Gulmenizi oneririm. Kadin saka yapiyor ki bence rahatsiz olunacak bir sey de soylemiyor yazdiklariniza bakildigindane önerirsiniz?
En başlarda gülüyordum ama başka insanların yanında da beni gömen espriler yapmaya başladıkça ben de tolerans gösterememeye başladım sanırım.Gulmenizi oneririm. Kadin saka yapiyor ki bence rahatsiz olunacak bir sey de soylemiyor yazdiklariniza bakildiginda
Yani kötü niyetli değiller muhakkak ama bazı şeylere zor durumda mizahi yönden bakamıyor insan. Böyle dönemlerde de bu tarz espriler insanı geriyor.Bir dönem hatta en ihtiyacın olduğu dönem böyle sacmalıyorlar.
Senin annen gene iyi, ben aşırı bulantılı serumlarla beslendiğim bir hamilelik geçirirken annem saat 11 gibi arayıp beni, uyuduğumu anlayınca, kalkmadın mı hala kış uykundan demişti.
Takma kafana.
İyi niyet kötü niyet meselesi değil de, düşüncesizlik diyelim.Yani kötü niyetli değiller muhakkak ama bazı şeylere zor durumda mizahi yönden bakamıyor insan. Böyle dönemlerde de bu tarz espriler insanı geriyor.
Bi yandya da üzülüyorum zaten ters davranınca çünkü annem sonuçta seviyorum ama beni neredeyse sadece o geriyor bu dönem. İğneleyici espri yapmasa aramız iyi aslında.Benim annem de evlenme hazırlığındaki o dönemi öfkeli şekilde yansıtmıştı bana. Ay sivri diliyle canımı acıtıp acıtıp dururdu. Şimdi anlıyorun hüznünü o şekilde yansıtıyormuş.
Haklısınız muhakkak,başınız sağ olsun.Post başlığını görünce keşke annem hayatta olsa da bırak şakayı sabah akşam bana surat assa diye düşündüm. Sahip olduklarınızn kıymetini bilin bence sıkı sıkı sarılın onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?