Annemin laneti

Bakın, böyle olmaz işte sabırla yazılanları okuyun. Ders çıkarın burdaki hiçbir yorum sizin kötülüğünüz için değil.
Arkadaş bana iğrenç anne demiş pardon..? Yeterince sabrettigimi ve üslubumu bozmadığımı da görüyorsunuz değil mi..

Yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim..Evet vicdanım sızladığı için buradayım..
Farzet şöyle bir iteledin sinirle düştü kafasını çarptı ölmedi de komaya girdi bitkisel hayata girdi yaaa napıcaksın.
Bak bu hayatta herkesin imtihanı farklı. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz neden yaşattığını da bilemeyiz. Uyuduğun kör kuyulardan uyan artık.
Ama annem de şöyleydi ben de o yüzden böyle oldum girdabından çık artık.
Yaa vurma bi dahaa o cocuklaraaa
Sesini bile yükseltirken bi kork yaaa.
Kaç yaşında kadınsın. Artık bi silkelen. Günah be valla günah
Ayy kalbim sıkıştı yemin ederim.
3 ne yaaa 3 yaş ne.
Hırsında boğul dilerim.
Oysa ki bir anka kuşu gibi kendini yeniden doğurabilir bir kadın.
Tabii isterse.

Anka kuşu hoşuma gitti..Bak sana söz veriyorum.. Bugün benim miladım olsun..Bir daha asla..

Yılın annesi seçmenize gerek yok..Üslubunuz kimliğinizdir tatlım..
Yaptıklarınız neyiniz oluyor peki? 3 yaşında bir bebeği dövmek nasıl bir kimlik oluşturuyor size?
30 senelik hayatımda bir çocuğa bir fiske vurmuşluğum yok. Benim kimliğim ortada. Sizinki nerede?

Yaptıklarınız neyiniz oluyor peki? 3 yaşında bir bebeği dövmek nasıl bir kimlik oluşturuyor size?
30 senelik hayatımda bir çocuğa bir fiske vurmuşluğum yok. Benim kimliğim ortada. Sizinki nerede?
Ben yaptığım şeyi savunmuyorum ama yaralı bir anneye de bu kadar yüklenilmez..Bak yapıcı yorum yapanlar da insan..

Belaltı vurayım diyorsunuz..Ne kadar bayağı bir kişilik..
Ortada bir bayağılık var ama benden kaynaklı değil.
Neyse ben çocuğunuzu dövdüğünüzü itiraf ettiğiniz konunuzla Cimer'e şikayette bulundum.
Sizi harika kişiliginizle baş başa bırakıyorum. Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun.

Anneniz kotu ama siz kayinvalide ile yasarken bir sorun yok. Anne kotu, kv.iyi. sonra cocugunuza siddet uygulayin annenizin laneti olsun. Hayat size guzelmis ya.

Ben yaptığım şeyi savunmuyorum ama yaralı bir anneye de bu kadar yüklenilmez..Bak yapıcı yorum yapanlar da insan..
Yav yaraymış... Gıcık ettiniz ya, yaralı diye daha kendinize acındırıyorsunuz. Esas yarayı çocukta açıyorsunuz. Ne bencil kadınsınız siz ya. Döven siz, mağdur olan siz. Dayağı yiyen yok hiç ortada.
Neyin yapıcılığı? Siz yapıcı bir insan mısınız? Bayağı yıkmışsınız işte.

Zahmetsiz anne olmadığımı nereden biliyorsunuz..

Belaltı vurayım diyorsunuz..Ne kadar bayağı bir kişilik..
Ya ne saçmalıyorsun?
Gelmiş burada bir de haline bakmadan lak lak lak boş boş bayağının da bayağısı mesajları sen yazıyorsun.

Git de kaynananı payla cesaretin varsa, bir tarafın da yiyorsa, sonra da insan gibi çocuklarına annelik yap.
Son olarak üçüncüye de korun da sefil hayata bir zavallı daha eklenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…