- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi kadersizzbirey
Nasil kan bağı yok ?Mesela annenizin teyzesinin kızının oğlu. Uzak bir akraba. Kan bağı bile yok. Bunun neresi yanlış ki ben anlamadım gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil kan bağı yok ?Mesela annenizin teyzesinin kızının oğlu. Uzak bir akraba. Kan bağı bile yok. Bunun neresi yanlış ki ben anlamadım gerçekten.
Niye utandığınızı anlayamadım, ben babamın kuzeninin çocuğuyla gayet evliyimevet kızlar biliyorum çok yanlış bir şey ama kendimi kurtaramıyorum bu durumdan başka erkek mi kalmadı demeyin her şeyin farkındayım tam bir zamane genciyim ama nasıl bu kadar tutuldum bilmiyorum çok utanıyorum bir yandan da kalbim çok acıyor sizce ne yapmalıyım? İlk adım mı atmalıyım yoksa pişmanlığımla kalbime mi gömeyim unutmak doğrusu diyorsanız nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok...
Nasil kan bağı yok ?
ya ondan da bir takım hareketler gördüm onmdan bu kadar çok umutlandım zaten görmesem haklı çoğu kişi ama elimde değil yapamıyorum ki aptal bir insan değilim gayet başarılıyım derslerimi aksatmam ama tutuldum işte belki de haklılardır çoğu benden büyük insanlar kalbime gömerim artık...Canım valla ben doguluyum bizde akraba evliliği olduğu için durumu yadirgamadim. Hatta sizinki biraz dıdının dıdısı gibi bişey.. tabi bunda çevreniz ve aile yapınızda önemli nasıl karşılarlar vs ama bence sorun olmaz
İçimden atamıyorum zaten elimde değil ki...Vallahi hiçbir günahı ayıbı yok. Karşındaki kişide aynı hisleri paylaşıyorsa sorun ne...
Bu forumda kuzeni ile evli olan bir çok üye var, günah değil bişey değil, Allah hepsini mutlu mesut etsin.
ya çok güzelsiniz :) Allah mutlu mesut etsin inşallah bana da hayırlısı ne diyeyim ki şimdi ben :)Niye utandığınızı anlayamadım, ben babamın kuzeninin çocuğuyla gayet evliyim![]()
haklı olabilirsiniz evet Allah yardımcım olsun teşekkür ederim yorumunuz için :)Herkese göre degisir ama benim ailemde o didisinin didisi dediginiz kuzen olarak geciyor.
"Kuzenler de" abi abla kardes gibi sayiliyor.
Yani bende öyle görüyorum. Babamin veya annemin kuzenlerinin cocuklari bana kuzen gibi geliyor cidden :/
Ayrica benimde yakinen babamin bazi kuzenlerinin cocuklariyla tanismisligim yok ama bu babanin kuzeninin oglu denilse bagrima basarim abim kardesim diye
Hatta büyüklerimiz arasinda sorun dahi cikar birimizden biri o tarz evlilik yapmak istese.
Bende normal bulmuyorum o tarz evlilikleri.
Baska erkek mi kalmadi canim. Hoslanti dedigin sey kan dirkan cekiyordur..ayni diye :)
evet haklı olabilirsiniz teşekkür ederim..Yani adami dogru düzgün tanimiyorsun aslinda. Hayalinde birçok olumlu sey üzerine yüklüyorsun. Ki bunlar hayal.
Bu adama takilma, bos yere akraba iliskileri gergin olmasin. Dedigim gibi, üniversiteye git, kurslara git. Cevreni genislet. Özgüvenini yükselt ve kendini bul. Daha 19 yasindasin, hayatin basindasin. Duygularini en yogun yasadigin dönem. Elbette su an o adam kaderinmis gibi gelir. Türlü romantik duygular içindesin ama geçici gerçekten.
Senin daha dogru kisiyi bulmana yillarin var. Önce kendini bulman lazim cünkü.
bana böyle bir davranış setgilemese zaten şuan duygularımı bu kadar zirvede yaşamam hissediyorum ondan da bişeyler ondan...Normal tabi aranizda kan bagi yok neden bukadar suclu hissediyorsunuz kendinizi.Ama.karsi tarafin sizi nasil gordugune bagli ona bisey diyemiycem size karsi nasil sizin boyle hissetmenize sebep olacak bi davranisini sezdinizmi? Eger farklu oldugunu hissediyorsanz siz adim atmaya korkuyorsaniz onun sizi farketmesini saglayin yada kulagina gitsin
ya çok güzelsiniz Allah mutlu mesut etsin ... benim de yardımcım olsun inşallahBen annemin kuzeninin çocuğuyla yıllardır evliyim. Bence sorun yok yani :)
benden 4 yaş büyük kendisi. haklısınız uygun olmazAtma tabiki çünkü çok küçüksün. Bu yaşlarda duygu yoğunluğu yaşıyorsun. Hele başka ortamlara gir. Yinr ayni seyleri hissedersen sorun yok.
Bu kişi kac yaşında bu arada ?