Annemin hatası

Yani Baban ne hakla sana engel olur demişler de, yurt dışında rahat yetişmiş olması, baskıya maruz kalması vs aslaa aldatmaya haklı sebep olamaz. Üstelik kocasını, öz kardeşinin eşiyle aldatmak kadar iğrenç bir durum söz konusu.
Tek aldatma da değil, defalarca olmuş diyorsunuz.
Küçük çocuğu evde iken eve yabancı adamları getirip, yan odada sevişmek nedir ya?
Hala onun eğitimine, asiliğine makyajına vs özenirim diyorsunuz. Daha küçük yaşta görüşseydiniz bu görüşmeler bir iki kezle sınırlı kalmazdı bence ve çok daha fazla etkisi altında kalabilirdiniz. Baba olsam bu kadar değerlerden yoksun bir insanı bende evladımla görüştürmek istemezdim.

Eğer ölürse içimde kalır diyorsan, seni sevip sarmalayan insanları çiğneyip görüşme. İzinlerini al, öyle git gör bence.

Gerçekten çok üzücü bir durum. Sizin küçüklükte yaşadığınız duruma gözlerim dolmadı değil...
Bir anne kızını nasıl odaya kilitleyip başka adamla sevişir ki ?
Ve sizi susuz bırakıp çikolatayla kandırması çok acı bir durum.
Bu psikolojiyi bir çocuk nasıl atabilir.
Modernlikle alakası yok bunun bu yapılan çirkinliğin adını koyamıyorum bile...
Bunları hazmederken daha sonra ki yorumlarınızı okudum.
Saçına dokunmasına izin vermemesi sizin lazımlığını boşaltmaması babana boşalttırması...
Sizi komşuya bırakıp gitmesi...
Ben bebeğim olunca anneme bırakıp işe başlamak zorundayım daha doğmadan nasıl yapacağım diye düşünüyorum...
Bir ANNE çocuğunu nasıl böyle hırpalar sevgisinden mahrum bırakır inanın aklım almıyor...
Ben olsaydım kesinlikle GÖRÜŞMEZDİM...
Eminim ki sizi istememiştir bile ayrılırken ayak bağı olursun yaşantısına diye...
Asi büyüdüm babamın sıkmasından dolayı demişşin.
Annenle büyüseydin. Sevgisiz büyücektin ve üvey baba olacaktı başında ( üvey annen gibi iyi olsa bile ) belki yine başka adamlarda olurdu annenin hayatında.... Bu sefer de nasıl yetişeceğini hayal etmek bile istemiyorum...

İçini dökme yaa boşver ona bile değmiyor............

Ben görüşmen yanlısıyım, ne baban için ne de annen için değil, tamamen kendin için görüşmen tarafındayım. içinde kalmasın en azından bir kere gör, bak ne hissettiğine, belki yaşlandığında keşke görseydim diyeceksin. Babanı aldatması onunla kavga etmesi vs bunlar babanın sorunları, senin değil. belki annen senle görüşmeyi çok istedi engellediler, inan gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor çocuğun olsa bile, yıllar geçtikçe oda kesti belki ümidini. bence görüşmelisin, ama babanlara anlat onlardan habersiz görüşme bence, ya da görüş sonuçta babanın hiçbirşeyi değil o kadın artık ama bir ömür senin annen olarak kalacak

Çok sevdiğim bir laf var "zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder,zeki insanlar ise umursamaz " karşılaştığınizda ne diyecek babani neden aldattığınimi? sensiz neler cektiğinimi? ki birşey çekmemiş çokta mutlu bir hayat sürüyor yıktığı hayatlarin harabelerinin üstünde .ben sevgisini diliyle değilde yaptıklarıyla gösterenleri severim.o sizin için birşey yapmamış

Asla görüşmem. Seni sevse zaten göz göre bu haltları yemezdi. Hem kendi evinde hemde çocuğu varken..... !!!

Kusura bakma çocuk doğurmakla ana olunmuyor. Hem kendi hem çocuğunun hemde kocasının namusunu düşünmeliydi başka birinin kollarına atılmadan önce.

Varsın olmasın böyle anne.

Ne diyecek kusura bakma babanı hep boynuzladım ama seni çok sevdim mi???

Allah yardımcın olsun sen herkese en güzel cevabı kendi çocuklarına yaptığın annelikle cvp vereceksin

Belki babanızdan korkmuştur karşısına çıkmaktan sizinle görüştürmemesinden falan ama ne olursa olsun okulunuza gelebilirdi biraz daha büyüdüğünüzde dışarı çağırabilirdi hiçbirşey bahane değil. Benim annem bizi yazın köye yollardı kendi çalıştığı için ve hergün arardı hatta ağlardı anneannemlerin yanında olmamıza çok iyi bakılmamıza 1 ay sonra dönecek olmamıza rağmen. Çok zorluklar çekti babamdan ayrılınca kaç yaşından sonra çalışmaya başladı aç kaldığımız oldu ama bir an bile babama vermeyi düşünmedi bizi. Bir anne o kadar sene nasıl dayanabilir ki ben olsam görüşmezdim. Ama öz anne sevgisi de farklı her şeyi siler iç sesinize kulak verin.

gorusmeyin siz bu kadinla..
sizinle gorusmek istemesi de sadece sov yapma amacli,gitsin birakmadigi evlatlarini kucaklasin.
bi onceki msjimda gorusmek isterseniz gorusun demistim ama kizina sac oksatmayan kadin Allahin selamini dahi haketmiyor.
varsin gitsin isine,kvde de irtibati kessin.

Bosver sen bu kadini ya
Ne guzel babaannen ve seni buyuten annen merhametli insanlarmis da seni sevgiyle buyutup bu gunlere getirmisler

Seninle goruserek kendi vicdan azabini dindirmek istiyor belki de izin verme

Diger cocuklariyla mutlu mesut yasasin gitsin senin hayatini bu saatten sonra mahfetmeye kalkmasin

Ben sizin yerinizde olsam, önce babamla konuşur daha sonra gider içimde ne kaldıysa hepsini yüzüne söylerdim.Bu saatten sonra anne kız ilişkiniz olacağını sanmıyorum ama en azından içiniz rahatlar.Hayat karşınıza güzel insanlar çıkarmış, onlarla mutlu olun inşallah.

birgün annenin ölüm haberini alsan hiçmi sormayacaksın kendine niye diye. baban birgün onun ölüm haberini aldıgını görünce pişman olmayacakmı. tabiki Allah gecinden versin ama annemisin bilmiyorumda yeni bitti hamilelik bebegime sukur kavustum .hamileyken bir cok zorluk yasıyorsun doguyor hem cok zor hem cok guzel gece uyanması bakması her an sana muhtac bir varlık ve sen onu canından daha öte tutuyorsun. annen seni 5 yasına getrmiş hakkı var evet hatalı ancak zaten seni görmeyerekte cekmiş cezasını. baban bugun anlamasada birgün anlar bugun yüzünü assada yarın nırmale döner.

Babanla annen arasında bir kan bağı yok. Onlar ayrılınca aralarında her şey biter ama o ne yaparsa yapsın senin annen. Bu gerçek hiç bir zaman değişmez. Karar yine sana kalmış ama bunu göz önünde bulundur bence.

Seni ozledigini gormek istedigini soyluyor ya sende onun yaptigi gibi onune cikolata falan birakip kendi haline birak. 30 yasina gelmissin ona ihtiyacin yok ihtiyacin oldugunda neredeymis. Simdi ulasmaya calismasi garip geldi. Illede gorusup icimdekileri kusacagim diyorsan yetistiren annenle konus fikrini al onu cigneme derim ben.

ben olsam gorusmezdım
bu yasıma kadar benı aramamıs kadın
kendı hatası kendısını baglar her ne kadar ıcınde bulundugum aıleyı yıkmıs olsa da
ama bı anne evladını bunca yıl nasıl gormez nasıl dayanabılır

ben olsam gorusmezdım
kesın bı cıkarı var hangı dagda kurt öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…