Annemin ön koltuk takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunları zaten söylüyorum, arada kalmaktanda hiç mutlu değilim, fakat annem ablam oturduğu için, ağladı, beddua etti, daha öncede kalabalık içinde bana kızmıştı, eşimde takıntı yaptı, oda inatlasiyor şimdi.
 
Otursun ne olacak yani, eşiniz ne karışıyor şöför koltuğuna oturmuyor kadın. Ben kv bile karışmıyorum, nereye isterse otursun. Her gün olan birşey değil sonuçta.
 
Cok teşekkür ederim yorumunuz için, aynen öyle.
 
Ayıbı falan bilmem de öne otursun anneniz siz neden böyle tepkilisiniz?

Ana sizin ananız otursun öne kocanızı da kışkırtmayın.
 
Ön koltuk icin cocuguna beddua eden aglayan anne bana normal gelmiyor. Insanin biraz akli basinda olmasi lazim eşinizin yerinde olsam ben de boyle sacma sapan davranan birinin yanima kurulmasini istemem biraz büyüsün anneniz. Yaşinin hareketleri degil yaltiklari.
 
Dedikodu yaptığımı nerden çıkardınız Hanimefendi, annem eşimin yanında ağladı, ablama beddua falan etti, eşimde iyice huylandi, daha öncede bana kızmıştı,
Y hu yaşlı insanlar, böyle kabul edin. Annenizin huyu bu değişmez asla. Kabul edin sanki 7/24 arabada gezdiriyorsunuz.
 
Ablaniza kızdıysa bunu ablanız ve eşi dert etsin.Eşinize bunlar annemle bizim aramızda lütfen sen karışma deyip önünü kesebilirsiniz.Hastaneye gidiş 10 saat sürmüyordur heralde hepi topu yarım saat sürse önde otursa kıyamet kopmaz yani.Dert edecek çok daha önemli şeyler var dünyada emin olun bunlar basit şeyler dert etmeye bile değmez.
 
Evet, bayramdaki olaydan sonra iyice takıntı yaptı esim
 
Kesinlikle konu sahibi söylemese eşi karışmayacak. Erkekler böyle durumları pek anlamazlar ve daha düşünceli oluyorlar.
 
 
Doğulu diye belirtmeniz çok iyi olmuş. Yoksa anlamak mümkün olmayacaktı konunuzu.
Ben de Doğu Anadolu Bölgesindenim ama bizim ailemizde böyle şeyler yok.
Olay sizin annenizin karakteriyle ilgili. Bırakın otursun kadın. Bir sıkıntısı var belli.
 
Değil mi ama Doğulu olmakla ne alakası var ben de Doğuluyum bizde öyle şeyler yok ama Annemiz başımızın tacı her daim Ön koltuk onun emrindedir..

Kadın bizi büyüttü, okuttu, elinden geleni yaptı aldığım arabanın ön koltuğu annemden değerli mi? Şimdi ne yaşıyorsam hepsinde annemin büyük emeği var.
 
Evet, bayramdaki olaydan sonra iyice takıntı yaptı esim
Eşinize ne ki ablanız ile ilgili olaydan.
Ben anneni oturtmak istiyorum bizde böyle deyin geçin sorun olmaz.
Ne kadar uzakta olabilir market,hastane vs.
Annenizin yaptığı da doğru değil ama 62 yaşında kadın değiştirmeniz çok zor.
Eşiniz ise daha genç daha ılımlı olabilir siz eşinize otursun ben istiyorum derseniz sorun kalmaz.
Eşinizin alanına müdahale ederse o zaman konuşsun siz de yanında durun
 
Değil mi ama Doğulu olmakla ne alakası var ben de Doğuluyum bizde öyle şeyler yok ama Annemiz başımızın tacı her daim Ön koltuk onun emrindedir..
Vallahi nedir bu olay anlamış değilim. Annem uzun yolda ön koltuğa oturuyor çünkü inanılmaz bir mide bulantısı var. Karşıya bakınca daha hafif oluyor.
Şehir içindeyken arkayı tercih eder. Yayılıyorum ben diye.
Ben anlamıyorum bunun batıyla doğuyla alakası ne?
Usandık etiketlerden, yaftalardan. Kendi ailelerindeki anormallikleri bölgeye bağlamak nedir.
 
Benim eşim ön koltuğa benden başkasının oturmasına izin vermez. Oturana direkt orası 1doğaseverin anne, baba ya da her kim oturduysa eşimin hiç tahammülü yok. O yüzden aile bilir oturulmayacağını. Siz annenize eşim istemiyor benden başkasının öne oturmasına sana da bir şey diyemiyor sürekli beni sıkıştırıyor oturma bir daha diyin.
 
Rahatsızlığını daha trajik halde anlatmaya çalıştı büyük ihtimal ama her yer de her tür insan var.

Bizde böyle baskılar yok büyükler her zaman ılıman.. Ha biz saygınızı en iyi şekilde göstermeye çalışırız o ayrı.

Benim annem de anneniz gibi Şehir içi olduğunda öne oturur. Uzak mesafelerde arkaya oturur uyur dinlenir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…