- 4 Haziran 2017
- 102
- 65
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sevdasi_hilal
-
üff kaç yaşınıza gelmişsinizdir bilmiyorum ama bu saatten sonra kendiniz için yaşayın.
anneniz bile olsa kimse için kendini zora sokmaya değmez bu hayat.
başını açarsan gelme derse anneniz gitmeyin o zaman. kafanızdaki örtü daha mı umrundaymış annenizin?
ben olsam kargoyla bi baş örtüsü yollardım, bu senin için kızından daha önemli bana gelme dedin o gelsin sana diye.
Yapmayın Allah aşkına , şu mübarek günlerde yapmayın bari.
Yazdığınıza kendinizde inanmıyorsunuz belli.
Ortaya karışık her telden yazmışsın, biri tutmazsa biri tutar.
Yapmayın Allah aşkına , şu mübarek günlerde yapmayın bari.
Yazdığınıza kendinizde inanmıyorsunuz belli.
Ortaya karışık her telden yazmışsın, biri tutmazsa biri tutar.
Ilk önce merhabalar. Bu yazınızı okuduğumda çok üzüldüm. Her şeyin farkındasınız aslında ama anne zoru ile olacak iş değil. Bence artık kendiniz olmalısınız hem kendinize eziyet ediyorsunuz hem tesettüre eziyet ediyorsunuz. Anneniz sizden sorumlu değildir. Eşiniz ve siz razi iseniz açılın. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤Geçen yıl yine gittik eşimle gittim açıldım saçıldım ama nedense memlekete dönünce benim bu saç kapanıyordu. Kapalılığın hakkını verememekten Yoruldum. Bilekler açık dar pantolon üstü tunik yaka bağır açık ve makyajlı bi kapalıydım. Kapalıda sayılmaz.
Evet bende aynısını dıyorum onun tek derdi kızı açılmış şuna bak falan filan lafları. Zaten elalem ne der diyerek ilk evliliğimde nişanı attırmadı ama noldu boşandım elalem napabilir , anlamıyor işte. Teşekkür ederim yorumun için :)Icinden, gonlunden nasil geliyorsa oyle yap. Kimsenin baskisi altinda hissetme kendini. Esin icin de fark etmiyormus zaten. Ama eger esin de kapan diyor olsaydi bile sen icinden gelirse yapacaksin bunu. Onun bunun istegi dogrultusunda degil. Yanlis tutum icinde annen.. Hem annenin tutumu dinle alakasi yok. Eger cok dinine bagli olsa oglunun o yaptiklarina oyle tepki vermezdi. Goz yummazdi.. Kusura bakma yani. Dine uygun davranmak sadece kiz evladina mi zorunluymus? Hic kimsenin dedigini takma kafana :)
Evet farkındayım ve altında eziliyorum aslında heveslenıyorum ama kısıtlanmak yordu beni zaten. Sadece saçım açıldı anneme bikini giyip yolda gezmeyeceğim merak etme dedm :) Allah razı olsun inşallah hayırlısı olur dediğiniz gibiIlk önce merhabalar. Bu yazınızı okuduğumda çok üzüldüm. Her şeyin farkındasınız aslında ama anne zoru ile olacak iş değil. Bence artık kendiniz olmalısınız hem kendinize eziyet ediyorsunuz hem tesettüre eziyet ediyorsunuz. Anneniz sizden sorumlu değildir. Eşiniz ve siz razi iseniz açılın. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤
Kusura bakmayın lütfen ama nerde tesetturlu bi kadın görsem bogasim geliyor.toplayacagim tepkileri göze alarak yazdım bunu.kafalarina kase mi koyuyorlar sisiriyolar öyle? ?makyaj o bicim, bilegin yarısı dışarda daracik pantolonlar kadar iticiler ki......ve adları tesetturlu....
Konu Sahibi lütfen içinden ne geliyorsa onu yap.sevabi da günahı da sana....
Şeye takildim ben sizden anneniz sorumluymus ama artik esiniz sorumluymus. 18 yasindan kucuk musunuz ya da bagimsiz hareket etmenize engel bir ozur vs durumu mu var? Birisi sizden sorumlu olmadan yapamaz misinz?
Amin...hakkını verebilen kapansın. Hiç makyaj yapilamasin demiyorum ama eyelineri sakaklarina kadar uzatanlar mi dersin, takma kirpik mi dersin, kıpkırmızı dudak mi dersin...hele o siyah oje o kadar absürd duruyo ki..Burda hiç birinizi tanımayacağım içim rahatlıkla içimi döküyorum ki dürüst olayım bende malesef onlardanım. Tesetturluyken makyaj yapmak istemiyorum ama hep ikilemdeyim. Açıldım ama makyaja heves gitti yüzüm gözüm sade hatta hasta gibiyim alışmışım makyajlı halime :)
Teşekkürler, Allah kapalılığın Hakkını verebilenlerden etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?