- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Aysegullls
-
Onun annesine o kelimeyi söyleyemezsin eğer aynı yerde çalışmıyorsan!gerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?
Çok normal bir durum değil açıkçası ama sizin yiyecek ekmeğiniz varmış doğmuşsunuz ve şimdi annenize bakıyorsunuz. Bence buradaki en güzel şey annesi için çabalayan bir evlat. Gerisinin hiçbir önemi yok.ben de ama bu insanların kötü yorumlarına babamı bana annelik yapanı bile tecavüzcü yaptılar
Çok iyi bir insan. 70 yaşında iken 20 yaşında akıl sağlığı yerinde olmayan torunu yaşındaki bi çocuğa nefsi kalkmış, tecavüzcülerden tek farkı imam nikahı kıymış yani kendince tecavüzü meşrulaştırmış, zaten diğerlerinden de korumamış ki sözde evlendikten sonra yine tecavüze uğramış kadıncağız. Pis sapığın teki, tıpkı hastanede bırakılan ikiz kardeşlerin babası gibi 70 yaşındaki doktor olacak adam da sapığın teki, konu sahibinin babası olunca sapık olduğu gerçeği değişmiyor. O kadın kimseyle birlikte olurken kendi isteğiyle olmadığına göre ona dokunan herkes sapık ok? O kadar kelimelerimi seçerek yazmıştım ama konu sahibi maşallah beddua ede ede yürüyor millete. Maaşını alsın da rahatlasın. Babasını övdükçe korudukça midem bulandı.
Biz zaten konu sahibine bir şey demedik ki senin suçun yok dedik. Sapık babasını korumak için millete beddua edene kadar tabi.Babası en azından hamile bırakıp ortadan kaybolmamış. Tedavi etmeye çalışmış. Sizi rahatsız eden 70 yaşındaki insanın 20 yaşındaki biri ile birlikteliği. Ha bunu dillendirin. Burada babasına kininizi nefretinizi kustunuzda be oldu? Kime ne fayda sağladı? Konu sahibi daha mı mutlu sizce?? Hayata karşı daha pozitif öyle mi?? Bir yerde okumuştum “ birilerini eleştirirken seninle aynı şartlara sahip olmadığını,aynı geçmişe sahip olmadığını unutma” evet tam olarak da bu. Yorumunuz çok acımasızca. Empati yok birley yok.Burada adamla nikahlıyken tecavüze uğramış koruyamamış çıkarımınızda görende türkiye de sadece bekar kadınlar tecavüze uğruyor evlilere kimse yaklaşmıyor zanneder.
Konu sahibinin derdininde parası için annesine baktığını düşünmüyorum. Altını üstüne bilmeyen aklı yerinde olmayan birine bakmak kolay değil. Hele birde çocuğun varken.
Neye kininiz varsa gidin o halde çıkarın mezardan adamı ona sayıp sövün. Burada hiçbir suçu günahı olmayan, geçmişinin getirdiği sıkıntıları hala yaşamaya çalışan bu kadıncağızada rahat bırakın!!!
bu senin yakıştırmalarıngerçekten mi daha desem ki senin annen orospuydu bence seni de peydahladı nasıl bir üslup takınırdınız?diyorsunuz ya babama benim annem sayılan adama tecavüzcü o yüzden bence bu hakaretle yetinin okey?
ya asıl zehirli sizsiniz doktoruyla konuştum ne kadar önyargılısınız doktoru kendisi söyledi cinsel istekleri fazla olur hastalar arasında birbirlerini temas ediyordulat diye beni aradı ilaca başladık diye evet deneyimledim ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz annem kendisi söylerdi herkese beni ... diye.hastaydı ama bilirdim susardım fakat kimseye karşı koymadı karşımda başkası yaparken bile buradan biliyorum böyle psikolojik iğrenç sorular sormak nereden aklınıza geldi ben bir soru sordum hiç de bu olayları anlatöadım ama insanlar o kadar kçtüleşmişki nereden nereye geldi?cevaplamazlar hayatım entrika varNe diyorsunuz?? Ne zehirli diliniz varmış öyle. Şizofren hastalarının cinsel isteklerinin çok fazla olduğunu nasıl deneyimlediniz?? Benim eşimin kardeşi ileri derecede şizofren ve 20 yıla yakındır evden dışarı çıkmıyor. Ona yan gözle bakanın canını alırım. Birisi şu hanımefendiye , masum annesinin parasını nasıl alabileceğini söylesin, zehrini de alsın gitsin.. Bugün banlanmazsam daha da banlanmam
önce içinizin üslubunu düzeltinbu senin yakıştırmaların
arkadaş babanızın durumunu etik olmadığını açıklamış ki bencede öyle
tepkilerin drumunla sözde yardım severliğinle çelişiyor
normal bir psikolojide olmadığını kestirebiliyorum o yüzden annen sende kalmamalı
bu senin içinde annen içinde en iyisi
bir daha vurguluyorum üslübun berbat
annemden sakat diye bahsederim engelli değil o ben de bu lafa tepkiliyimkendiniz konuyu açarken her şeyi yazmışsınız haliyle arkadaşlar da soruyorlar madem sorulmasını istemiyorsunuz konuyu detaylandırmayacaktınız maaşla ilgili kısaca yazacaktınız.annenizin bakım evinde kalması gerekiyor çünkü %90 engelli sizin yanınızda kalması çok da sağlıklı olmayabilir ve aşırı hakaret ediyorsunuz insanlara o kadıncağız da bakım evinde kalsın.hem sizin hem de kadının iyiliği için bu daha iyi olur bence. zaten konunuzu ilk okuduğumda insan annesinden sakat diye parasından da sakat aylığı diye bahseder mi diye düşünmüştüm beni yanıltmadınız. engelli maaşı onun adı.
ya asıl zehirli sizsiniz doktoruyla konuştum ne kadar önyargılısınız doktoru kendisi söyledi cinsel istekleri fazla olur hastalar arasında birbirlerini temas ediyordulat diye beni aradı ilaca başladık diye evet deneyimledim ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz annem kendisi söylerdi herkese beni ... diye.hastaydı ama bilirdim susardım fakat kimseye karşı koymadı karşımda başkası yaparken bile buradan biliyorum böyle psikolojik iğrenç sorular sormak nereden aklınıza geldi ben bir soru sordum hiç de bu olayları anlatöadım ama insanlar o kadar kçtüleşmişki nereden nereye geldi?cevaplamazlar hayatım entrika var
Başına bu kadar saçma sapan olaylar gelmiş birinin üslubu çok da düzgün olamaz.bu senin yakıştırmaların
arkadaş babanızın durumunu etik olmadığını açıklamış ki bencede öyle
tepkilerin drumunla sözde yardım severliğinle çelişiyor
normal bir psikolojide olmadığını kestirebiliyorum o yüzden annen sende kalmamalı
bu senin içinde annen içinde en iyisi
bir daha vurguluyorum üslübun berbat
Biz zaten konu sahibine bir şey demedik ki senin suçun yok dedik. Sapık babasını korumak için millete beddua edene kadar tabi.
komik olmayın buradagayet güzel bir üsluba sahibim giderek sorulan sorular haddi aştığı için maalesef ki çizgi den çıkmak zorunda kaldım annemle aramdaki bağı da babamla olan bağı da bilemezsiniz üsluba takışmışsınız ama annemle babam evlenmeseydi annemin kaç çocuğu olacaktı?Annem sürekli dışarlarda olacaktıSiz , herşeyi bertaraf edip sadece sorunuza odaklanmamızı istediniz. Hem de çok çirkin bir uslupla. Hangi vicdanla annenize yaşatılan şeyleri okuduktan sonra sessiz kalabilirim?
Babanız neden gerekli devlet kurumlarına teslim etmedi? Soruyorum size 70 yaşındaki bir adamın, 20 yaşındaki hasta bir kıza, tedavi etmek! amacıyla yaşattıkları revamı? Dini nikah nasıl geçerli olabilir ki? Sorularım sizi kızdırabilir, çünkü konunuz bu değil.
Hakaretleriniz, uslubunuz insanlık dışı. Annenize yaşatılanlar gibi. Allahtan dilerim ki , anneniz kalan ömrünü huzur içinde yaşasın.
böyle birinin neyini şikayet edeyim sassya çok üzüldüm durumuna
evet fakedağılun umarım başınıza aynısı gelirKonu sahibinin içinden canavar çıktı. yorumlara bakın. Bu konu fake bence
Senaryo güzel mişkulp bulmayın lütfen akıl sağlığınoxdan şüphelenilen şaşıyor musunuz gerçekten sinirlenmeme bir bakın neler sormuşlar babanın köye yerleşmesinde bile şüphelenen var burada ne şüphe atar şu insanlıktan nasibini alamaması insan siz bana bir soru sorun ben olmadık şekilde size soru sorarım sonra sonra gerek olmayan cevabını da bir yalan arayıp içimin kötülüğünü ortaya çıkarayım ama doğru dedibiz platform diye iyisi de var kötüsü de kavun değil ki seçilsin bu insanlar malzeme aeayanı var ne meraklıymışsınız başkalarınınhayatlarını delmeye neyseki benim hayatım değil arkadaşımın hayatı ama bu kadar embesil sürüşü olduğunu görseydim başta sormazdım tvde yemekteyizi izleyip bazen gerçekten böyle insanlar var mı yokyoksa rol mü yaptırıyorlar derdim yok tonla daha beteri varmış burada
bizim köydede akli dengesi olmayan kardeşimize köydeki pisliklerden biri tecavüz etmiş. hamile kalıyor sapa yerde doğuruyor, bebeği dikenlerin içine atıyor bebek bir kaç gün sonra ölüyor.halen daha kımın yaptığı bilinmıyor...Doğu ilinde görev yaparken orta yaşlarda bir bayan para istemeye gelirdi akli dengesi yerinde değil.Ona da tecavüz ediliyormuş ve doktorlar artık çocuk almaktan bıktığı için tüplerini baglamışlar maalesef böyle olaylar olabiliyor
böyle birinin neyini şikayet edeyim sassya çok üzüldüm durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?