- 23 Ocak 2020
- 1.344
- 1.345
- 133
- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Bunları zaten söylüyorum, arada kalmaktanda hiç mutlu değilim, fakat annem ablam oturduğu için, ağladı, beddua etti, daha öncede kalabalık içinde bana kızmıştı, eşimde takıntı yaptı, oda inatlasiyor şimdi.Yaptığı belki doğru değil ama bunu inada bindirecek birşey göremedim.Öyle mutluysa öne otursun ne var bunda neticede sizin anneniz.Eşiniz sizden yüz bulmasa takıntı yapamazdı ben eşimin bunu yapmasına müsade etmem mesela.Annemle ben tartışabilirim ama eşim buna karışamaz dahası laf edemez.Eşiniz sen otur dediğinde hayatım oturuversin ne olacak o öyle görmüş yetişmiş bu saatten sonra üzmeyelim deyip kapatabilirdiniz.
Cok teşekkür ederim yorumunuz için, aynen öyle.bence bu zamana kadar sürekli annesi çatışacak bişey bulduğu için artık ufak tefek şeylere bile tahammülleri kalmamıştır,cahil ve anlayışsız aile ile uğraşmak çok zor,şimdi buna müsade edip sorunu çıkarmayınca her ama her haddi sınırsızlığı kendilerinde buluyorlar ,aslında bir yerde durağını bilmesi iyi olur annesinin ,nereden bildiğimi hiç sormayın ..
Eşim annemin totosunu yiyebilir. Bu adamları bu kadar tepenize çıkarmayın yahu.Eşim kızıyor artık, bende şaşırdım arada kaldım, herseye bir kuralı var diyor annenin
Y hu yaşlı insanlar, böyle kabul edin. Annenizin huyu bu değişmez asla. Kabul edin sanki 7/24 arabada gezdiriyorsunuz.Dedikodu yaptığımı nerden çıkardınız Hanimefendi, annem eşimin yanında ağladı, ablama beddua falan etti, eşimde iyice huylandi, daha öncede bana kızmıştı,
Ablaniza kızdıysa bunu ablanız ve eşi dert etsin.Eşinize bunlar annemle bizim aramızda lütfen sen karışma deyip önünü kesebilirsiniz.Hastaneye gidiş 10 saat sürmüyordur heralde hepi topu yarım saat sürse önde otursa kıyamet kopmaz yani.Dert edecek çok daha önemli şeyler var dünyada emin olun bunlar basit şeyler dert etmeye bile değmez.Bunları zaten söylüyorum, arada kalmaktanda hiç mutlu değilim, fakat annem ablam oturduğu için, ağladı, beddua etti, daha öncede kalabalık içinde bana kızmıştı, eşimde takıntı yaptı, oda inatlasiyor şimdi.
Evet, bayramdaki olaydan sonra iyice takıntı yaptı esimÖn koltuk icin cocuguna beddua eden aglayan anne bana normal gelmiyor. Insanin biraz akli basinda olmasi lazim eşinizin yerinde olsam ben de boyle sacma sapan davranan birinin yanima kurulmasini istemem biraz büyüsün anneniz. Yaşinin hareketleri degil yaltiklari.
Kesinlikle konu sahibi söylemese eşi karışmayacak. Erkekler böyle durumları pek anlamazlar ve daha düşünceli oluyorlar.siz bunun konusunu yapmazsanız esiniz de bunu takıntı yapmaz. konu bu kadar basit.
su an tek yaptığınız annenizle inatlaşmak. sonu annenizi küstürmekten. baska bir yere varmaz. annenizin tavrı doğru demiyorum ama büyütmeyin he diyin gecin ne olacak
Ablaniza kızdıysa bunu ablanız ve eşi dert etsin.Eşinize bunlar annemle bizim aramızda lütfen sen karışma deyip önünü kesebilirsiniz.Hastaneye gidiş 10 saat sürmüyordur heralde hepi topu yarım saat sürse önde otursa kıyamet kopmaz yani.Dert edecek çok daha önemli şeyler var dünyada emin olun bunlar basit şeyler dert etmeye bile değmez.
Doğulu diye belirtmeniz çok iyi olmuş. Yoksa anlamak mümkün olmayacaktı konunuzu.Kızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
Baktın istediğin cevaplar gelmedi kapatıyorsun. Benden sana tavsiye anneni böyle kabul et. Ya hiçbir şeyine destek olma yapma ya da yapıyosan kusur arama kendini de eşini de doldurma yazık.Mune konumu kapatabilir misiniz
Değil mi ama Doğulu olmakla ne alakası var ben de Doğuluyum bizde öyle şeyler yok ama Annemiz başımızın tacı her daim Ön koltuk onun emrindedir..Doğulu diye belirtmeniz çok iyi olmuş. Yoksa anlamak mümkün olmayacaktı konunuzu.
Ben de Doğu Anadolu Bölgesindenim ama bizim ailemizde böyle şeyler yok.
Olay sizin annenizin karakteriyle ilgili. Bırakın otursun kadın. Bir sıkıntısı var belli.
Eşinize ne ki ablanız ile ilgili olaydan.Evet, bayramdaki olaydan sonra iyice takıntı yaptı esim
Vallahi nedir bu olay anlamış değilim. Annem uzun yolda ön koltuğa oturuyor çünkü inanılmaz bir mide bulantısı var. Karşıya bakınca daha hafif oluyor.Değil mi ama Doğulu olmakla ne alakası var ben de Doğuluyum bizde öyle şeyler yok ama Annemiz başımızın tacı her daim Ön koltuk onun emrindedir..
Benim eşim ön koltuğa benden başkasının oturmasına izin vermez. Oturana direkt orası 1doğaseverin anne, baba ya da her kim oturduysa eşimin hiç tahammülü yok. O yüzden aile bilir oturulmayacağını. Siz annenize eşim istemiyor benden başkasının öne oturmasına sana da bir şey diyemiyor sürekli beni sıkıştırıyor oturma bir daha diyin.Kızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
Rahatsızlığını daha trajik halde anlatmaya çalıştı büyük ihtimal ama her yer de her tür insan var.Vallahi nedir bu olay anlamış değilim. Annem uzun yolda ön koltuğa oturuyor çünkü inanılmaz bir mide bulantısı var. Karşıya bakınca daha hafif oluyor.
Şehir içindeyken arkayı tercih eder. Yayılıyorum ben diye.
Ben anlamıyorum bunun batıyla doğuyla alakası ne?
Usandık etiketlerden, yaftalardan. Kendi ailelerindeki anormallikleri bölgeye bağlamak nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?