Haklısınız ben de stresli olduğum için gözümde büyüyor sanırımKafaya takılacak şeyler değil bunlar yav, kendince takılıyor, kendini de esasen böyle rahatlatıyor gibi. Siz evlenip gideceksiniz ya, ufaktan bi hüzne bağlamıştır "Ne çabuk büyüdü" tribine girmiş çaktırmıyordur ondan :)
Tabi siz uyardığınız halde devam ettirmese daha şık olur da, anneler işte... :)
İnsan sevdiğiyle uğraşır canım ....Gül ve geç,,,İyi geceler herkese.
Ben evlilik sürecine girdim kısa bir süre önce, dün aileler tanıştı yaza evlilik düşünüyoruz . Şu an ailemin yanındayım ,ailemle son günlerimiz diye bu günleri guzel geçirmek istiyorum ama annem buna pek izin vermiyor.
Sürekli olarak igneleyici şakalar yapiyor ve gerçekten sıkıldım artık. Örnek vermem gerekirse:
- hemen iş bul valla ben emekli maaşımı çocuk esirgeme kurumuna vericem. (kendisinden hiçbir yardım istemedim bırakın evlilik sonrası, evlilik sürecinde bile. İki aileden de bir şey talep etmiyorum.)
- biz de balayına Karadeniz düşünüyoruz inşallah çok yeşil ya diye hevesli hevesli anlatıyorum, orada böcek var sen gidemezsin korkarsın ehehee diyor kursağımda bırakıyor hemen. Ve inanın normal şaka değil böyle alaycı şakalar yapıp kahkaha atıyor rahatsız oluyorum.
-evlenince sizin yanınıza ankaraya tatile geliriz arada dedi. Ben de ankaraya mı dedim güldüm malum Ankara pek tatil yöresi değil. Bana diyor ki tamam tamam yemeklerimizi biz yanımızda getiririz korkma. Yahu şunu duyan biri yemek yapamadığımı falan sanar ki yemek yapmayı severim ve iyi de yaparım. Hani şaşırıyorum bir anne normalde destekleyici olmaz mı ?
İnanın bıktım artık bu iğneleyici şakalardan. Kaç kere söyledim rahatsız olduğumu yumuşak /sert bir şekilde ama yok sürekli aynı. İnanın annem mi kayınvalidem mi belli değil. Kızınca da sen çok öfkelisin falan diyor. Çevremde de gayet sevilen sıcak biriyim sadece annemle böyle sorunlar yaşıyoruz. Bir yandan da üzülüyorum birlikte son zamanlarımız güzel geçmeli diye. Napayım bilmiyorum süreç zaten çok stresli bir de sürekli benle uğraşan ve annem değil kayınvalidem gibi davranan bir annem var, ne önerirsiniz?
Şu an çok moralsizdim ama annenizin şakalarını okuyunca bi güldümAma sizin açınızdan kırıcı sözler olabilir,çok kızmayın anneniZe belki üzüldüğünü size fark ettirmiyordur.nişanlılıktan önce masıldıİyi geceler herkese.
Ben evlilik sürecine girdim kısa bir süre önce, dün aileler tanıştı yaza evlilik düşünüyoruz . Şu an ailemin yanındayım ,ailemle son günlerimiz diye bu günleri guzel geçirmek istiyorum ama annem buna pek izin vermiyor.
Sürekli olarak igneleyici şakalar yapiyor ve gerçekten sıkıldım artık. Örnek vermem gerekirse:
- hemen iş bul valla ben emekli maaşımı çocuk esirgeme kurumuna vericem. (kendisinden hiçbir yardım istemedim bırakın evlilik sonrası, evlilik sürecinde bile. İki aileden de bir şey talep etmiyorum.)
- biz de balayına Karadeniz düşünüyoruz inşallah çok yeşil ya diye hevesli hevesli anlatıyorum, orada böcek var sen gidemezsin korkarsın ehehee diyor kursağımda bırakıyor hemen. Ve inanın normal şaka değil böyle alaycı şakalar yapıp kahkaha atıyor rahatsız oluyorum.
-evlenince sizin yanınıza ankaraya tatile geliriz arada dedi. Ben de ankaraya mı dedim güldüm malum Ankara pek tatil yöresi değil. Bana diyor ki tamam tamam yemeklerimizi biz yanımızda getiririz korkma. Yahu şunu duyan biri yemek yapamadığımı falan sanar ki yemek yapmayı severim ve iyi de yaparım. Hani şaşırıyorum bir anne normalde destekleyici olmaz mı ?
İnanın bıktım artık bu iğneleyici şakalardan. Kaç kere söyledim rahatsız olduğumu yumuşak /sert bir şekilde ama yok sürekli aynı. İnanın annem mi kayınvalidem mi belli değil. Kızınca da sen çok öfkelisin falan diyor. Çevremde de gayet sevilen sıcak biriyim sadece annemle böyle sorunlar yaşıyoruz. Bir yandan da üzülüyorum birlikte son zamanlarımız güzel geçmeli diye. Napayım bilmiyorum süreç zaten çok stresli bir de sürekli benle uğraşan ve annem değil kayınvalidem gibi davranan bir annem var, ne önerirsiniz?
Aslında gebel olarak insanlara kakar da biraz iğneleyici şakaları oluyor bana da oluyordu ama bu kadar değildi. Tabi belki de ben stresli bir dönemde olduğum için alıngan davranıyor olabilirim .Şu an çok moralsizdim ama annenizin şakalarını okuyunca bi güldümAma sizin açınızdan kırıcı sözler olabilir,çok kızmayın anneniZe belki üzüldüğünü size fark ettirmiyordur.nişanlılıktan önce masıldı
Olabilir .annenizden daha farklı bir ilgi beklediğiniz için bunlar sizin için iğneliyici gibi geliyor olabilir.inşallah zamanla sizi üzdüğünün farkına varır duecem ama genel yapısı bu ise çokta umursama sende onunla beraber gül geç Aslında gebel olarak insanlara kakar da biraz iğneleyici şakaları oluyor bana da oluyordu ama bu kadar değildi. Tabi belki de ben stresli bir dönemde olduğum için alıngan davranıyor olabilirim .
İnanın benim tonla rezil anımı anlattılar ben de güldüm. Beni üzen şey bu iğneleyici özellikteki şakalar.Benim annem eşim ve çokl sevgili anneciğinin yanında altıma işeme anımı anlatmıştı :)))
Delirdim ağlama krizleri yaşadım. Büyük kavga ettim. Şimdi ise anlatsa bu kadar takmam çünkü canım anam:))
Kuzum yaşlı insanlar öyle düşün benim annem bariz şekilde kardeşimi daha çok seviyor. Ben de oradan vuruyom anne karnında bütün vitamini minerali ben almışım şuna bir şey kalmamış diye :)) bence olumlu yönleri görmeye çalış. 5 şey derse 1 tanede sen de kapat. Kinlenme. Anne o yahu :)) içinden çıktın onun deme öyle :))İnanın benim tonla rezil anımı anlattılar ben de güldüm. Beni üzen şey bu iğneleyici özellikteki şakalar.
Asıl buyur etmemi gerektirecek bir resmiyete yok Annem benim kapımın ona her türlü açık olduğunu bilir, söylememe gerek yok.Biyke anne evlat arasindaki resmiyette beni gulduruyor kadin Ankaraya geliriz dmeis buyur bile etmemissin bence siz biraz kendinize bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?