- 23 Ocak 2020
- 1.342
- 1.345
- 133
- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Eşim kızıyor artık, bende şaşırdım arada kaldım, herseye bir kuralı var diyor anneninAy oturuversin kadın öne ne olacak.
Annem asla oturmaz, ona göre çok ayıp bu.İkinizde arkaya oturun
Siz cok mu soylendiniz de kiziyor?Eşim kızıyor artık, bende şaşırdım arada kaldım, herseye bir kuralı var diyor annenin
Şöyle, ben birkere ön koltuğa oturdum, annem çok kızdı, bayramda da ablam oturdu diye olay çıkardı annem, eşimde artık takıntı yaptı gibi diyelim onun bunhareketlerineSiz cok mu soylendiniz de kiziyor?
Alti ustu ön koltuk. Ne olacak otursun kadin
Esiniz ordan bulmus iste yüz.Şöyle, ben birkere ön koltuğa oturdum, annem çok kızdı, bayramda da ablam oturdu diye olay çıkardı annem, eşimde artık takıntı yaptı gibi diyelim onun bunhareketlerine
Çocukluğumu şunun için anlattım, ona göre hersey ayip ve günahtı, şimdide büyük dururken küçük ön tarafa oturmaz ayip , günah diyor, eski günler geliyor aklimaTum bunlarin ezilmis cocuklugunuzla alakasi ne cozemedim?
Birakin kadincagiz kirk yilda bir bindigi damat arabasinda on koltuga otursun, ne var bunda?
Hayir kendi arabalarinda eşinin yanına oturdu, annemde arkayaEsiniz ordan bulmus iste yüz.
Ablaniz sizin arabada mi ön koltuga oturdu esinizin yanina?
Esinize bunu siz söylediyseniz Adam istemsizce huylanmaya baslamis.Hayir kendi arabalarinda eşinin yanına oturdu, annemde arkaya
Ben söylemedim, annem ağladı, beddua etti, Eşimin yanında, oda iyice takıntı yaptiEsinize bunu siz söylediyseniz Adam istemsizce huylanmaya baslamis.
Annem söyledi, ağladı, beddua falan etti ablama,Esinize bunu siz söylediyseniz Adam istemsizce huylanmaya baslamis.
Dedikodu yaptığımı nerden çıkardınız Hanimefendi, annem eşimin yanında ağladı, ablama beddua falan etti, eşimde iyice huylandi, daha öncede bana kızmıştı,Büyükler zaten ön koltuğa oturmaz mı ki? Çocuklukla alakasını çözemedim. Otursun yani eşiniz de sizden yüz bulmuştur. Şu kocalarınıza annelerinizin dedikodusunu yapmayın artık!
Bence esas sorun herşey neden sizin üzerinizde? Belli ki bu durumdan rahatsızsınız. Diğerleri ile konuşun paylaşım yapın. Ne kadar zaman geçer ve üzerinizde kalırsa geri dönüşü olmayan bir yola girip herşey göreviniz gibi görülür.Kızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?