
Tekrarlamış her defasında... Allah sizi kurtarmış , eğer onda büyüseydiniz herşey çok farklı olurdu sizin için.
Kendi başınıza iş yapmayın en azından üvey anneniz falan bilsin.
Eşinizin onayını alın.. Telefonda da önce neden sizi görmek istediğini sorabilirsiniz...
Çok zor bir sınav

Bir de kv'n ne kadar iyi olursa olsun tek onun aklıyla iş yapma derim. diğer arkadaşlarda uyarmış bence de birilerine daha söylemelisin.

Ben hikayenize üzüldüm. Ancak olayı tek taraflı dinlemişsiniz. Bir de karşı tarafı dinleme vakti gelmiş. Ki bu en doğal hakkınız.

Konu açtığınıza göre içinizde büyük bir anne özlemi ve görme isteği var. Ölümlü dünya, ölürse olayı tek taraflı biliyor olacaksınız. Ama görüşür ve anlatmasını isterseniz iki taraflı bilip ona göre karar verebilirsiniz.

Ben annemi düşündüm de ne yaparsa yapsın benim annem ve her koşulda onu severim. kızsam da kırılsam da severim. Hatalarından vazgeçirmeye çalışırım. Mücadele ederim. Herkes hata yapar. Allah affederken bizim affetmiyorum dememiz daha büyük hatadır bana göre.

Anne-çocuk bağı böyle şeylerle kopacak bir bağ değil. Doğada hiçbir anne yavrusunu bırakmaz. Koşullar, yetiştirilme tarzları, psikolojik rahatsızlıklar, aile-çevre koşulları, gibi etkenler sebebiyle çocuklarını bırakırlar.

Belki pişmanlık duydu o günlerdeki yaşantısından, sizi bulmak istedi, yada aynı devam ediyor aynı hayatına çıkarı için sizi istiyor. Bunu bilmenin tek yolu görüşmek. Görüşüp gerçekleri bir de onun ağzından dinleyin, sizi bugüne kadar neden aramadığının, şimdi neden görüşmek istediğinin hesabını sorun. Görüşüp görüşmek istemeyeceğinize o zaman karar verin. Sadece eşiniz ve annesi bilsin. Başka kimse bilmesin.

Annenizin yaptığı büyük hata ama babanızın yaptığı da affedilir değil. Bir çocuğu annesinden ayırmak onun inisiyatifinde olmamalı. Çocuk anneyle görüşür, büyüdüğünde gerçekler anlatılır, görüşmek istemezse kendi tercihine bırakılır. Açıkçası anlattığınız hikayede annenizden çok babanıza kızdım. Kendi kininin öfkesinin bedelini size ödetmiş.

Ben olsam kesinlikle görüşürdüm, (eğer çıkar için beni istememişse) her durumda sahip çıkar bağımı koparmazdım. geçmiş yaptığı hataları da yok sayar annemin keyfini yaşardım. Sizin için tek diyeceğim şey umarım geçmişte yaşadığı hatalardan pişmanlık duyup gelmiştir. Eğer böyleyse bir anne kazanırsınız ama diğer türlüyse de kaybınız olmaz. Zaten hayatınızda yok.

annenizin hayatı kendi seçimi sizi şahit etmesi çok yanlış olmuş size zarar verdiği için yoksa yargılamam öyle görmüştür öyle istiyordur vs vs kv nizin dediği gibi bir defa görüşebilirsiniz yoksa içinizde kalacak belli ki

Onca erkek karısını aldatıyor. Mahkeme kararıyla cocuklarını hafta sonu gören adamlar babalar var.
Nice erkekler var yediği haltta durmak bilmeyip haftasonu cocuklarını görmeyi hak etmemesine rağmen görmeye gitmiyorlar bile.

Baban baştan sona suçlu.... Ve cok sinir odum babana.
Aralarındaki onları bağlar seni bağlamaz.
Çok vicdansız bir baban var....

Babam silerse silsin anneme koşar giderdim. durmazdım. Düşünmezdim.
Anne bu... Kim ne kadar kirli cirkin laflar söz etsede. Anne adı altında onlar candır.

anladım canım seni
ama benim de aklıma gelmezdi yani yurtdısında yetişmiş rahat aa beni herkesle aldatır bu şimdi die sanırım
ole dusunemezdim

Aileniz duyarsa duysun ,ne var bunda..Kimse kimseyi o kadar kolay silemez.

Anneniz zamanında aramış,sizin aileniz engel olmuş.Sizin bildiğiniz bu..

Emin olun bir de bilmedikleriniz vardır.Görüşün ve öğrenin..

Baban ve annen ayrılmış,olmamış ,bitmiş..

Siz bu durumun dışındasınız..Annenizle görüşün ve onun ağzından dinleyin her şeyi.

Ayrıca eşlerini aldatan adamlar bile çoçuklarını çok rahat görüyorken,niye bir kadın yapınca durum tam tersi..

Eşitlikmişşşşş...

görüşme derim ben, gereksiz bir insanmış hem ne demişler pisliğe taş atma üzerine sıçrar.

Ben olsam en azindan bir kere görüşür icimin zehrini akitirdim. Allah kimsenin basina vermesin evlattan ayri kalmak dayanilmaz birsey. Babanlar duyarsa tesadufen gördüm dersin.

içinde kalacağını düşündüğün şeyler varsa yaz, ver kayınvalidene o iletsin. ister yazsın ister buluşup versin. bence üzmeyin kendinizi ve huzurunuzu bozmayın. anne özlemi duymanızı anlıyorum ama ben olsam görüşmek istemezdim.

Siz evdeyken utanmadan eve erkek almiş.sizi yuvasını düşünmemiş bencilce anlık zevkler için yaşamış,yaptıklarının bir sonucu olmalı ben bu konularda biraz sertim ,.sizin neler yaşadığınızı bilemem ama onunla görüşürseniz ne olur görüşmezseniz ne olur ne kazanır neleri kaybedersiniz düşünün öyle karar verin.

Bence baban babaannen ve halana cok buyuk haksizlik olur gorusmen hele gizli gorusmen bence haber ver bir kere gorusmek istedigini soyle bilsinler ama icine evine sokma annen bile olsa cocugunu hice saymis kendi hayati ugruna bencilce bur hayati secmis cokta vicdan yapma yani

2 tane kızım var bende anneyim onlara cok baglıyım kv bile teslim edip gitsem aklım kalır elli kere ararım
Onları odaya kitlemek aklımdan dahi gecmez off desem vicdan yaparım...
Cocuk aklımla hatırladıgım seyler inanın bunlarla sınırlı degil
Sacını oksamama izin vermezdi cici annenin sacıyla oynarsın derdi bana anlamazdım
Kafaya koymus bosanmayı
Fönü bozulmasın diye oksatmazdı sacını
Lagzımlıgım dolardı dökmezdi aksam babam işten gelince dökerdi kızardı dök diye...
Tırnaklarımı bile babam keserdi..
Yani diycegim o ki evet bi hata yaptı
O bana,sevgi verseydi vicdanlı biri olsaydı yine afederdim bekli bilemiyorum...
Ama elle tutulur hiç bi artısı yok
Sureklı beni komsuya bırakıp biyerlere giderdi...
Sımdı dusunuyorum da basıma hersey gelebilirdi...

Onunla görüşmek anne kız ilişkisi kurmak için degil aslında
Tam unuttum diyorum görüşmek istiyor bi sekılde gecmiş hep karsımda...
Bıktım artık
Evliyim 2 cocugum var mutluyum
Ama mutluluguma gölge dusuruyor surekli dalgınım iyi hisetmiyorum
Facede resimlerini acmış ben göreyim diye
Kv me oyle soylemiş
2 cocugu var sarmas dolas resimler içimin acısı tarıf edılemez
Kv me cocuklarıma baglılıgımı gorsun diye actım demiş onada cok baglıyım ben demiş
Evinin yazlıgının vs yanında bir suru resim cekmiş
Maddi durumunu ıspatlamak istemiş sanırım
Cok lüks yasantısı var bunlarla etkileyebikecegini dusunuyo galiba
Ama ben o resimleri görünce kahroldum
Karsımda dimdik bi kadın var
Adaletsizlik bu dıyorum babamı mafetti halamıda
Halamın eşi öldu uzuntuden kanser oldu 2 cocuk yetım kaldı
Babamın ıkıncı evliliğini yaptıgı annem babamdan baskı gordu onun yuzunden.. Hepsinin sorumlusu o
Dimdik neseli hayatını yasıyor
Bunu sindiremiyorum
Karsıma alıp saymak içimdeki nefreti kusmak istiyorum

Esim ve ailesi cok modern ve iyi insanlar
Kv beni psikolaga tesvik etti beraber gittik görüs içini dök dedi psikolog
Annem yuzunden basım agrıdı söylediğiniz sekilde..
Onuda yasadım
Annesi boyleydı kızıda böyle olur diye 7 yıl konustugum kişinin annesi beni istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…