Annemin laneti

Bide şey vardı kadının düşmanı kadın...

3 yaşında o uuuuc
1 2 3 hayatın tecrübesi bu kdr
Vicdan tatmini yapmayı bırakın

Hirslar yavrudan çıkıyor belli kime hirslaniyosan ondan çıkar sınırını, bebek senin stres topun değil, vurma çocuğa kendini tokatla oturmasaydin kv le silah zoru ile mi evlendirdiler

Gecenin kör saatinde bunu nerden okudum ki ben. Ben şimdi kelimelerime nasıl hakim olabilirim bilmiyorum.
Bazı insanların hayatı gülistan bahçesi değil.
Çocukluk travmalarımı anlatsam değil annem tüm sülale afaroz edilir.
Annemin laneti diyorsun da, yaradan bir beyin vermiş kullanalım diye.
Bir kız evladım var bir de toprakta evladım var.
Nasıl böyle bir hayatın içine düştün bilemem ama sana yalvarıyorum o çocuklar için, bunları buraya göğsünü gere gere ama annem yüzünden ben böyleyim diye anlattığın gibi git tedavi ol.
Kendini az bi geliştir. Kendine bir dön bak.
İnandığın ne varsa neye tapıyorsan yardım dile lütfen.
Lütfen o yavrunun gözbebeklerine bak.
Cidden kelimeleri zor tutuyorum.
Vicdanın da mı sızlamıyor.
Kendi yavruların için zararlı olacaksan kendini izole et gerekirse.

Daha üç yaşında. Üç! Lütfen bir yardım alın. O çocukta açtığınız yaraları tamir edemez, hatalarınızı telafi edemezsiniz.
Çok öfkeli iken uzaklaşın çocuktan. Siz ona kızdıkça, vurdukça daha zor bir çocuk olacak ve kısır döngüye gireceksiniz.
Şöyle düşünün. Allah korusun çocuğunuzu kaybetseniz bu dövdüğünüz anlar aklınıza gelse ne hissedersiniz. İşte böyle ağır bir yük.

Çocuk zaman zaman sabırları zorlar. Her çocuk zorlar. Ama kızılan vurulan çocuk daha kötü olacak. Emin olun onu bu hale getiren sizsiniz.

Önce özür dileyin çocuğunuzdan. Nasıl hissetmiş olabileceğini anlatıp özür dileyin. Ve yardım alın, tedavi olun. İmkanınız yoksa geçmiş travmalarınızı hafifletebileceğiniz bir sürü teknik var uygulayın. Öfkenin altında değersizlik, başarısızlık, suçluluk va yatar. Kendinize zaman ayırıp size bu duyguları hissettiren anlarla yüzleşin. Kendi çocuk halinizi hayal edin onla konuşun ve sarılın ve her şey yolunda deyin ona.

Asla ama asla, size verilmiş bir armağan olan, Rabbimin emaneti o küçük yavrulara sabırsız olmayın. Patlarken gücünüz o yavruya yettiği için ona patlıyorsunuz. Çünkü güçsüzsünüz. Gerçekten patlama durumuna geliyosanız o çocuklara değil, annenize, kayınvalidenize eşinize patlayın.

3 yaşında, gidecek yeri olmayan, kolunu da Kırsan yine caresizce sana gelecek canlıya sırf gücün yetiyor, evdeki erkin tek ona geciyor diye vurmanı hiç bir sebep hafifletemez.
İğrenç bir annesin, yetmiyor gibi bir de ikinci çocuğu yapmışsın. Amacın ne? Bakamiyorsan,sabrını zorluyorsa, pismansan neden daha cok ürüyorsun?
Keşke sosyal devlet olsak da gelip çocukları sizden kurtarsalar çok üzüldüm gerçekten de üç yasinda bir çocuğa el kaldıran biri olmanıza. Yazık ya, başlık da annemin laneti
Senin kızınin laneti senin gibi bir anneye sahip olması, haberin yok

Ben ne şiddetlere maruz kaldım anlatsam roman olur, ama hep derdim yaşadığımı yaşattıymiycam çocuğuma, psikolojik şiddet fiziksel şiddet hepsi var bende ama oğlum benim gibi olmasın hasas olim üzmeyin etkilemiyim diye diye takıntılı bi insan oldum , benim oğlum 5 yaşında o kadar da haylaz inatçı daha bi tokat atmadım suratına

Yorumunuz ve üslubunuz için teşekkür ederim..Evet vicdanım sızladığı için buradayım..

Asıl iğrenç olan ne biliyor musun üslubun..Umarım kınadığın yerden imtihan olunursun..

Arka arkaya çocuk yapmışsınız peki bu onların suçu mu? Ne olursa olsun sabırlı olun. Kendinize hakim olun. Yaptığınız şiddetin ilerde asla telafisi olmayacak.

Önce evladınıza siz değer vereceksiniz ki başkaları da verecek bunu unutmayın.

Üzmek için söylemiyorum ama hep söylerim herkes anne olamaz. Evlendiniz diye çocuk doğurmak zorunda değildiniz.

İster istemez öğrendiğinizi uyguluyorsunuz. İmkanınız varsa psikolojik destek alın. Kendi kendinize baş edilebilecek bir şey gibi gelmedi bana. Hayatınızdaki stresi minimuma düşürmek için bir şeyler yapabilirsiniz belki. Eşinizden de destek isteyin

Teşekkür ederim..

Kadınlar kulübü bir bütün olarak tam da Idiocracy filmi (tıklayınız) fragmanı.
Annelerden öğrenilenler çocuğa aktarılır doğru, ancak kötü olanı aktarmamak kişinin kendisinin kararıdır. Yanlış olanı aktarıyorsanız bu yaşa gelene dek annenizden öğrendikleriniz dışında başka birşey öğrenmemiş olmanız gerekir.
Madem bunun bir lanet olduğuna inanıyorsunuz (ki değil) bu zinciri siz kırmazsanız iki evladınız da çocuklarını daha bebekken dövecek ve sizi şu an annenizi andığınız gibi anacak. Böyle düşünün o halde ne diyeyim.

Son düzenleme:
Bilmem neden doğurdum acaba..Bunu bir düşüneyim..
Sizin şiddet uyguladığınız o masum yavru için yıllarca hasret çekenler var 7 yıldır evlat hasreti çekiyorum 3 evlat kaybettim tedaviler gördüm evlat için hormon ilaçları yüzünden meme kanseri oldum sizin gibi zahmetsiz anne olamadık maalesef hani kıymetini bilemediğiniz dövdüğünüz evlat için benim gibi niceleri var Allahın size sunduğu o meleklerin keşke değerini bilseniz keşke birde utanmadan beddua ediyorsunuz.. rabbim sizin içinize annelik duygusu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…