Annemin isteği...

Haklısın yine üzülücem Benim ona ihtiyacım yok zaten artık hayatım cok güzel benim :)

Şimdi senin yapına bakıyorumda eklesen adamın seni üzeceği belli e sende daha çok üzüleceksin yok yere canın sıkılacak bu duruma.. Bence ekleme diyorum o yüzden..
Ama düşünüyorumda benim başıma gelse bu durum kesinlikle hesap sorardım bi kafeye çağırır içimdekileri dökerdim.. Hesap sorardım ama öyle bağırarak değil sakin bir sille yapardım bunu.. Sonrada bir daha suratına bakmazdım.. Benim yapımda böyle çünkü..

Hesap sorsam ne olacak ki doğru düzgün cvp verebileck mi hayır ben üzüldüğümle kalıcam.Yarın öbürgün karşıma cıkarsa sorarım tabiki ama çıkmazsa umrumda olmaz :)

Hesap sorsam ne olacak ki doğru düzgün cvp verebileck mi hayır ben üzüldüğümle kalıcam.Yarın öbürgün karşıma cıkarsa sorarım tabiki ama çıkmazsa umrumda olmaz :)

İşte benim yapım böyle, başka türlü içim soğumaz ondan örnek verdim :)
Annen neden ekle dedi acaba ? Konuşarak bir gelişme olmadı yazışarak olabileceğini düşünüyor olabilir mi ?

İşte benim yapım böyle, başka türlü içim soğumaz ondan örnek verdim :)
Annen neden ekle dedi acaba ? Konuşarak bir gelişme olmadı yazışarak olabileceğini düşünüyor olabilir mi ?

Evet öyle düşünüyor sanırım ekle bakalım belki konuşursunuz görüşsenizde ben kızmam karışamam sana dedi :)

Canım ne yaparsan yap zorla baba olmaz bence.
Olsa da bu vakitten sonra seni nasıl olumlu yönde etkileyecek bilmiyorum.

Yine de eğer bir umut varsa ekle o zaman kaybedeceğin bir şey yok.
Utanma, neden utanasın ki şimdiye kadar sana bakmayan yüzüstü bırakan kişi utansın.

Ama çok umutlanma, kendi çocuğuna bile bakmaya aciz birinden çok şey bekleme.

Zaten kendisinden bişey beklemiyorum sadece annemin ısrarı kafamı karıştırmıştı ama eklememem en mantıklısı :)

Babanız maddi olarak sizi destekleyecek bütçesi olmadığı için utanıyor ve kaçıyor gibi. Aslında sizin manevi ihtiyacınızı göremiyor kendisini sadece baba olarak özleyebileceğinizi bile tahmin edemiyor olabilir.Yaptıklarından ya da yapmadıklarından dolayı zaten üstüne bir çizik atıldığını ,annenizin sevgisinin ,ilgisinin size bol bol yettiğini ,aslında baba olarak sevilmeye layık olmadığını, hiç özlenmediğine inanıyordur.Buluştuğunuzda hesap soracağınızı ,onu küçük düşüreceğinizi ya da maddi olarak destek isteyeceğinizi düşünüyordur.İki konuya da yanıt veremeyeceği için bu olayı kendince çözme yöntemi kaçmak ,uzak durmak.

Evet bende böyle düşünüyorum maddi beklentilerim olacağından, hesap soracağımdan çekindi..Ama insan neolursa olsun evladını görmek ister bence :)

Yolda görüpte tepki vermeyen adam face de ne yapacak?

Bence hiç bulaşma o baba müsveddesine. Sonra yaşlılığı hastalığı var.başına kalır. Annenin tavrı da bi tuhaf.benim kocam bilmem kaç yıl arayıp sormayacak değil kendini fotoğrafını bile göremez. Bence kesinlikle iletiSime geçme.annen de kendine başka bir uğraş bulsun.

Doğru..Bende eklemeyeceğim zaten annemde sormadı bişey demedi bidaha inş demez..

Merhaba, neye karar verirseniz verin bu tamamen sizin kararınız olmalı. Sizin hayatınız, sizin duygularınız ve sizin yaşanmışlıklarınız var ortada. Dolayısıyla en doğru karar sizin kendi iradenizle verdiğiniz karar olacaktır.

bu konuyu okudugumda cezalıydım yazamadım..

belkı benı okumussundur dogumdan sonra esımle ayrıldık yanı terk edıldık dıyelım
bebegıme ben baktım aılem destek oldu ıse gırdım aılem baktı el bırlıgı ıle buyuttuk sımdı 3 yasına gırecek
4.5 ay evvelde evlendım

sızın annenız evlenmemıs olabılır..
babanız belkı sevıyorsunuz belkı ozluyorsunuz okul caglarında cok uzulmussunuz okudum..
ama bence aramayın, ne gerek var boyle bırını hayatınıza sokmaya,
baska bır evlılıgı var dıye gızlıce goruselım demıs sankı sız onun evladı degılde ne bıleyım
ayıbı gıbı davranmıs..

annenız belkı saf ve temız duygularla facebooktan ekle dıyorda
sana bu zamana kadar bırsey vermemıs adamdan ne beklıyeıblırsınkı..
bence hayatına dahada sıkıntı verecek
belkı aranız ıyı olur, ama neden tum cocuklugunuzu buruk bır sekılde gecırdınız ona bu sansı vermeyin..
aranız ıyı o0lmazsada siz gene ıstenmeyen cocuk olacaksınız

eskı esım benım oglumu 19 aylıkken 2 kere gordu aracılar eslıgınde ortak bır noktada
o kadar üzüldümki...
ınsallah hıc aramaz oglumu

Sadece “DEĞMEZ” canım uzun lafın kısası… anne baba olanlar bilirler hangi insan yavrusunu yolda görür de yabancı gibi davranabilir. Adamda duygu yok bir kere sen arkadaşlık göndersen ne değişecek ki?

o insanı face'den eklemek kabuk bağlamaya çalışan yaranızı tekrar tekrar kanatmak demek bana göre.

reel de babalığını yapmayan,yanından yabancı gibi geçip giden birini sanalda eklemeniz bir işe yaramayacaktır.

insanlıktan,babalıktan nasibini almamış demek ki...

Anneniz neden böyle bir istekte bulundu? Sizin aracılığınızla öğrenmeyi düşündüğü merak ettiği şeyler mi var acaba? Bunu konuştunuz mu hiç yada sorguladınız mı? Bütün mesajları okumadım belki yukarıdaki soruların cevabını biryerlerde vermiş olabilirsiniz. Bu durumda yapılacak mantıklı görünen davranış belli. Ancak sizin neyi yaparsanız yapın mutlu olmanız daha doğrusu huzurlu olmanız önemli. Keşke dememek için iyi düşünmelisiniz. İç huzurunuz mühim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…