Annemin ön koltuk takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yoncacannnn

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.342
1.345
133
Kızlar merhaba,

Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,

Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,

Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,

Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,

Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor

Ben ne yapabilirim bu konuda.

Siz cok mu soylendiniz de kiziyor?
Alti ustu ön koltuk. Ne olacak otursun kadin
Şöyle, ben birkere ön koltuğa oturdum, annem çok kızdı, bayramda da ablam oturdu diye olay çıkardı annem, eşimde artık takıntı yaptı gibi diyelim onun bunhareketlerine

Tum bunlarin ezilmis cocuklugunuzla alakasi ne cozemedim?

Birakin kadincagiz kirk yilda bir bindigi damat arabasinda on koltuga otursun, ne var bunda?
Çocukluğumu şunun için anlattım, ona göre hersey ayip ve günahtı, şimdide büyük dururken küçük ön tarafa oturmaz ayip , günah diyor, eski günler geliyor aklima

Büyükler zaten ön koltuğa oturmaz mı ki? Çocuklukla alakasını çözemedim. Otursun yani eşiniz de sizden yüz bulmuştur. Şu kocalarınıza annelerinizin dedikodusunu yapmayın artık!
Dedikodu yaptığımı nerden çıkardınız Hanimefendi, annem eşimin yanında ağladı, ablama beddua falan etti, eşimde iyice huylandi, daha öncede bana kızmıştı,

Eşiniz bi karışmasın her şeye. Siz onun yanında söylendiginiz için yükseliyor o da.

Diğer taraftan da minumum 50 yaşında kadını bu ayıp ya da günah değil diye değiştiremezsiniz. Sizin öne oturmanız ona göre ayıpsa idare edin ne var bunda. Çatışarak çözemezsiniz bunu.

Ben annemi de kayinvalidemi de görümcemi de(yaşı benden çok büyük olduğu için) ön koltuğa buyur ederim. Isterseler kardeşinin oğlunun damadının yanında otursun diye. Araba benim zaten ven her zaman istediğim yere binerim.

Yani Allah bu derdinizi aratmasın da... böyle şeyleri dert etmeyin büyükleri azıcık idare edin.

Bence esas sorun herşey neden sizin üzerinizde? Belli ki bu durumdan rahatsızsınız. Diğerleri ile konuşun paylaşım yapın. Ne kadar zaman geçer ve üzerinizde kalırsa geri dönüşü olmayan bir yola girip herşey göreviniz gibi görülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…