O kadar baskı yapıyorki ya sussun vereyim diyorsunuzNiye çocuğunuzun rızkını ihtiyacı olmayan ana babaya veriyorsunuz?
Bu hakka girmek değil mi?
O kadar baskı yapıyorki ya sussun vereyim diyorsunuz
Aşırı onu bunu örnek veriyor
Ya ben okurken bana 5 tl yi çok gördünüz zor zamanımda yoktunuz diyorum
Ama ana baba hakkı diyor
Eşim de garip buluyor ama bana üzülme boşver deyip geçiyor ne verme ne de ver diyorRolleriniz karışmış. Siz ebeveynlerinizin sorumluluğunu üstlenmişsiniz, onlar çocuk yerine geçmiş. Normali onların size ve torunlarınıza destek olması ya da en azından yük olmaması. Cep teli istemek nedir? Eşiniz ne diyor bu duruma? Sınırlarınızı istismar ettirmeyin vicdan duygusuna sığınarak. Çekirdek ailenize karşı da adil olmanız gerekiyor.
Kesinlikle katılıyorum.Bazi anneler icten ice evlatlarini kiskaniyor, mutlu olsun istemiyorlar sanirim. O yuzden bu surekli sizden bi sey koparma telasi, kaynananiza hizmet etmenizi istemesi vb. Hep huzurunu kaciracak seyler soylemis. Bence aylik para gondermeyi de kesin, durumu da varmis siz kimseye bakmak zorunda degilsiniz. Kendi aileniz ve cocuklariniz var. Herkes de kendi cocuguna kendisi alsin oyuncagini. Eger torunlarini cok seviyorsa kendisi onlara hediye alabilir.
Dünden beri ben de nedense böyle düşünüyorum çünkü yapma etme dedikçe yapıyorKesinlikle katılıyorum.
Genel durumu devam ettirme ben de değil onlarda var asla bana gelin diyen biri değilim hatta aksine okul varken bana gelmeyin anca kendime çocuklara yetiyorum dediğim olmuştur ama işleri düşer buralara gelirler benim için olduğu kısmı onların uydurması tamamen..Anneniz gelmeden idare edemeyecek durumunda mısınız?
Ben şurada açtığınız konulardan annenizin gelince huzursuzluk çıkaracağını kestire biliyorum ve böyle bir anneyi gerçekten ihtiyaç duymuyorsam çağırmazdım, hastalığımdan bile çok haberdar etmezdim, farklı sehirlerdesiniz diye hatırlıyorum.
O maddi duruma her ay para göndermeniz de doğru değil kesinlikle. Genel tavır olarak şikayet edip aynı şeyleri devam etme gibi bir durum var sizde. O yüzden benzer olayları yaşayıp duruyorsunuz.
Babam cimri ama aylık bi para anneme para verir ve o sadece anneme aittir50 milyonluk serveti olan insanlara maasinizdan para mı gönderiyorsunuz sahiden ? Ve onlar da bunu kabul ediyorlar
Duyduğum en saçma şey olabilir gerçekten.
Annenizin isteme huyu var , babanız çok mu cimri ya da çok mu yokluk çektiler acaba ?
Niye çocuğunuzun rızkını ihtiyacı olmayan ana babaya veriyorsunuz?
Bu hakka girmek değil mi?
Her konusunda aynı şey. Çocuklarının rızkını başkalarına yediriyor, yetmiyor çocuklarına ayıracağı vakti de başkalarına ayırıyor. Annesine kayinvalidesine yaranacak diye perisan etti o çocukları. Gelip annesinden şikayet ediyor ama bundan 10 sene sonra kendi çocukları neler diyecek hakkında ben çok iyi biliyorum. Psikolog da sende sorun yok diyormuş, biz burda okurken anlıyoruz sorunu o mu anlamiyor?Rolleriniz karışmış. Siz ebeveynlerinizin sorumluluğunu üstlenmişsiniz, onlar çocuk yerine geçmiş. Normali onların size ve torunlarınıza destek olması ya da en azından yük olmaması. Cep teli istemek nedir? Eşiniz ne diyor bu duruma? Sınırlarınızı istismar ettirmeyin vicdan duygusuna sığınarak. Çekirdek ailenize karşı da adil olmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?