annemin sakatlık maaşı

ama bu durumda profesyonel bakım gerektiren bir birinin hayatını üstlenecek
bu kötü bir durum
Öyle ama annesi. O kadar üzüldüm ki benim bile sahip çıkasım geldi kadına. Herkes onun bu halinden faydalanmış. Allah hepsinin be..sını versin.

şimdi. bunu. tüm konuya cevap yazanlara yazıyorum özellikle iğneleyici şekilde konuşanlara.babanızın sizde annelik hakkı var onu hayatta en sevdiğiniz kişi sizin için annenizin durumu ortada iyi düşünün bakın baba olmasa kadın 1000 çocuk doğuracak baba yaşlı daha ne düşünsün ama olayın iç yüzünü bilmezsiniz o yüzden kötü yptumlarınızı kendinize saklayın üslübum kötü falan değil normal hayatımda sakin biriyimdir psikolojik olarak rahatsız değilim zaten hemşirelik okudum bir süre yaptım hayat de sabırlı bir insanım ama kalkıp bana sorumlu olmadığım bir şeyi söylerseniz sabır taşı olsa çatlar yahu insaf dünyada en sevdiğiniz kişiye haksız yere hakaret ediliyor ne yaparsınız her brinize soruyorum size biri hiç sorumlu olmadığınız olay hakkında iğneleyici şekilde soru sordu ben hayatımı ilk defa bu sayfada açtım pişman oldum çünkü yanlış anlaşıldım moralim bozuldu hakka girildi müslümanım diyen onlarca insanın aslında ne kadar münafıkça hareket edebileceğinizi gördüm teşekkür ederim gerçekmişssiniz şimdi insanlığa gerçekten inancım kalmadı annemin tecavüzcüleri yüzünden değil sizin gibler yüzünden

Yav Allah aşkına git aşık olmuş diyor hala. Sonra da soruyorlar konu sahibinin suçu ne diye.

kötüye odaklılar da o yüzden durumu anlattım daha saçma sapan sorular sormayın babanın arkasındam konuşmayı bilip bilmeden yorum yapmayı kesin yazdıklarım ortada
Yani iyi bişey yaptı babanız ak kaşık yani ne acı çekmiştir birde annem istekli diyorsun hasta o hasta zihin engelli evliliği yasak yasal olarak karar verme yetkisinde değil yuh yani
Ben annenizin sizde kalması iyi olacağını düşünmüyorum öyle şeyler yazıyorsunuzki
50 kişi yanlış söylüyor bir siz doğru
Herşey ortada

bazıları nasılda abartmış.evet normal bir durum yok ortada ama maşalallah oyle keskin sorular sormuşlar ki.hesap sorar gibi.ima ima ima.konu dağılmış gitmiş.konuyu açan ne yapsın yanlış varsa o bugunkü durumunu kurtarmaya çalışıyıor.baba suçlu tamam ne yapsın kadın babasına sizinle beraber küfür mü etsin.ya da geçmişteki günahların hesabını bu kadından mı sorulsun.gerçekten bazen aşırı abratılıyor.şaşaırıyor insanlar.Allah yardımcınız olsun konu sahibesi.konu hakkında bılgı veren insanlarda var sağolsunlar onlarda.

3 kez sordum nüfusta babanız doktor olan kişi olarak mı görünüyor diye ama cevap vermedi. cevap verse yardım edeceğim ama yok. anca küfür edebileceği yorumları seçiyor. acımadım.
deşifre olmaktan mı korkuyor
belki sorunu anlamamış bile olabilir
bence yardım edebiliyorsan etmelisin sassy
%50 bile gerçek olsa yeter
sanırım konu zaten konu sahibinin konusu değil arkadaşının konusu

Yani annenize tecavüz edenler yüzünden değil , bizim yüzümüzden insanlığa inancınız kalmamış. İyi ve sakin bir insan olduğunuz için tanımadığınız bir anneye o.. dediniz, üstelik annenizi savunan bir kadına. Kötülüğünüzü yaşadığınız hiçbirşeyle örtemezsiniz. Tekrar ediyorum ortada bir suç silsilesi var.

babama bende hakkı olan insana üstelik ölmüş bir insana sizinle bir olup hakaret mi ediyimm ne bekliyorsunuz gel de çıldırma genel duruma baktığımda iyiki de yapmış evet korumuş onu ilaç verip dışarı çıkmasını engellemiş Allah razı olsun beni de yapmış yoldaş olsun diye

anneme de hakaret ettiniz babam benim annem hakkınız yok tabiki tecavüzcü adı üstübde ne olduğu belli ama normal insanlar acımasız

Aysegullls .!.:
kulp bulmayın lütfen akıl sağlığınoxdan şüphelenilen şaşıyor musunuz gerçekten sinirlenmeme bir bakın neler sormuşlar babanın köye yerleşmesinde bile şüphelenen var burada ne şüphe atar şu insanlıktan nasibini alamaması insan siz bana bir soru sorun ben olmadık şekilde size soru sorarım sonra sonra gerek olmayan cevabını da bir yalan arayıp içimin kötülüğünü ortaya çıkarayım ama doğru dedibiz platform diye iyisi de var kötüsü de kavun değil ki seçilsin bu insanlar malzeme aeayanı var ne meraklıymışsınız başkalarınınhayatlarını delmeyeneyseki benim hayatım değil arkadaşımın hayatı ama bu kadar embesil sürüşü olduğunu görseydim başta sormazdım tvde yemekteyizi izleyip bazen gerçekten böyle insanlar var mı yokyoksa rol mü yaptırıyorlar derdim yok tonla daha beteri varmış burada
bildiğin babam yazmış
bu mesaj biraz kafa karıştırıyor

Sizinde Psikolojiniz iyi değil bu olaya normal bakıp böyle anormal tepki veriyorsunuz
Bu durumu kimse normalleştirmez
İnsanlar tepkili böyle bişey görseler ihbar ederlerdi emin ol

Tepki alınca arkjadışıma çevirdi

Biz birine öte git desek banlanıyoruz ama konu sahibi, her yorumu birbirinden ihtişamlı birbirinden özverili mesajlara rağmen ve bir arkadaşın annesine orosbu diyecek kadar pervasız ama yıkılmadı halaaa ayakta. Bi de sürekli annem babam diyor sonra başka yorumda arkadaşımın konusu benim değil diyor.

Ya arkadaşlar. Ortada bir yanlış var evet. Ama düzeltme imkanımız yok. O yüzden yargılamayın. Buradaki çoğu üye sapasağlam olmasına rağmen çocuklarıyla beraber kocası tarafından terk ediliyorlar. Hangimizin eşi çocuğuna bir anne gibi bakıyor. Onun hassasiyetini anlamanız lazım.
Ben de bu evliliğin yanlış olduğunu düşünüyorum ama adamı mezardan kaldırıp soramayacagimiza göre konu sahibinin sorusuna bilen varsa cevap versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…