- Konu Sahibi _Semiramis_
-
Semiramiscim babanı ekleme faceden
Yine beklediğin ilgiyi göremeyeceksin, üzüleceksin
Hem adamın niyeti olsa seni faceden bulur senden önce eklerdi seni
Boşver tatlım kendini üzme boşu boşuna
Olmayacak duaya Amin denmez
Haklısın yine üzülücemBenim ona ihtiyacım yok zaten artık hayatım cok güzel benim :)
Şimdi senin yapına bakıyorumda eklesen adamın seni üzeceği belli e sende daha çok üzüleceksin yok yere canın sıkılacak bu duruma.. Bence ekleme diyorum o yüzden..
Ama düşünüyorumda benim başıma gelse bu durum kesinlikle hesap sorardım bi kafeye çağırır içimdekileri dökerdim.. Hesap sorardım ama öyle bağırarak değil sakin bir sille yapardım bunu.. Sonrada bir daha suratına bakmazdım.. Benim yapımda böyle çünkü..
Hesap sorsam ne olacak ki doğru düzgün cvp verebileck mi hayır ben üzüldüğümle kalıcam.Yarın öbürgün karşıma cıkarsa sorarım tabiki ama çıkmazsa umrumda olmaz :)
İşte benim yapım böyle, başka türlü içim soğumaz ondan örnek verdim :)
Annen neden ekle dedi acaba ? Konuşarak bir gelişme olmadı yazışarak olabileceğini düşünüyor olabilir mi ?
Merhaba bayanlar :)
Bilenler bilir annemle babam ben 1 bucuk yaşından beri ayrılar. Babam en son 6 yasında beni almış sonra enişteme 'getirme bunu bi daha işim gücüm var benim' demiş.O günden sonra görüşmedik.Aynı yerde yaşıyoruz hatta yolda karşılaşıyoruz ama yabancı gibiyiz.Ben lisede bazı psikolojik sorunlar atlattım ve psikolog bu durumumun hayatındaki baba sembolünün eksikliğinden olduğunu söyledi.Neyse aradım babamı beni bekle arayacağım seni falan dedi üstünden 6 yıl geçti.Yolda karşılaştık yine bi değişiklik olmadı.Babam malum siteye üye faceye yani.Annem diyor ki ekle bakalım ne yapacak ? Ama ben istemiyorum bilmiyorum zaten aradım kendisini yıllar önce istese arardı beni.Şimdi siteden arkadaslık yollasam ne olacak yüzsüz gibi :/ Sizce ne yapmalıyım ?
Evet öyle düşünüyor sanırım ekle bakalım belki konuşursunuz görüşsenizde ben kızmam karışamam sana dedi :)
Canım ne yaparsan yap zorla baba olmaz bence.
Olsa da bu vakitten sonra seni nasıl olumlu yönde etkileyecek bilmiyorum.
Yine de eğer bir umut varsa ekle o zaman kaybedeceğin bir şey yok.
Utanma, neden utanasın ki şimdiye kadar sana bakmayan yüzüstü bırakan kişi utansın.
Ama çok umutlanma, kendi çocuğuna bile bakmaya aciz birinden çok şey bekleme.
Babanız maddi olarak sizi destekleyecek bütçesi olmadığı için utanıyor ve kaçıyor gibi. Aslında sizin manevi ihtiyacınızı göremiyor kendisini sadece baba olarak özleyebileceğinizi bile tahmin edemiyor olabilir.Yaptıklarından ya da yapmadıklarından dolayı zaten üstüne bir çizik atıldığını ,annenizin sevgisinin ,ilgisinin size bol bol yettiğini ,aslında baba olarak sevilmeye layık olmadığını, hiç özlenmediğine inanıyordur.Buluştuğunuzda hesap soracağınızı ,onu küçük düşüreceğinizi ya da maddi olarak destek isteyeceğinizi düşünüyordur.İki konuya da yanıt veremeyeceği için bu olayı kendince çözme yöntemi kaçmak ,uzak durmak.
Yolda görüpte tepki vermeyen adam face de ne yapacak?
Bence hiç bulaşma o baba müsveddesine. Sonra yaşlılığı hastalığı var.başına kalır. Annenin tavrı da bi tuhaf.benim kocam bilmem kaç yıl arayıp sormayacak değil kendini fotoğrafını bile göremez. Bence kesinlikle iletiSime geçme.annen de kendine başka bir uğraş bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?