- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Şu her haltı doğuya yükleme olayı kabak tadı verdi.Rahatsızlığını daha trajik halde anlatmaya çalıştı büyük ihtimal ama her yer de her tür insan var.
Bizde böyle baskılar yok büyükler her zaman ılıman.. Ha biz saygınızı en iyi şekilde göstermeye çalışırız o ayrı.
Benim annem de anneniz gibi Şehir içi olduğunda öne oturur. Uzak mesafelerde arkaya oturur uyur dinlenir.
Damadın yanına oturması daha ayıp. Ordan vurmaya çalışın.Annem asla oturmaz, ona göre çok ayıp bu.
Anneniz saçmalıyor ancak otursun ne var boş verin, kafaya takılacak birşey değil bence, görmezden gelin..Kızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
Şu saatten sonra değiştirmeniz mümkün değil malesef mKızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
Çok teşekkür ederim, muhteşem bir yorumŞu konuya verilen cevaplar memlekette insanların neden bu halde olduğunu ,toplum olarak nasil öz saygı sıfırlanarak ezik yetistirildiğimizi o kadar güzel gösteriyor ki. Arkadaşlar saygı ile ön koltuğun ne ilgisi var. Saygı yasi büyük diye insanların saçma sapan taleplerine katlanmak mi? Bir konuda istedikleri olmadığında kendi öz evladına beddua edecek kadar gözü dönen bir had bilmeze boyun eğmek mi? Sağlik gibi nedenler olur kimse birşey demez zaten.
Konuda ön koltuk değil Konu bir kadının annelik vasfına sığınarak evlatlarını kendine hizmetçi ve aşağı görmesi. Siz yerini ve haddini bilmeyen öz annenize bile kendinizi savunamiyorsanız, diğer insanlara karşı kendinizi nasıl savunacaksiniz. Evladınıza nasıl örnek olacaksınız ? Psikologlar şu konuyu okusa ne tahliller yapardı.
Konu sahibinin kocası burada neden kizdiğını bile anlamamış çoğu kişi. Adam burada karısını koruyor. Kendi eşine annesinin yaptığı aşağı muameleye bir eş olarak katlanamıyor, her normal insan gibi. Konu burada anne değil kayın valide olsa bir sürü insan neler yazardı çok merak ediyorum orası da ayrı konu. Adam neden kayınvalidesinin kaprisine katlanmak zorunda ki?
Konu sahibi alın annenizi karşınıza konuşun. Yaşı zaten bakım gerketiren bir yaş değil gayet genç. Kimse onun kaprisini çekmek zorunda değil, baktınız laftan anlamıyor sizde kardeşlerimizin yaptığını yapıp uzak durun. Hele hele eşinize kötü tek laf söylese sakın altta kalmayın. Belki şapkasını önüne koyup düşünür yalnız kalınca . İyi evlat olmak size yapılan her muameleye katlanmak değil.
Buradaki arkadaşlara da bakmayın nasıl ki burada bir kayınvalidesi için saygısızlık yaptığında sen çekmek zorunda değilsin kayınvalidem saygı duymak zorunda diyorsak aynı şey eşiniz içinde geçerli. Eşin annenin saçma sapan hallerine kaprislere katlanmak zorunda değil. Annen beğenmiyor ise artık kendi imkanları ile ulaşımını sağlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?