- 23 Ağustos 2022
- 65
- -265
- 1
- 36
- Konu Sahibi Coolgirl61
-
Arkadaş bana iğrenç anne demiş pardon..? Yeterince sabrettigimi ve üslubumu bozmadığımı da görüyorsunuz değil mi..Bakın, böyle olmaz işte sabırla yazılanları okuyun. Ders çıkarın burdaki hiçbir yorum sizin kötülüğünüz için değil.
Farzet şöyle bir iteledin sinirle düştü kafasını çarptı ölmedi de komaya girdi bitkisel hayata girdi yaaa napıcaksın.Yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim..Evet vicdanım sızladığı için buradayım..
Kendi evladını döven, başkasınınkini umursar mı hiç? Hafif konular bunlar onun için, umrunda olmaz.Küçük ,bana muhtaç çocuğumu mu döverim yani?
Kendi cocugun yetmiyor başkalarının çocuğu dayak yesin diye beddua mi ediyorsun??
Yok sen anlamadın olayı..Beddua değil dilek bu..Küçük ,bana muhtaç çocuğumu mu döverim yani?
Kendi cocugun yetmiyor başkalarının çocuğu dayak yesin diye beddua mi ediyorsun??
3 yaşındaki bebeği döven biri olarak yılın annesi mi ilan edeceklerdi sizi?Arkadaş bana iğrenç anne demiş pardon..? Yeterince sabrettigimi ve üslubumu bozmadığımı da görüyorsunuz değil mi..
Anka kuşu hoşuma gitti..Bak sana söz veriyorum.. Bugün benim miladım olsun..Bir daha asla..Farzet şöyle bir iteledin sinirle düştü kafasını çarptı ölmedi de komaya girdi bitkisel hayata girdi yaaa napıcaksın.
Bak bu hayatta herkesin imtihanı farklı. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz neden yaşattığını da bilemeyiz. Uyuduğun kör kuyulardan uyan artık.
Ama annem de şöyleydi ben de o yüzden böyle oldum girdabından çık artık.
Yaa vurma bi dahaa o cocuklaraaa
Sesini bile yükseltirken bi kork yaaa.
Kaç yaşında kadınsın. Artık bi silkelen. Günah be valla günah
Ayy kalbim sıkıştı yemin ederim.
3 ne yaaa 3 yaş ne.
Hırsında boğul dilerim.
Oysa ki bir anka kuşu gibi kendini yeniden doğurabilir bir kadın.
Tabii isterse.
Yılın annesi seçmenize gerek yok..Üslubunuz kimliğinizdir tatlım..3 yaşındaki bebeği döven biri olarak yılın annesi mi ilan edeceklerdi sizi?
Üslup önemli tâbi.Yılın annesi seçmenize gerek yok..Üslubunuz kimliğinizdir tatlım..
Hı hı evet sensin canım..Kendi evladını döven, başkasınınkini umursar mı hiç? Hafif konular bunlar onun için, umrunda olmaz.
Yaptıklarınız neyiniz oluyor peki? 3 yaşında bir bebeği dövmek nasıl bir kimlik oluşturuyor size?Yılın annesi seçmenize gerek yok..Üslubunuz kimliğinizdir tatlım..
Belaltı vurayım diyorsunuz..Ne kadar bayağı bir kişilik..Üslup önemli tâbi.
3 yaşındaki kızınızı da tatlım diyerek mi dövüyorsunuz?
Ben yaptığım şeyi savunmuyorum ama yaralı bir anneye de bu kadar yüklenilmez..Bak yapıcı yorum yapanlar da insan..Yaptıklarınız neyiniz oluyor peki? 3 yaşında bir bebeği dövmek nasıl bir kimlik oluşturuyor size?
30 senelik hayatımda bir çocuğa bir fiske vurmuşluğum yok. Benim kimliğim ortada. Sizinki nerede?
Duyarlılığınızdan ötürü kendi adıma teşekkür ederim.Az önce başka bir konu yazdım ama yarın bakanlığı arayacağım daha önce takibe soktuğum çok aile oldu. Lütfen vakti olan bildirsin bana 24 saat diyor.
Ortada bir bayağılık var ama benden kaynaklı değil.Belaltı vurayım diyorsunuz..Ne kadar bayağı bir kişilik..
O kadar üzgünüm o kadar yorgunum ki..Belki yazarsam içim bir nebze soğur diye düşünüyorum..Siz hiç anneniz hayattayken annenize hasret kaldınız mı..Hiç başkalarının annelerine özendiginiz oldu mu..
Ben kendimi bildim bileli yani çok küçük yaşlardan beri annem benim için hep korktuğum bir varlık oldu..Ne sıcaktan bir sarılma ne tatlı bir söz ne de ilgi alaka..Uzun yıllar hem psikolojik hem fizyolojik şiddet gördüm..Taa o zamanlar bir karar vermiştim..Ben asla annem gibi bir anne olmayacaktım..
Yıllar geçti ruh eşimi buldum çok severek evlendim ve nihayetinde ben de anne oldum..iki tane dünya tatlısı evladım var..Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık.. Kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve tahmin edersiniz oldukça stresli bir hayatım var..Bana sorsanız 4 yıllık evliyim fakat 40 yılın yorgunluğu var üzerimde..Ha birde annemin laneti..
Beni üzen yıpratan asıl mesele şu ki ben de kızıma şiddet uygular hale geldim..Bunun hiçbir mazereti olamaz biliyorum fakat anlık gözüm dönüyor vuruyorum o masum yavruma..Sonrası deli gibi pişmanlıklar gözyaşlarım..Artık bu son desem de engel olamıyorum kendime..
Çok üzgünüm çok kırgınım..Hani ben annem gibi bir kadın olmayacaktım..
Duyarlılığınızdan ötürü kendi adıma teşekkür ederim.
Yav yaraymış... Gıcık ettiniz ya, yaralı diye daha kendinize acındırıyorsunuz. Esas yarayı çocukta açıyorsunuz. Ne bencil kadınsınız siz ya. Döven siz, mağdur olan siz. Dayağı yiyen yok hiç ortada.Ben yaptığım şeyi savunmuyorum ama yaralı bir anneye de bu kadar yüklenilmez..Bak yapıcı yorum yapanlar da insan..
Zahmetsiz anne olmadığımı nereden biliyorsunuz..Sizin şiddet uyguladığınız o masum yavru için yıllarca hasret çekenler var 7 yıldır evlat hasreti çekiyorum 3 evlat kaybettim tedaviler gördüm evlat için hormon ilaçları yüzünden meme kanseri oldum sizin gibi zahmetsiz anne olamadık maalesef hani kıymetini bilemediğiniz dövdüğünüz evlat için benim gibi niceleri var Allahın size sunduğu o meleklerin keşke değerini bilseniz keşke birde utanmadan beddua ediyorsunuz.. rabbim sizin içinize annelik duygusu versin
Ya ne saçmalıyorsun?Belaltı vurayım diyorsunuz..Ne kadar bayağı bir kişilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?