Annemin isteği...

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
106
Bursa
Merhaba bayanlar :)
Bilenler bilir annemle babam ben 1 bucuk yaşından beri ayrılar. Babam en son 6 yasında beni almış sonra enişteme 'getirme bunu bi daha işim gücüm var benim' demiş.O günden sonra görüşmedik.Aynı yerde yaşıyoruz hatta yolda karşılaşıyoruz ama yabancı gibiyiz.Ben lisede bazı psikolojik sorunlar atlattım ve psikolog bu durumumun hayatındaki baba sembolünün eksikliğinden olduğunu söyledi.Neyse aradım babamı beni bekle arayacağım seni falan dedi üstünden 6 yıl geçti.Yolda karşılaştık yine bi değişiklik olmadı.Babam malum siteye üye faceye yani.Annem diyor ki ekle bakalım ne yapacak ? Ama ben istemiyorum bilmiyorum zaten aradım kendisini yıllar önce istese arardı beni.Şimdi siteden arkadaslık yollasam ne olacak yüzsüz gibi :/ Sizce ne yapmalıyım ?

Senin babanda benim babam gibiymiş canım.
Arada bi arar sonra kaybolur vs...
Ben olsam hiç eklemezdim bunca yıl seni düşünüp babalık yapmamış bir insan ekleyince kabul etse ne olucak ki ?
Yani değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
Bu benim düşüncem tabiki.

Hımmm demek sende benım durumumdasın canım..Bende öyle düşünüyorum ama annem iki gündür ekledin mi diye sorup duruyor

Hımmm demek sende benım durumumdasın canım..Bende öyle düşünüyorum ama annem iki gündür ekledin mi diye sorup duruyor

Öyleyim canım babamda İzmirde görevi nedeniyle. En son Antalyaya taşındığımızda annemi aramış naptı okul durumunu vs demiş benide aradı bi kere açmadım.
Koskoca 4 ay oldu yani 6 ayda bir senede bir arıyor zaten.
Annende sanırım aranızın düzelmesini istiyor o yüzden yapıyor böyle sen ne istiyorsun ?

Yüzsüzlük sıfatı o insan için geçerli senin için değil sen annenin isteğini yap ekle bakalım tepkisi ne olacak ekledimi yazış zaten yazışmasından anlarsın ne durumda olduğunu sende artık ona göre çizersin yolunu sen son adımını at o sana adım attı attı yani yok ise yapabileceğin bir şey yok ve ona çok sonra pişman olduğu yıllar ki olacak savunma hakkını elinden almış olursun direk. Allah sabır versin ben babasız büyüdüm ama sizin var olmasına rağmen yok...

Evet belki görüşürsünüz belli mi olur ne olacak eklesen ki falan diyor.Şöyle bişey var bu saatten sonra bizde baba- kız ilişkisi oluşamaz o sıcaklık oluşmaz 22 yasındayım en son 6 yaşımda gördüm onu düşünsene kaç yıl geçmiş aradan..

Ama ben o hakkı 6 yıl önce aldım elinden aradım konuştuk hatta telefonda arayacağım seni bir hafta içinde dedi aramadı..Kaybedeceğim birşeyim yok ama kabul etmezse, beni üzecek şeyler yazarsa yine o günlerime dönerim hassasım bu konuda çünkü.Senin baban ölmüş sanırım Allah rahmet eylesin canım.

Karşımızdaki insanlar babalık görevini yapmıyorlar ki zaten onlar yapsa bizde iyi bir evlat olmaya çalışırız.
Babam anneme Tuğçe artık büyüdü genç kız oldu yanımda dolaştıramam demiş aradığında lafa bakarmısın böyle adamdam artık ne bekleyim ben...
O yüzden ben olsam eklemezdim ama son şans diyerek ekleyebilirsin belki...

Birde şöyle bişey var babamla 6 yıl önce konuştuğumuzda bana 'gizli saklı bi yerde görüşelim' falan dedi.Bu lafınada cok kızmıştım senin kızınım ben gizli saklı yer ne demek benimle görüştüğünü mü saklamak istiyordu anlam verememiştim..

Böyle insanlari Allah islah etsin diyorum.

Insan yavrusunu arayip sormaz mi.

Canim bence ne ara ne sor nede ekle. O senin baba diyisini bile hak etmiyor.

Bence ekleme...

Niye ki canım evli mi peki ?

Canım ne ekle ne ara ne sor.Bu yaştan sonra sana bir faydası olmamış babalık yapamamış bundan sonra mı yapacak?
Kırmak istemedim kusura bakma ama bak bu yaşına gelmişsin atlatmışsın bazı şeyleri.Allah öyle bir eş nasip etsin ki sana hem baban hem kocan olsun baban da bulamadığın sevgiyi şevkati de ondan bul..

O ne demek, ne demek yanımda dolaştıramam , sepet ya da el çantası mısınız ?

Benim babam da kazma ötesidir , ama sizinkine pes diyorum.

O zaman evliydi ama ben onun kızıyım öz kızı saklaması cok tuhaf geldi bana..Şimdi boşandı 2 cocukla o kadındanda ayrıldı :)

Ben evli olduğu için gizli görüşmek istediğini düşündümde canım. Evladına sahip çıkmayan insan mutlu olmaz zaten ben böyle düşünüyorum.

Yok kırılmadım tabiki :) Amin tek dileğim bu benımde...

O ne demek, ne demek yanımda dolaştıramam , sepet ya da el çantası mısınız ?

Benim babam da kazma ötesidir , ama sizinkine pes diyorum.

Daha böyle neler neler...
Ne kadar vicdansız bir insanmış baba ya o baba ama Allah'a şükür annem her şeyim benim belkide babam şuan yanımda olsaydı bu kadar güzel bir hayatım olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…