Annemin isteği...

annenin amaci galiba sizin aranizi yapmak.
ama ben bi dusundumde
kendine sorman gerek '"o adam bu zamandan sonra bana ne katicak?
o kadr sene sonra hic bi bisy katamaz,katsa katsa sadece aci katar.
eskileri dusundurur.
annenin niyeti iyi,ama psikolojinide dusunmeli.

Artık aramızda baba-kız ilişkisi olamaz :) Bana bişey katamaz dediğin gibi..

Eğer size katacak bir şeyi olmadığına eminseniz, ki ben de size katılıyorum bu konuda. Eklemenizin de pek bir yararı yok gibi duruyor.
Ona söz hakkı doğurmayın bence, bunca yıl yokmuş; olmamaya devam etsin..
Ekli olsa ne olur, olmasa ne olur..

Son düzenleme:

6 yıl önce aradıgımda kendime hesap sormamaya söz vermiştimm ama bundan sonra bi şekilde iletişime geçersek hesap sorarım :) Evet çok haklısınız söylediklerinizde..

ekleyıpte kendını daha fazla uzme canım bır adım gelene bır adım gıtmelı dusuncesındeyım baban senı zaten yakın gormuyor kı

ekleyıpte kendını daha fazla uzme canım bır adım gelene bır adım gıtmelı dusuncesındeyım baban senı zaten yakın gormuyor kı

Evet yakın görse yolda karşılaşıyoruz bi kızım nasılsın der insan. Öyle dese sanki tersleyecek miydim onu ?

durumlarımız benziyor ben de uzun yıllardır babamla görüşmüyorum o yüzden kendimi senin yerine koyarak düşünebiliyorum...ben olsam eklemezdim....annem de bana hiç böyle bir şey demedi
belki de annen babanla ilgili bir takım şeyleri merak ediyordur ondan öyle diyordur ne dersin?

evet bu olasilik benimde aklima geldi. sevgili olaylari, konusma turunu felan takip etmek icin.
egerki oyle bisey varsa annen cok cok yanlis yapiyor

Bilmiyorumki olabilir aslında ama annem ona dönmez kii :/

Babanız uzun süre görmediği birine ,ne diyeceğini ,ne yapacağını ,nasıl baba gibi davranacağını bilemiyor olabilir.Ona kızgın ve dolu olduğunuzu düşününce işler daha da güçleşiyor onun açısından.Gizli buluşma önerisi de belki platonik,ya da yeni yeni hoşlandığı birinin sizi görünce yanlış anlaması ya da' aa demek yetişkin bir kızı varmış 'diye yaşlı biri gibi algılanılmasından korktuğu için olabilir.Babanızın olgun ,babacan bir doğası yok ama bu onun kötü bir insan olduğu anlamına da gelmez.Zaten öyle olsaydı anneniz bunu istemezdi.

Kısmen doğru ama çocukları yaparken bunu düşünecek ozaman :)

ekleme bence kafan böyle daha rahattır.. ekleyince belki canını sıkacak birşeyler çıkar

O zaman evliydi ama ben onun kızıyım öz kızı saklaması cok tuhaf geldi bana..Şimdi boşandı 2 cocukla o kadındanda ayrıldı :)

her ne kadar görevini yerine getirmemişde olsa o senin baban :26: bence o da çok üzgündür ama belli etmiyor olabilir çevresine bazıları bir daha arama falan demiş
ama ölünce çok üzülürsün bir konuş bence

Katılıyorum eklemem cok anlamsız :/ Evimizi bile biliyo istese görüşürdük..Anneme istemediğimi kesin bi şekilde dile getiricem..

Semiramiscim babanı ekleme faceden

Yine beklediğin ilgiyi göremeyeceksin, üzüleceksin

Hem adamın niyeti olsa seni faceden bulur senden önce eklerdi seni

Boşver tatlım kendini üzme boşu boşuna

Olmayacak duaya Amin denmez

Ben ölümü düşündüğüm için 6 yıl önce aramıştım kendisini kimin öleceği belli olmaz ya ben ölürsem ozaman demeyecek mi kızım aramıştı beni ama ben görüşmedim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…