- Konu Sahibi _Semiramis_
-
annenin amaci galiba sizin aranizi yapmak.
ama ben bi dusundumde
kendine sorman gerek '"o adam bu zamandan sonra bana ne katicak?
o kadr sene sonra hic bi bisy katamaz,katsa katsa sadece aci katar.
eskileri dusundurur.
annenin niyeti iyi,ama psikolojinide dusunmeli.
Eğer size katacak bir şeyi olmadığına eminseniz, ki ben de size katılıyorum bu konuda. Eklemenizin de pek bir yararı yok gibi duruyor.
Ona söz hakkı doğurmayın bence, bunca yıl yokmuş; olmamaya devam etsin..
Ekli olsa ne olur, olmasa ne olur..
ekleyıpte kendını daha fazla uzme canım bır adım gelene bır adım gıtmelı dusuncesındeyım baban senı zaten yakın gormuyor kı
durumlarımız benziyor ben de uzun yıllardır babamla görüşmüyorum o yüzden kendimi senin yerine koyarak düşünebiliyorum...ben olsam eklemezdim....annem de bana hiç böyle bir şey demedi
belki de annen babanla ilgili bir takım şeyleri merak ediyordur ondan öyle diyordur ne dersin?
durumlarımız benziyor ben de uzun yıllardır babamla görüşmüyorum o yüzden kendimi senin yerine koyarak düşünebiliyorum...ben olsam eklemezdim....annem de bana hiç böyle bir şey demedi
belki de annen babanla ilgili bir takım şeyleri merak ediyordur ondan öyle diyordur ne dersin?
Bilmiyorumki olabilir aslında ama annem ona dönmez kii :/
Babanız uzun süre görmediği birine ,ne diyeceğini ,ne yapacağını ,nasıl baba gibi davranacağını bilemiyor olabilir.Ona kızgın ve dolu olduğunuzu düşününce işler daha da güçleşiyor onun açısından.Gizli buluşma önerisi de belki platonik,ya da yeni yeni hoşlandığı birinin sizi görünce yanlış anlaması ya da' aa demek yetişkin bir kızı varmış 'diye yaşlı biri gibi algılanılmasından korktuğu için olabilir.Babanızın olgun ,babacan bir doğası yok ama bu onun kötü bir insan olduğu anlamına da gelmez.Zaten öyle olsaydı anneniz bunu istemezdi.
dönmese bile merak ettiği şeyler vardır belki iç dünyasını bilemeyiz....
yoksa yolda gördüğünde bile hal hatır sormayan insanı ekleyince ne olacak ne beklenebilir ki
Haklısınız eklemicem babamıda ya moralimi bozmak istemiyorum
O zaman evliydi ama ben onun kızıyım öz kızı saklaması cok tuhaf geldi bana..Şimdi boşandı 2 cocukla o kadındanda ayrıldı :)
yani ayrı memleketlerde olsanız bir nevi dene şansını diyebilirdim ama zaten görüyormuşsunuz zaman zaman birbirinizi...annene de moralim bozulsun istemiyorum alıştım bazı şeylere dersin o da ısrar etmez herhalde
ekleme bence kafan böyle daha rahattır.. ekleyince belki canını sıkacak birşeyler çıkar
her ne kadar görevini yerine getirmemişde olsa o senin baban :26: bence o da çok üzgündür ama belli etmiyor olabilir çevresine bazıları bir daha arama falan demiş
ama ölünce çok üzülürsünbir konuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?