annemin kuzeninin çocuğuna aşık oldum

Vallahi hiçbir günahı ayıbı yok. Karşındaki kişide aynı hisleri paylaşıyorsa sorun ne...
Bu forumda kuzeni ile evli olan bir çok üye var, günah değil bişey değil, Allah hepsini mutlu mesut etsin.

Dıdının dıdısı diyenler kuzeniyle evlenenler herhalde. Hiç de dıdının dıdısı değil gayet yakın akraba. Tabi bu kültüre göre değişir belki ama konu sahibi içten içe bunun derdini yaşıyorsa ailesinde bu tarz şeyler yok demektir.

Bence sana olan kardeşvari bi sevgiyi başka algılıyosun e yaşın da küçük ondan bu etkilenmen konu sahibi. Aşk maşk değil yani. Sakın açılmak gibi bi saçmalık yapma normal birine bire açılmak ayrı bir dertken senin akraban bi de. Sakın

ben 2. göbek kuzenlerimle bile çok yakın büyüdüm, çocuklarımız da aynı şekilde bir ortama girince bir birlerine kuzen diye seslenirler, ki bu bahsettiklerim 3. kuzen oluyor. 3. 5. bizim için fark etmez kuzen kuzendir. biz bir birimize o gözle bakmayız. Her aileye göre değişen bir vaziyet her neyse.

Ya o çocuk seni kuzen olarak görüyorsa ve sen açılma hayalleri kurarken :( ucuna rezil olma var. Hiç deneme bence cnm. ben seni kardeşim gibi görüyorum derse ne yapacaksın, bayramlarda illaki denk gelecek veya 10 sene sonra her karşılaştığınızda sen unutsan bile o unutmayacak inan ki. açılmamanı ve önüne bakmanı tavsiye ederim. benden 10 yaş küçüksün ve ben 19 yaşımdayken gördüğüm konuştuğum her çocuktan biraz da olsa hoşlanırdım. şıp sevdi oluyor insan o yaşlarda.

Ben de babamın kuzeninin oğluyla evliyim ama ben öyle birinin varlığından haberdar bile değildim evlenmeden bi iki yıl once öğrenmiş oldum 😃 kaynanami da önceden birazcık daha yakından tanısaydim evlenmezdim 😂 ama olumsuz sonuçlanirsa bir araya gelince huzursuzluk olur sadece diye düşünüyorum. O akrabalarla olan yakınlık derecesine göre değişkenlik gösterebilir. .

Iyi de canim bunda yanlis olan birsey yok ki. Dayin değil amcan değil aşık olduğun. Duygularindan eminsen ve karislik bulurum dersen hislerini belli edebilirsin

evet kızlar biliyorum çok yanlış bir şey ama kendimi kurtaramıyorum bu durumdan başka erkek mi kalmadı demeyin her şeyin farkındayım tam bir zamane genciyim ama nasıl bu kadar tutuldum bilmiyorum çok utanıyorum bir yandan da kalbim çok acıyor sizce ne yapmalıyım? İlk adım mı atmalıyım yoksa pişmanlığımla kalbime mi gömeyim unutmak doğrusu diyorsanız nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok...
Niye utandığınızı anlayamadım, ben babamın kuzeninin çocuğuyla gayet evliyim :KK51:

Herkese göre degisir ama benim ailemde o didisinin didisi dediginiz kuzen olarak geciyor.
"Kuzenler de" abi abla kardes gibi sayiliyor.

Yani bende öyle görüyorum. Babamin veya annemin kuzenlerinin cocuklari bana kuzen gibi geliyor cidden :/

Ayrica benimde yakinen babamin bazi kuzenlerinin cocuklariyla tanismisligim yok ama bu babanin kuzeninin oglu denilse bagrima basarim abim kardesim diye :KK70:

Hatta büyüklerimiz arasinda sorun dahi cikar birimizden biri o tarz evlilik yapmak istese.

Bende normal bulmuyorum o tarz evlilikleri.
Baska erkek mi kalmadi canim. Hoslanti dedigin sey kan dir :D kan cekiyordur..ayni diye :)

Son düzenleme:
Canım valla ben doguluyum bizde akraba evliliği olduğu için durumu yadirgamadim. Hatta sizinki biraz dıdının dıdısı gibi bişey.. tabi bunda çevreniz ve aile yapınızda önemli nasıl karşılarlar vs ama bence sorun olmaz

Canım valla ben doguluyum bizde akraba evliliği olduğu için durumu yadirgamadim. Hatta sizinki biraz dıdının dıdısı gibi bişey.. tabi bunda çevreniz ve aile yapınızda önemli nasıl karşılarlar vs ama bence sorun olmaz
ya ondan da bir takım hareketler gördüm onmdan bu kadar çok umutlandım zaten görmesem haklı çoğu kişi ama elimde değil yapamıyorum ki aptal bir insan değilim gayet başarılıyım derslerimi aksatmam ama tutuldum işte belki de haklılardır çoğu benden büyük insanlar kalbime gömerim artık...

Herkese göre degisir ama benim ailemde o didisinin didisi dediginiz kuzen olarak geciyor.
"Kuzenler de" abi abla kardes gibi sayiliyor.

Yani bende öyle görüyorum. Babamin veya annemin kuzenlerinin cocuklari bana kuzen gibi geliyor cidden :/

Ayrica benimde yakinen babamin bazi kuzenlerinin cocuklariyla tanismisligim yok ama bu babanin kuzeninin oglu denilse bagrima basarim abim kardesim diye :KK70:

Hatta büyüklerimiz arasinda sorun dahi cikar birimizden biri o tarz evlilik yapmak istese.

Bende normal bulmuyorum o tarz evlilikleri.
Baska erkek mi kalmadi canim. Hoslanti dedigin sey kan dir :KK70: kan cekiyordur..ayni diye :)
haklı olabilirsiniz evet Allah yardımcım olsun teşekkür ederim yorumunuz için :)

Yani adami dogru düzgün tanimiyorsun aslinda. Hayalinde birçok olumlu sey üzerine yüklüyorsun. Ki bunlar hayal.

Bu adama takilma, bos yere akraba iliskileri gergin olmasin. Dedigim gibi, üniversiteye git, kurslara git. Cevreni genislet. Özgüvenini yükselt ve kendini bul. Daha 19 yasindasin, hayatin basindasin. Duygularini en yogun yasadigin dönem. Elbette su an o adam kaderinmis gibi gelir. Türlü romantik duygular içindesin ama geçici gerçekten.

Senin daha dogru kisiyi bulmana yillarin var. Önce kendini bulman lazim cünkü.
evet haklı olabilirsiniz teşekkür ederim..

Normal tabi aranizda kan bagi yok neden bukadar suclu hissediyorsunuz kendinizi.Ama.karsi tarafin sizi nasil gordugune bagli ona bisey diyemiycem size karsi nasil sizin boyle hissetmenize sebep olacak bi davranisini sezdinizmi? Eger farklu oldugunu hissediyorsanz siz adim atmaya korkuyorsaniz onun sizi farketmesini saglayin yada kulagina gitsin
bana böyle bir davranış setgilemese zaten şuan duygularımı bu kadar zirvede yaşamam hissediyorum ondan da bişeyler ondan...

Back
X