- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Ehliyetiniz varsa aracı siz kullanın. Eşinize de arkaya geç demez heralde.Kızlar merhaba,
Biz doğulu bir aileyiz, küçüklüğümuz kısıtlama ve herseye ayıp, günah denilerek geçti, bu şekilde özguvensiz saçma sapan acı dolu bir küçükluk geçirdik, ve şimdi annem hâlâ buna devam etmek istiyor,
Olay şöyle, 5 kardeşiz kimse annemi arayıp sormuyor, tek yaşıyor, her ihtiyacını ben karşılıyorum,
Hastane, pazar, çarşı vs. Arabayı görünce direkt ön koltuğa oturuyor, bir kere midem bulandi arka koltukta ön tarafa geçtim, kıyameti kopardı, büyük duruken, küçük öne gecmez dedi,
Bayramda ablamlarla bir yere gidecekti, ablam ön koltuğa oturdu diye, günlerce ağladı, beddualar etti, falan,
Bugün ilacım bitti dedi, eşimde evdeydi, gelip alayım ilacını dedim, daha ben binmeden koştu hemen ön koltuğa oturdu,
Önceleri eşim umursamiyordu, şimdi oda takıntı yapıyor, daha bir sürü takıntısı var annemin , o öyle yapıyorsa, ön tarafa sen otur diyor
Ben ne yapabilirim bu konuda.
Evet ayıptır, bir çeşit saygı göstergesidir. Yaşı büyükler genelde eski nesilse bir de kilolu oluyorlar, kilo sıkıntısı olmasa da arabaya zor binebiliyorlar en uygunu ön koltuk oluyor. Sizin ekstra bir durumunuz yoksa illa kocanızın yanınızda olmak zorunda değilsiniz.Çocukluğumu şunun için anlattım, ona göre hersey ayip ve günahtı, şimdide büyük dururken küçük ön tarafa oturmaz ayip , günah diyor, eski günler geliyor aklima
Hanımefendi sorun, benim arkaya oturup oturmamam değil, defalarca yazdım,Keşke benim de böyle dertlerim olsaYaptığının size bir zararı yoksa salın şu büyükleri bir ya ne olur yani arkaya otursanız, çıban mı çıkar totonuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?