annemin sakatlık maaşı

Çok iyi bir insan. 70 yaşında iken 20 yaşında akıl sağlığı yerinde olmayan torunu yaşındaki bi çocuğa nefsi kalkmış, tecavüzcülerden tek farkı imam nikahı kıymış yani kendince tecavüzü meşrulaştırmış, zaten diğerlerinden de korumamış ki sözde evlendikten sonra yine tecavüze uğramış kadıncağız. Pis sapığın teki, tıpkı hastanede bırakılan ikiz kardeşlerin babası gibi 70 yaşındaki doktor olacak adam da sapığın teki, konu sahibinin babası olunca sapık olduğu gerçeği değişmiyor. O kadın kimseyle birlikte olurken kendi isteğiyle olmadığına göre ona dokunan herkes sapık ok? O kadar kelimelerimi seçerek yazmıştım ama konu sahibi maşallah beddua ede ede yürüyor millete. Maaşını alsın da rahatlasın. Babasını övdükçe korudukça midem bulandı.

anne 20 yaşınmış. adam da 70 yaşındayken himayesine almış. üstüne muhtemelen o da tecavüz etmiş ve konu sahibi doğmuş. bu mu şans sizce?
Allah dilinize düğüm vursun inşallah.babam tecavüz etmedi ölünün arkasından iftira atmayın ayrıca imam nikahı var annem hastalığından dolayı istekli bir insan babama da annem tecavüz etmişse etmiş pis düşünceli iblis hiç bir şey bilmeden içinin pisliğini kusma siz insanlar adamı deli adresiniz ah o lafı karşımda söylemiş olsaydın senin kafanı yere sürter ateş çıkarırdom ama işte klavye sümüğü

adı sakat aylığı mı bilmiyorum ama zihinsel engelliler için aylık var.

o aylık zihinsel engelliler için değil, bakıma muhtaç engelliler için. yani gerekli şartları sartları sağlayan kalp hastasının yakını bile alabiliyor bu bakım aylığını

Çıldırmamak mümkün değil, yahu 70 yaşındaki adam hem de dr! Develete teslim edeceği yerde.... yok sinirlerime hakim olmam gerek öncelikle
Konunun çok devamını okumamıştım ama başka şeyler de var sanırım .ben sadece daha fazla kişi tarafından tecavüze uğramamasına ve konu Sahibi gibi bir evladı olmasına ilişkin kurdum cümlemi

Babadan üstüne kayıtlı bişeyler varsa o dediği sakat maaşını alamaz
Adı bu değil adı 2022 maaşı gelir durumuna bakılarak verilir

o aylık zihinsel engelliler için değil, bakıma muhtaç engelliler için. yani gerekli şartları sartları sağlayan kalp hastasının yakını bile alabiliyor bu bakım aylığını

konu sahibinin annesiyle aynı durumda olan bir tanıdığım var, bir süreye kadar devletin imkanlarından yararlanıyordu ve para almıyordu yani onun parasını alıp ona bakıyorlardı. şu an özel bir yere yerleştirildi ve hala aylığı yatıyor ama aileden kimse çekmiyor. konu sahibi de o aylığı çekmek istiyor anladığım kadarıyla. aradığı şeyi biliyor yani. konuyla alakam olsa yardımcı olurdum ama prosedür hakkında bilgim yok maalesef.

ya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.
adam soru sorarken bilecahilliğini kanıtlıyor gir internete bir yaz sakat aylığı 2022 aylığı olara da geçer ama kimse onu kullanmaz ya sakat ya engelli maaşıdır sonra niye vahi diyorsun oluyorm sonra bakım aylığı ne ufkun gelişdin

konu sahibi size 3.kez soruyorum babanız doktorsa size ondan bir şey kaldı mı, resmiyette gerçek babanız o doktor olarak mı görünüyor? ona göre bir yol göstereceğim. hakaret edemeyeceğiniz yorumlara cevap vermiyorsunuz hayret bir şey.

türkçe yazmadığınız için size cevap veremiyorum.

Ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum.

Babadan üstüne kayıtlı bişeyler varsa o dediği sakat maaşını alamaz
Adı bu değil adı 2022 maaşı gelir durumuna bakılarak verilir
hayır alabiliyorum sorum tamamen farklıydı cevabınız için teşekkür ederim ama vasilikten sonra engelli maaşı zaten bağlı anneme yani sorun ikemetgahı değiştirmeden maaşını alablir miymdi

Ne diyorsunuz?? Ne zehirli diliniz varmış öyle. Şizofren hastalarının cinsel isteklerinin çok fazla olduğunu nasıl deneyimlediniz?? Benim eşimin kardeşi ileri derecede şizofren ve 20 yıla yakındır evden dışarı çıkmıyor. Ona yan gözle bakanın canını alırım. Birisi şu hanımefendiye , masum annesinin parasını nasıl alabileceğini söylesin, zehrini de alsın gitsin.. Bugün banlanmazsam daha da banlanmam

bence anneniz sizin yanınızda kalmamalı bu üslüpta birinin kendine faydası olamaz ki annesine olsun
devlet sizin yerinize baksın daha iyidir

bence anneniz sizin yanınızda kalmamalı bu üslüpta birinin kendine faydası olamaz ki annesine olsun
devlet sizin yerinize baksın daha iyidir
gerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?

70 yaşında zihin engelli 20 yaşında biriyle birlikte olan kişiye ne denir konu sahibi baban iyi bir insanmı bu durumda
Kötü duruma tepki veriyor insanlar
kötüye odaklılar da o yüzden durumu anlattım daha saçma sapan sorular sormayın babanın arkasındam konuşmayı bilip bilmeden yorum yapmayı kesin yazdıklarım ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…