Babanızla direk siz konuşsanız peki?Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
Şimdi annem biliyor, babam'a daha söylemedi. Gelip bana "ben düğünlerden bıktım", "baban ne diyecek", "vayy niye arkadaşına söyledin" "ben seni 30 yaşın'da evlenirsin zanediyordum", "offf evi nasıl temizliyeceğiz"
Morelim bir bozuldu, sanki kötü bir şey yapmışım gibi.. bir de sürekli "sen nasıl kadın olucaksın, yemek yapamıyorsun" falan filan. Ben aslında yemek yapabiliyorum ama hiç bir zaman 40 yıllık ev hanımı olan annem gibi olmuyor. Baba'ma diyebilirsin dedim annem'e (çünkü kendisi çok korkuyor biri bizi görür laf söz olur diye) bana cevabı "bakarız" oldu... Morelim çok bozuk gerçekten benden kadın olur mu? Ben bir hata mı yaptım evlenmek istemekle? Kendimi çok kötü hisetiriyor, sürekli laf çarpmalar. Ne yapmam lazım?
Evleneceğin günün vakti ve saati değişmez benim babam da aynı onca insan gelecekte eve doluscakta vay efendim sinir stres yapa yapa beni de delirtmisti ferah tut içini çünkü olacak nasibinde varsa zaten oluyor . Anne babaların bazıları zaten hep böyle enerji emici oluyoKızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
Şimdi annem biliyor, babam'a daha söylemedi. Gelip bana "ben düğünlerden bıktım", "baban ne diyecek", "vayy niye arkadaşına söyledin" "ben seni 30 yaşın'da evlenirsin zanediyordum", "offf evi nasıl temizliyeceğiz"
Morelim bir bozuldu, sanki kötü bir şey yapmışım gibi.. bir de sürekli "sen nasıl kadın olucaksın, yemek yapamıyorsun" falan filan. Ben aslında yemek yapabiliyorum ama hiç bir zaman 40 yıllık ev hanımı olan annem gibi olmuyor. Baba'ma diyebilirsin dedim annem'e (çünkü kendisi çok korkuyor biri bizi görür laf söz olur diye) bana cevabı "bakarız" oldu... Morelim çok bozuk gerçekten benden kadın olur mu? Ben bir hata mı yaptım evlenmek istemekle? Kendimi çok kötü hisetiriyor, sürekli laf çarpmalar. Ne yapmam lazım?
Kizinin parasini doyasiya yiyememistir.....Yazım kötü çünkü TR de yaşamıyorum ve TR'de okula gitmedim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizce ben mi abartıyorum? Şimdi de bana küsmüş gibi. Konuşmuyor pek...
Sevdiğin çocukla anlaşın, sizin eve görücü usulü ile gelmiş bigi olsunlar ve baban buna bişey diyemez.Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
"Offf evi nasıl temizleyeceğiz" tepkisinden sonra ben olsam çok üzerinde durmazdım annenizin söylediklerinin.Kızlar sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum. Sizin fikrinize ihtiyacım var lütfen ablalarım, kardeşlerim bana bir şeyler yazın kendimi çooook yalnız hisediyorum. Ben birini çok seviyorum, sevgiliyiz 1 yıldır. Evlenmek istiyoruz. Çok dindar ailelerimiz olduğu için hemen evlenmek istedik yani böyle çok gezip tozmadan. Ikimiz de iyi işler'de çalışıyoruz, aynı kafadanız. Neyse annem'le hiç böyle konular'dan bahsetmeyiz, dedim ya çooook dindar bir aileyiz. Bu arada 2 ay sonra 26 olucağım. Neyse annem'e 1 hafta önce dedim ki ben biriyle konuşuyorum, evlenmeyi düşünüyorum. Sevindi gibi, tabii annem'e sadece birkaç kez gördüm dedim oğlanı, biraz yalan söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?