- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Latinachica
ee,engel nedir?Davet edilmiyor mu?Keske kalsa. Ben benim yanimda olsun demiyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee,engel nedir?Davet edilmiyor mu?Keske kalsa. Ben benim yanimda olsun demiyorum ki
Aslında sorun ablan ve senin ilişkinde yoksa annenin yaptığı gayet normal siz düzelmedikçe bu böyle sürücek heraldeArkadaşlar biraz mantikli olun. Riskli hamilelikte annemin yardimci olmak istemesini niye kiskaniym. Tabiki olucak. Ben yontemini yanlis buldum. Size yemek yaptim demenin nesi ayip mesela
Benim huysuzlugum tamamen bu sekilde dusundugum icin. Bana olmasi gerekn bu gibi geliyoHerkesin kendince haklı olduğu bir konu bence.
Anneniz eniştenizden çekinip bir şey isteyemez belki ama ablanız annemi eve bırakırmısın diyebilmeli eşine.
Tarzi benim tarzim degil. En son saygisizlik yapinca ben de iliskimi kestimNeden kardeşlik ilişkiniz yok? Aynı sorun bende mevcut o yüzden soruyorum.
1) sizde kıskançlık sezdim, bir de düşüncenizi hatalı buldumGercekten dusuncelerimde hakli olup olmadigimi merak ettigim icin actim bu konuyu
Annemin huylarini sevmiyorum.
Korona yuzunden birbirinize sarmissinizdir demeyin cunku annem 2 haftadir evde. Onceden farkli sehirdeydi. Iznini aldim. Getirttim onu eve. Ama horladigi cocugu sadece benim.
Babam da su an memlekette. Biz annemle yalniziz yani.
Ablam hamile. Riskli hamilelik. Bu arada ablamla aramin limoni oldugunu soylim. Buna karsin annemi gecen onu gormeye götürdüm. Sonra yardimci olmak icin orda kalmak istedi. Onun icin de goturdum. Bu arada ablamlarin arabasi da var. Enistem evde. Neyse kaldi. Sonra bana diyor ki beni alsan eve gotursen enisten calisiyor. Bu arada dedigi saatler mesai saatleri, ben de evden calisiyorum. Dedim 6 dan sonra gelebilirim ben de. Sonra bi baktim enistem getirmis. Ondan isteyemiyor cekindigi icin ben şoförlüğünü yapicam onu istiyor. Ya bana mi ev temizledin yemek yaptin. Zahmet edip getirsinler. Ama burda enistemin filan sucu yok. Annemin dusunce tarzinda hata var diye dusunuyorum.
Neyse dun de iftara kadar hadi gidelim dedim. Kizini Gorsun, yemek gotursun diye. Ben hazirim dedi. Bi baktim yemek hazirlamis ustunu giymemis. E ustunu giymemissin dedim. Iftara az kaldi dedi. Neymis ben yemek goturcekmisim gelcekmisim. Cildirdim. Kizini gormeye gitse goturcektim ama bana getir gotur muamelesi yalmasina katlanamiyorum. Ben mi yicem. Size yemek yaptim kocan gelsin alsin demek cok mu zor. Aram zaten limoni bi de getir gotur yapcam bu durumda. Ben de bagirdim cagirdim. Gitmedim.
Simdi benimle konusmuyo.
Babama yaptigini bana yapiyo. Babamla ne zama tartissalar kuser. Beni resmen kocasi gibi kullanmak istiyor. Yapmayınca da ona davrandigi gibi davraniyo.
Ben onu ramazani iyi gecirsin diye evine getirttim, nazi niyazi kaprisi hep bana. Diger cocuklari olunca hizmet etse sonsuza kadar onlara sesini cikaramasa.
Bu evden gitmek istiyorum ama en az 2 sene daha beklemem lazim.
Hatali miyim gercekten soruyorum
Özelinizi deşiyorsam affedin.Ne gibi mesela? Soruyorum çünkü kardeş kıskançlığına çekilmiş.Aranızda tam olarak ne geçtigini bilmeden anlaşılmıyor.Anneler bazı şeyleri kabul etmekte zorlanır.Sizin durumda öyle olmuş.Kendince herşey normal zannediyor ne kadar yanlış olsada.Tarzi benim tarzim degil. En son saygisizlik yapinca ben de iliskimi kestim
Annemin yemek yapmasi gondermek istemesi yardimci olmak istemesi cok normal. Riskli dahasi var mi. Ama kizina yemek yaptim musait oldugunuzda alsaniz demek yerine beni getif gotur yaptirmasi sinirlendiriyo. Yine diyorum. Kizini gormeye kendi de gitse goturcektim. Ama kurye gibi kullandigini gorunce sinirlendim. Ilk olaya kimse yorum yapmamis mesela herkes yemege takilmis o da mi normalAslında sorun ablan ve senin ilişkinde yoksa annenin yaptığı gayet normal siz düzelmedikçe bu böyle sürücek heralde
Ben hamile olsam. Benim annem yemek yapsa. Esime alir misin derdim. Ki evde yemek yapamadigimi esimin oruc tuttugunu düşünün. Bunun nesi ayip. Gercekten soruyorumAnne benim hassam noktam insan kıymetini uzakta kalınca anlıyor. Annenize karşı sizi haklı bulamadım kadın ne yapsın eniştenize burun mu büksün ablanızda hamileymiş gelin yemekleri mi alın desin çok ayıp degilmi. Ayrıca sizi kullanmak istediği falan yok cephe almış gibisiniz almayın hep o yönden baktıgınızdan anneniz ne yapsa gözünüze batar kullanıldıgınız hissine kapılmazmısınız? Bakış açısında ufak degişiklikler anne kız arasında müthiş geçimi saglayabilir. Üzmeyin kendinizi de annenize de valide hanımın kıymetini bilin gerisini boşverin![]()
Ne olursa olsun gelin yemek yaptım alın gidin denmez ya evine çagırcaksın malum covid var ya da nezaketen yemek götürülücek ki hata en başta anneniz gitsin ablanızda kalsın yemegini yapsın sizde evinizde tek başınıza kalın kadının yaptıgı yemek de burnundan gelir bir yanda siz bir yanda diger kızı size daha fazla birşey açıklamak istemiyorum siz haklısınız gidin ananızı huzur evine bırakın huzur bulsun kimseyede yemek yapmasın kadın o getirdi bu götürdü oyuncak olmasın sizede hayatınızda mutluluklar diliyorum konu sahibesiBen hamile olsam. Benim annem yemek yapsa. Esime alir misin derdim. Ki evde yemek yapamadigimi esimin oruc tuttugunu düşünün. Bunun nesi ayip. Gercekten soruyorum
Huzurevi mi:) tamam. Hoscakalin. :) :) :)Ne olursa olsun gelin yemek yaptım alın gidin denmez ya evine çagırcaksın malum covid var ya da nezaketen yemek götürülücek ki hata en başta anneniz gitsin ablanızda kalsın yemegini yapsın sizde evinizde tek başınıza kalın kadının yaptıgı yemek de burnundan gelir bir yanda siz bir yanda diger kızı size daha fazla birşey açıklamak istemiyorum siz haklısınız gidin ananızı huzur evine bırakın huzur bulsun kimseyede yemek yapmasın kadın o getirdi bu götürdü oyuncak olmasın sizede hayatınızda mutluluklar diliyorum konu sahibesi
Yani onceden olsa bazi cevaplara sinirlenirdim. Ama dediginiz gibi herkesin kendi arka plani var. O yuzden yorumlar da değişiyor. Kimi benim gibi dusunuyor. Kimi haksiz oldugumu. Olabilir.Ablanızla ballı kaymakta olsanız yemek için kurye gibi götür denmesi hoş değil bana göre. Anneniz ablanıza diyebilirdi x gelsin alsın diye. İftar zamanı zaten herkesin pili bitmiş oluyor size iş çıkarmış yoktan yere hem de son dakika söyleyerek.
Konuyu görümce olarak açsaydınız herkes sizi haklı bulurdu kardeş dediğiniz için herkes cinlenmişBu forumda dayak atan anneye vardır bi bildiği sizin iyiliğinizi düşünüyordur diyen var aile sorunlarına dışarıdan bakamıyorlar yani. Kardeş benim için çok önemlidir ama bu kadar mesafeliyseniz vardır herhalde bi sebebi. Ben sizi haklı buldum.
Evet herkes kendi kardeşiyle kıyaslıyor genel olarak. Siz aldırış etmeyin. Ama annenize de bağırmayın mesaj atın ablanıza gelsin alsınlar. Annenizle de güzelce konuşun aranız kötü olmasın böyle bir sebeple.Yani onceden olsa bazi cevaplara sinirlenirdim. Ama dediginiz gibi herkesin kendi arka plani var. O yuzden yorumlar da değişiyor. Kimi benim gibi dusunuyor. Kimi haksiz oldugumu. Olabilir.