Annemin ön koltuk takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sorun etmiyordum aslında, Eşimin yanında bayramdaki olay için ağladı, ablama beddua falan etti. Daha öncede bana kızmıştı. Bilmiyorum eşimde huylandi, artik arkaya otursun diyor, aydan 6, 7 defa araba ile işi oluyor.

Bir bahane Ile israrla kaldirin madem, boynum agriyor doktor sarsilma dedi diyin, dizimi uzaticam anne ayip canimdan kiymetli mi diyin, Boyle boyle alissin

Evet buda olabilir, ayda 6, 7 defa araba ile işi oluyor, pazar, market, hastane, banka vs hepsine ben gidiyorum

Benim on koltuk takintim yok tek olayim o arabadakilerin konfor ve sagligi
Bu yuzden cok onemli programlara gitmedigim bile oldu duzen olmadi bende gitmedim, oturma duzenini sadece "rahat etme geregi" derecesine gore ayarlarim
Illa ben oturucam ayip diyene asla yuz vermem hic sevmem emrivaki

Siz beni anladınız teşekkür ederim.

derde bak

ben de annem, babam, abim varsa arkaya otururum. hatta ısrar ederker öne otur diye ama oturmam. hatta esimin abileri olduğunda da öne oturmam. saygı bununla ölçülmez ama büyükler sonucta onlara yakışır gibi geliyor. ayrıca arkada oturmada ne var ya hu anneniz sizin eltiniz gibi davranmayın

Elti ile ne alakası var, bir yandan annemin bedduaları. Bir yandan eşim takıntı yaptı,
Anneme söylesem küsecek, söylemesem eşim kızıyor, sadece ne yapabilirim diye sordum. Fikriniz varsa alabilir

Elti ile ne alakası var, bir yandan annemin bedduaları. Bir yandan eşim takıntı yaptı,
Anneme söylesem küsecek, söylemesem eşim kızıyor, sadece ne yapabilirim diye sordum. Fikriniz varsa alabilir
siz bunun konusunu yapmazsanız esiniz de bunu takıntı yapmaz. konu bu kadar basit.

su an tek yaptığınız annenizle inatlaşmak. sonu annenizi küstürmekten. baska bir yere varmaz. annenizin tavrı doğru demiyorum ama büyütmeyin he diyin gecin ne olacak

Yaptığı belki doğru değil ama bunu inada bindirecek birşey göremedim.Öyle mutluysa öne otursun ne var bunda neticede sizin anneniz.Eşiniz sizden yüz bulmasa takıntı yapamazdı ben eşimin bunu yapmasına müsade etmem mesela.Annemle ben tartışabilirim ama eşim buna karışamaz dahası laf edemez.Eşiniz sen otur dediğinde hayatım oturuversin ne olacak o öyle görmüş yetişmiş bu saatten sonra üzmeyelim deyip kapatabilirdiniz.

bence bu zamana kadar sürekli annesi çatışacak bişey bulduğu için artık ufak tefek şeylere bile tahammülleri kalmamıştır,cahil ve anlayışsız aile ile uğraşmak çok zor,şimdi buna müsade edip sorunu çıkarmayınca her ama her haddi sınırsızlığı kendilerinde buluyorlar ,aslında bir yerde durağını bilmesi iyi olur annesinin ,nereden bildiğimi hiç sormayın ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…