- Konu Sahibi Coolgirl61
-
Çok teşekkür ediyorum gerçekten minnettarım..Yaralamadan kırmadan tavsiyede bulunmak zaten yeterince yarası olan bir anneye..Yüce gönüllü olmak böyle bişey işte..Burada beni kınayanlar umarım bir gün kınadığınız şeyle imtihan olunmazsınız..
Aynı dilekleri ben de sizin için diliyorum..3 yaşındaki kızınıza şiddet uygulayıp suçu annenize atmak ne kolay değil mi?
O minnacık çocuğa uzanan eliniz için çok güzel dileklerim var...
Yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim..Evet vicdanım sızladığı için buradayım..Gecenin kör saatinde bunu nerden okudum ki ben. Ben şimdi kelimelerime nasıl hakim olabilirim bilmiyorum.
Bazı insanların hayatı gülistan bahçesi değil.
Çocukluk travmalarımı anlatsam değil annem tüm sülale afaroz edilir.
Annemin laneti diyorsun da, yaradan bir beyin vermiş kullanalım diye.
Bir kız evladım var bir de toprakta evladım var.
Nasıl böyle bir hayatın içine düştün bilemem ama sana yalvarıyorum o çocuklar için, bunları buraya göğsünü gere gere ama annem yüzünden ben böyleyim diye anlattığın gibi git tedavi ol.
Kendini az bi geliştir. Kendine bir dön bak.
İnandığın ne varsa neye tapıyorsan yardım dile lütfen.
Lütfen o yavrunun gözbebeklerine bak.
Cidden kelimeleri zor tutuyorum.
Vicdanın da mı sızlamıyor.
Kendi yavruların için zararlı olacaksan kendini izole et gerekirse.
Asıl iğrenç olan ne biliyor musun üslubun..Umarım kınadığın yerden imtihan olunursun..3 yaşında, gidecek yeri olmayan, kolunu da Kırsan yine caresizce sana gelecek canlıya sırf gücün yetiyor, evdeki erkin tek ona geciyor diye vurmanı hiç bir sebep hafifletemez.
İğrenç bir annesin, yetmiyor gibi bir de ikinci çocuğu yapmışsın. Amacın ne? Bakamiyorsan,sabrını zorluyorsa, pismansan neden daha cok ürüyorsun?
Keşke sosyal devlet olsak da gelip çocukları sizden kurtarsalarçok üzüldüm gerçekten de üç yasinda bir çocuğa el kaldıran biri olmanıza. Yazık ya, başlık da annemin laneti
Senin kızınin laneti senin gibi bir anneye sahip olması, haberin yok
Arka arkaya çocuk yapmışsınız peki bu onların suçu mu? Ne olursa olsun sabırlı olun. Kendinize hakim olun. Yaptığınız şiddetin ilerde asla telafisi olmayacak.Yorumunuza çok teşekkür ederim..Yapıcı olduğunuz için de ayrıca minnettarım..Bazı arkadaşlar keşke anne olmasaymışsınız tarzı yorumlarda bulunmuş..Bu beni çok incitti..Kendimi düzeltmek için o kadar çaba sarf ediyorum ki..Fakat dört duvar arasındayım inanın bir komşum bir arkadaşım yok yakınımda..Kafa dağıtabileceğim hiçbir aktivitem yok..Boşanmış anne babanın evladıyım ve malesef ki onlar da yanımda değil..
Yorumunuz için teşekkür ederim..Psikolojik destek almayı düşünüyorum..Evlatlarım benim herşeyim.. Hiçbir zaman canlarını bile isteye yakmak istemem..
Asıl iğrenç olan ne biliyor musun üslubun..Umarım kınadığın yerden imtihan olunursun..
[/QUOTE
Aklı mantığı ile kendine gücü yetmeyen bir canlıya kötülük yapandan iğrenç Olamaz
Dur sen vicdan muhasebesi bittiyse konuyu cimer ve aile sosyal politikalara bildiriyorum siber şube tak diye bulur.
Çocuğuna şiddet uygulayan ben değilim sizsiniz.Aynı dilekleri ben de sizin için diliyorum..
İster istemez öğrendiğinizi uyguluyorsunuz. İmkanınız varsa psikolojik destek alın. Kendi kendinize baş edilebilecek bir şey gibi gelmedi bana. Hayatınızdaki stresi minimuma düşürmek için bir şeyler yapabilirsiniz belki. Eşinizden de destek isteyinO kadar üzgünüm o kadar yorgunum ki..Belki yazarsam içim bir nebze soğur diye düşünüyorum..Siz hiç anneniz hayattayken annenize hasret kaldınız mı..Hiç başkalarının annelerine özendiginiz oldu mu..
Ben kendimi bildim bileli yani çok küçük yaşlardan beri annem benim için hep korktuğum bir varlık oldu..Ne sıcaktan bir sarılma ne tatlı bir söz ne de ilgi alaka..Uzun yıllar hem psikolojik hem fizyolojik şiddet gördüm..Taa o zamanlar bir karar vermiştim..Ben asla annem gibi bir anne olmayacaktım..
Yıllar geçti ruh eşimi buldum çok severek evlendim ve nihayetinde ben de anne oldum..iki tane dünya tatlısı evladım var..Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık.. Kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve tahmin edersiniz oldukça stresli bir hayatım var..Bana sorsanız 4 yıllık evliyim fakat 40 yılın yorgunluğu var üzerimde..Ha birde annemin laneti..
Beni üzen yıpratan asıl mesele şu ki ben de kızıma şiddet uygular hale geldim..Bunun hiçbir mazereti olamaz biliyorum fakat anlık gözüm dönüyor vuruyorum o masum yavruma..Sonrası deli gibi pişmanlıklar gözyaşlarım..Artık bu son desem de engel olamıyorum kendime..
Çok üzgünüm çok kırgınım..Hani ben annem gibi bir kadın olmayacaktım..
Teşekkür ederim..Arka arkaya çocuk yapmışsınız peki bu onların suçu mu? Ne olursa olsun sabırlı olun. Kendinize hakim olun. Yaptığınız şiddetin ilerde asla telafisi olmayacak.
Önce evladınıza siz değer vereceksiniz ki başkaları da verecek bunu unutmayın.
Üzmek için söylemiyorum ama hep söylerim herkes anne olamaz. Evlendiniz diye çocuk doğurmak zorunda değildiniz.
Bakın, böyle olmaz işte sabırla yazılanları okuyun. Ders çıkarın burdaki hiçbir yorum sizin kötülüğünüz için değil.Asıl iğrenç olan ne biliyor musun üslubun..Umarım kınadığın yerden imtihan olunursun..
O sözü de size iade ediyorum..Çocuğuna şiddet uygulayan ben değilim sizsiniz.
Sizin dileğinizden ne olur?
Dileyin dileyin durun. Sizin gibilerin duası için güzel sözler var ama dile getirmeyeyim şimdi.
Küçük ,bana muhtaç çocuğumu mu döverim yani?Asıl iğrenç olan ne biliyor musun üslubun..Umarım kınadığın yerden imtihan olunursun..
Sizin şiddet uyguladığınız o masum yavru için yıllarca hasret çekenler var 7 yıldır evlat hasreti çekiyorum 3 evlat kaybettim tedaviler gördüm evlat için hormon ilaçları yüzünden meme kanseri oldum sizin gibi zahmetsiz anne olamadık maalesef hani kıymetini bilemediğiniz dövdüğünüz evlat için benim gibi niceleri var Allahın size sunduğu o meleklerin keşke değerini bilseniz keşke birde utanmadan beddua ediyorsunuz.. rabbim sizin içinize annelik duygusu versinBilmem neden doğurdum acaba..Bunu bir düşüneyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?