Annemin rahatsız edici şakaları

Haklısınız ben de stresli olduğum için gözümde büyüyor sanırım

Ay kiyamam galiba annen uzuntu yuzunden farkinda degil sakalarin. Tabiki evlilik oncesi Sen de stresslisindir aileler tanisti ve aralari Iyi olmasini istersin Onun heycan falan ve annenin soyledikleri batiyor sana O sadece uzuntuden diyordur ve ya O da heycanlidir. Bence konusun ve nasil his ettinizi anlatin. Ciddi Ciddi konusmak.

Bence anneniz evlenecek olmaniza uzuluyor isi sakaya vuruyor.

Kafaya takacak birsey goremedim ben.
Siz de gulun gecin

İnsan sevdiğiyle uğraşır canım ....Gül ve geç,,,

Şu an çok moralsizdim ama annenizin şakalarını okuyunca bi güldümAma sizin açınızdan kırıcı sözler olabilir,çok kızmayın anneniZe belki üzüldüğünü size fark ettirmiyordur.nişanlılıktan önce masıldı

Aslında gebel olarak insanlara kakar da biraz iğneleyici şakaları oluyor bana da oluyordu ama bu kadar değildi. Tabi belki de ben stresli bir dönemde olduğum için alıngan davranıyor olabilirim .

Aslında gebel olarak insanlara kakar da biraz iğneleyici şakaları oluyor bana da oluyordu ama bu kadar değildi. Tabi belki de ben stresli bir dönemde olduğum için alıngan davranıyor olabilirim .
Olabilir .annenizden daha farklı bir ilgi beklediğiniz için bunlar sizin için iğneliyici gibi geliyor olabilir.inşallah zamanla sizi üzdüğünün farkına varır duecem ama genel yapısı bu ise çokta umursama sende onunla beraber gül geç ‍

Benim annem eşim ve çokl sevgili anneciğinin yanında altıma işeme anımı anlatmıştı :)))

Delirdim ağlama krizleri yaşadım. Büyük kavga ettim. Şimdi ise anlatsa bu kadar takmam çünkü canım anam:))

İnanın benim tonla rezil anımı anlattılar ben de güldüm. Beni üzen şey bu iğneleyici özellikteki şakalar.

İnanın benim tonla rezil anımı anlattılar ben de güldüm. Beni üzen şey bu iğneleyici özellikteki şakalar.
Kuzum yaşlı insanlar öyle düşün benim annem bariz şekilde kardeşimi daha çok seviyor. Ben de oradan vuruyom anne karnında bütün vitamini minerali ben almışım şuna bir şey kalmamış diye :)) bence olumlu yönleri görmeye çalış. 5 şey derse 1 tanede sen de kapat. Kinlenme. Anne o yahu :)) içinden çıktın onun deme öyle :))

konu sahibi ben seni anladım. annen hırçınlaşmış ve bu hırçınlığını da böyle çıkartıyor, iğneleyici esprilerle. anneler çocuklarını evlendirirken bazen böyle değişik psikolojiye giriyorlar. bir geçici süreç gibi düşünün ne kadar rahatsız olsanız da üzerine gitmeyin. sabredin anlayış gösterin. kendi dugun süreçlerini mi hatırlıyorlar, çocuklarına mi kiyamiyorlar bilmem ama oluyor gerçekten.

Biyke anne evlat arasindaki resmiyette beni gulduruyor kadin Ankaraya geliriz dmeis buyur bile etmemissin bence siz biraz kendinize bakin

Siz de espri ile karşılık verin. Çocuk esirgeme kurumu da olur Mehmetçik vakfı da olur deyin. Yemeklerini getirmene gerek yok ben sana orda yaptırırım deyin siz de gülün. Evlilik stresi aileler için de zor. Bir de anneniz de olsa sizin yaşadığınız şeyleri zamanında o yaşamamış olabilir ve bundan dolayı kıskanıyor olabilir içten içe. Sizi değil ama farkında olmadan durumu yaşayamadığı hayati düşünüyordur belki. Siz mutluluğunuzu paylaşmak istiyorsunuz haklısınız e o zaman onun gittiği yoldan gidin yapaçak birşey yok

Biyke anne evlat arasindaki resmiyette beni gulduruyor kadin Ankaraya geliriz dmeis buyur bile etmemissin bence siz biraz kendinize bakin
Asıl buyur etmemi gerektirecek bir resmiyete yok Annem benim kapımın ona her türlü açık olduğunu bilir, söylememe gerek yok.

Evlilikten önceki son zamanları beraber geçirme endişenizi anlıyorum, ama bunu saplantı haline getirip çok zorlamaya da gerek yoktur belki.

Bazen birkaç gün ara verince ilişkiler daha güzel oluyor ya. :)

Birşey demiyor bence kadın, sizin 'Ankara'ya mı? Tatil yöresi değil ki oralar?' demeniz alınmaya daha müsait gibi. 'Gelmeyin' der gibi. Bilmiyorum belki siz 'Olsun biz seni görmeye geliriz.' gibi bir cevap duymak istediniz ondan öyle dediniz ama yanlış anlaşılmaya açık yine de.

Üzülüyorsun şakaya vurmuştur kadın :) çok rahatsız oluyosan sık dişini yaza gidiyomussun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…