annemin sakatlık maaşı

gerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?
Onun annesine o kelimeyi söyleyemezsin eğer aynı yerde çalışmıyorsan!
Ama senin baban tecavüzcü!

ben de ama bu insanların kötü yorumlarına babamı bana annelik yapanı bile tecavüzcü yaptılar
Çok normal bir durum değil açıkçası ama sizin yiyecek ekmeğiniz varmış doğmuşsunuz ve şimdi annenize bakıyorsunuz. Bence buradaki en güzel şey annesi için çabalayan bir evlat. Gerisinin hiçbir önemi yok.

Babası en azından hamile bırakıp ortadan kaybolmamış. Tedavi etmeye çalışmış. Sizi rahatsız eden 70 yaşındaki insanın 20 yaşındaki biri ile birlikteliği. Ha bunu dillendirin. Burada babasına kininizi nefretinizi kustunuzda be oldu? Kime ne fayda sağladı? Konu sahibi daha mı mutlu sizce?? Hayata karşı daha pozitif öyle mi?? Bir yerde okumuştum “ birilerini eleştirirken seninle aynı şartlara sahip olmadığını,aynı geçmişe sahip olmadığını unutma” evet tam olarak da bu. Yorumunuz çok acımasızca. Empati yok birley yok.Burada adamla nikahlıyken tecavüze uğramış koruyamamış çıkarımınızda görende türkiye de sadece bekar kadınlar tecavüze uğruyor evlilere kimse yaklaşmıyor zanneder.

Konu sahibinin derdininde parası için annesine baktığını düşünmüyorum. Altını üstüne bilmeyen aklı yerinde olmayan birine bakmak kolay değil. Hele birde çocuğun varken.

Neye kininiz varsa gidin o halde çıkarın mezardan adamı ona sayıp sövün. Burada hiçbir suçu günahı olmayan, geçmişinin getirdiği sıkıntıları hala yaşamaya çalışan bu kadıncağızada rahat bırakın!!!

Biz zaten konu sahibine bir şey demedik ki senin suçun yok dedik. Sapık babasını korumak için millete beddua edene kadar tabi.

gerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?
bu senin yakıştırmaların
arkadaş babanızın durumunu etik olmadığını açıklamış ki bencede öyle
tepkilerin drumunla sözde yardım severliğinle çelişiyor
normal bir psikolojide olmadığını kestirebiliyorum o yüzden annen sende kalmamalı
bu senin içinde annen içinde en iyisi
bir daha vurguluyorum üslübun berbat

S su-doku lütfen ama lütfen şu mesaj için gerekeni yap sürünsün bakalım ne yapacak.

ya asıl zehirli sizsiniz doktoruyla konuştum ne kadar önyargılısınız doktoru kendisi söyledi cinsel istekleri fazla olur hastalar arasında birbirlerini temas ediyordulat diye beni aradı ilaca başladık diye evet deneyimledim ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz annem kendisi söylerdi herkese beni ... diye.hastaydı ama bilirdim susardım fakat kimseye karşı koymadı karşımda başkası yaparken bile buradan biliyorum böyle psikolojik iğrenç sorular sormak nereden aklınıza geldi ben bir soru sordum hiç de bu olayları anlatöadım ama insanlar o kadar kçtüleşmişki nereden nereye geldi?cevaplamazlar hayatım entrika var

kendiniz konuyu açarken her şeyi yazmışsınız haliyle arkadaşlar da soruyorlar madem sorulmasını istemiyorsunuz konuyu detaylandırmayacaktınız maaşla ilgili kısaca yazacaktınız.annenizin bakım evinde kalması gerekiyor çünkü %90 engelli sizin yanınızda kalması çok da sağlıklı olmayabilir. aşırı hakaret ediyorsunuz insanlara kadıncağız da bakım evinde kalsın.hem sizin hem de kadının iyiliği için bu daha iyi olur bence. zaten konunuzu ilk okuduğumda insan annesinden sakat diye parasından da sakat aylığı diye bahseder mi diye düşünmüştüm beni yanıltmadınız. engelli maaşı onun adı.

önce içinizin üslubunu düzeltin

annemden sakat diye bahsederim engelli değil o ben de bu lafa tepkiliyim

Siz , herşeyi bertaraf edip sadece sorunuza odaklanmamızı istediniz. Hem de çok çirkin bir uslupla. Hangi vicdanla annenize yaşatılan şeyleri okuduktan sonra sessiz kalabilirim?
Babanız neden gerekli devlet kurumlarına teslim etmedi? Soruyorum size 70 yaşındaki bir adamın, 20 yaşındaki hasta bir kıza, tedavi etmek! amacıyla yaşattıkları revamı? Dini nikah nasıl geçerli olabilir ki? Sorularım sizi kızdırabilir, çünkü konunuz bu değil.
Hakaretleriniz, uslubunuz insanlık dışı. Annenize yaşatılanlar gibi. Allahtan dilerim ki , anneniz kalan ömrünü huzur içinde yaşasın.

Başına bu kadar saçma sapan olaylar gelmiş birinin üslubu çok da düzgün olamaz.

Biz zaten konu sahibine bir şey demedik ki senin suçun yok dedik. Sapık babasını korumak için millete beddua edene kadar tabi.

Şu an belki bu yaşa kadar gelmesini sağlayan,akıl sağlığını bir nebze olsada korumasını sağlayan babasına olan inancı, sevgisi. Her doğru her yerde söylenmez, diye bir tabir vardır. Tam olarak da burada olması gereken bu. Herkes kendi doğrusunu kendisine saklasın. Belli ki babasının hakkında konuşulmasından rahatsız oluyor. Varsa sorduğu soru ile yardımı olacak yardımcı oldun ve çekilsin.

Konu sahibinin kötü niyetli bir insan olduğunu düşünmuyorum. Burada annesi için çabalayan nir evlat var sadece onu görüyorum, ve sadece onu görmek istiyorum.

Konunuzuda kapatın bence daha fazla üzülmemek adına. Resmi kurumlara bizzat başvurursanız daha sağlıklı bilgiler alacağınıza inanıyorum. Allah yardımcınız olsun

komik olmayın buradagayet güzel bir üsluba sahibim giderek sorulan sorular haddi aştığı için maalesef ki çizgi den çıkmak zorunda kaldım annemle aramdaki bağı da babamla olan bağı da bilemezsiniz üsluba takışmışsınız ama annemle babam evlenmeseydi annemin kaç çocuğu olacaktı?Annem sürekli dışarlarda olacaktı
önce tedavi etmek istedi fakat başaramadı ama aşık olduğu için evlendi annem de babamı istedi hastaydı belki başkası olsaydı onu da isterdi ama iki tarafın onayı esas.imam nikahı geçeli olmasa babama şahitler huzurunda vasilik de verilmezdi yani ağır konuşmayın hani bir olay var adam pamuk gibdir ama damarına basarlar adam olur taş sonra o adam suçlu olur

Senaryo güzel miş

bizim köydede akli dengesi olmayan kardeşimize köydeki pisliklerden biri tecavüz etmiş. hamile kalıyor sapa yerde doğuruyor, bebeği dikenlerin içine atıyor bebek bir kaç gün sonra ölüyor.halen daha kımın yaptığı bilinmıyor...

böyle birinin neyini şikayet edeyim sassya çok üzüldüm durumuna

3 kez sordum nüfusta babanız doktor olan kişi olarak mı görünüyor diye ama cevap vermedi. cevap verse yardım edeceğim ama yok. anca küfür edebileceği yorumları seçiyor. acımadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…