- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Aysegullls
-
Çok iyi bir insan. 70 yaşında iken 20 yaşında akıl sağlığı yerinde olmayan torunu yaşındaki bi çocuğa nefsi kalkmış, tecavüzcülerden tek farkı imam nikahı kıymış yani kendince tecavüzü meşrulaştırmış, zaten diğerlerinden de korumamış ki sözde evlendikten sonra yine tecavüze uğramış kadıncağız. Pis sapığın teki, tıpkı hastanede bırakılan ikiz kardeşlerin babası gibi 70 yaşındaki doktor olacak adam da sapığın teki, konu sahibinin babası olunca sapık olduğu gerçeği değişmiyor. O kadın kimseyle birlikte olurken kendi isteğiyle olmadığına göre ona dokunan herkes sapık ok? O kadar kelimelerimi seçerek yazmıştım ama konu sahibi maşallah beddua ede ede yürüyor millete. Maaşını alsın da rahatlasın. Babasını övdükçe korudukça midem bulandı.Adınıza, anneniz adına gerçekten çok üzüldüm. Babanız iyi bir insan burada söylenenlere bakmayın. Tecavüz eden o mahluklarLa aynı kefeye koyanlarında aklına vicdanına şaşırım. Nüfusa kayıtlı olmak içinde resmi nikah gerekli değil.
Burada insanlar sosyal medya olduğu için herşeyi sorabileceklerini , irdeleyeleceklerini sanıyorlR. Gerçek hayatta karşısında böyle bir kişi olsa inan sormaya çekinirler. Ama burada nedense bu hakkı kendilerinde görüyorlar. Bdv bu mecranın adı yani derdi olana yol göstermek ;kalkıp hayatını,geçmişini sorgulamak değil. O zaman buraya açmasınCILAR herkes önce kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin. Buradan gerçekten faydalanan insanlar var. Bilmiyorsan cevaı çekil kenara. O merakınıda içinde tut
Tamamen gerçekten bilgi almak için açılmış bit konı. Konı sahibi konusunu açarken ajıtasyon yapmadan direk sormuş. Bilgisi olan varsa yazsın yoksa sussun bence artık!
Allah dilinize düğüm vursun inşallah.babam tecavüz etmedi ölünün arkasından iftira atmayın ayrıca imam nikahı var annem hastalığından dolayı istekli bir insan babama da annem tecavüz etmişse etmiş pis düşünceli iblis hiç bir şey bilmeden içinin pisliğini kusma siz insanlar adamı deli adresiniz ah o lafı karşımda söylemiş olsaydın senin kafanı yere sürter ateş çıkarırdom ama işte klavye sümüğüanne 20 yaşınmış. adam da 70 yaşındayken himayesine almış. üstüne muhtemelen o da tecavüz etmiş ve konu sahibi doğmuş. bu mu şans sizce?
adı sakat aylığı mı bilmiyorum ama zihinsel engelliler için aylık var.
Konunun çok devamını okumamıştım ama başka şeyler de var sanırım .ben sadece daha fazla kişi tarafından tecavüze uğramamasına ve konu Sahibi gibi bir evladı olmasına ilişkin kurdum cümlemiÇıldırmamak mümkün değil, yahu 70 yaşındaki adam hem de dr! Develete teslim edeceği yerde.... yok sinirlerime hakim olmam gerek öncelikle
o aylık zihinsel engelliler için değil, bakıma muhtaç engelliler için. yani gerekli şartları sartları sağlayan kalp hastasının yakını bile alabiliyor bu bakım aylığını
adam soru sorarken bilecahilliğini kanıtlıyor gir internete bir yaz sakat aylığı 2022 aylığı olara da geçer ama kimse onu kullanmaz ya sakat ya engelli maaşıdır sonra niye vahi diyorsun oluyorm sonra bakım aylığı ne ufkun gelişdinya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.
türkçe yazmadığınız için size cevap veremiyorum.adam soru sorarken bilecahilliğini kanıtlıyor gir internete bir yaz sakat aylığı 2022 aylığı olara da geçer ama kimse onu kullanmaz ya sakat ya engelli maaşıdır sonra niye vahi diyorsun oluyorm sonra bakım aylığı ne ufkun gelişdin
Ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum.yanlış anlamışsınız ya da eksik olumuşsunuz annem resmiyette doğum yaptı görülüyor kimliğimde de anne babamın isimleri var nüfusta da.dayımın hiç bir resmi bağlantısı yok benim.annem babamla imam nikahlandıktan sonra babam çok uğraştı zaten resmi nikah için olmamış.sadece vasisi olmuş daha sonra babam onu tedavi için istanbula götürmüş yani babamdan sonra annem hiç dışarı çıkmamış gezmemiş ilaçlar kullanmaya başlamış bana da babam baktı annelik yaptı bezlerimi yıkadı bütün köy anlatır beni pamuklara sarışını yani ben babamın kızıyım annemden çok babama benzetirler beni.derseniz ki baban çıkarmadı ama akraba kılıklı şerefsizler eve girip annene tecavüz etmesi mi evet iki kişi de gözümün önünde ben daha 3 4 yaşlarındayken ettiler babam cumaya gittiğinde ama hamile kalmasına imkan olmayan bir yerinden.ha derseniz yine 3-4 yaşında nasıl hatırlarsınız bir yalan arayanlar oldi çünkü bazı fesat insanlar ben 10.5 yaşında 5 sınıfın yarı döneminde yuvaya verildim okula ilk istanbulda başladım 7 yaşında babam yaşlıydı hastalanmıştı o zaman beni ablamın yanında bırakıp hastanede kalmıştı annemi de ilaçlarıyla dayılarıma bırakmıştı sonra tekrar köye geldim ama 4 ve 5. sınıfı okudum o sırada zaten bu olayı ben dayıma anlattım geriye kalıyor 6 yaşımdan öncesi ama o adamı babam başka bir olaydan dolayı kovmuştu 6 o dönemde yani geriye kalıypr 4 yaş ve öncesi ki net hatırlıyorum o da biliyor suçunu o zaman hep söylerdim ama ya inanmak istemezlerdi ya da gerçekten inanmıyprlardı bana ne zaman babam onu yakaladı o zaman inandılar
hayır alabiliyorum sorum tamamen farklıydı cevabınız için teşekkür ederim ama vasilikten sonra engelli maaşı zaten bağlı anneme yani sorun ikemetgahı değiştirmeden maaşını alablir miymdiBabadan üstüne kayıtlı bişeyler varsa o dediği sakat maaşını alamaz
Adı bu değil adı 2022 maaşı gelir durumuna bakılarak verilir
Allah dilinize düğüm vursun inşallah.babam tecavüz etmedi ölünün arkasından iftira atmayın ayrıca imam nikahı var annem hastalığından dolayı istekli bir insan babama da annem tecavüz etmişse etmiş pis düşünceli iblis hiç bir şey bilmeden içinin pisliğini kusma siz insanlar adamı deli adresiniz ah o lafı karşımda söylemiş olsaydın senin kafanı yere sürter ateş çıkarırdom ama işte klavye sümüğü
napalım sizin adınıza üzüldümtürkçe yazmadığınız için size cevap veremiyorum.
bence anneniz sizin yanınızda kalmamalı bu üslüpta birinin kendine faydası olamaz ki annesine olsunAllah dilinize düğüm vursun inşallah.babam tecavüz etmedi ölünün arkasından iftira atmayın ayrıca imam nikahı var annem hastalığından dolayı istekli bir insan babama da annem tecavüz etmişse etmiş pis düşünceli iblis hiç bir şey bilmeden içinin pisliğini kusma siz insanlar adamı deli adresiniz ah o lafı karşımda söylemiş olsaydın senin kafanı yere sürter ateş çıkarırdom ama işte klavye sümüğü
ben de ama bu insanların kötü yorumlarına babamı bana annelik yapanı bile tecavüzcü yaptılarAğlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum. Ağlamak istiyorum.
gerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?bence anneniz sizin yanınızda kalmamalı bu üslüpta birinin kendine faydası olamaz ki annesine olsun
devlet sizin yerinize baksın daha iyidir
kötüye odaklılar da o yüzden durumu anlattım daha saçma sapan sorular sormayın babanın arkasındam konuşmayı bilip bilmeden yorum yapmayı kesin yazdıklarım ortada70 yaşında zihin engelli 20 yaşında biriyle birlikte olan kişiye ne denir konu sahibi baban iyi bir insanmı bu durumda
Kötü duruma tepki veriyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?