Annemin yaptığı normal mi? Çok kötüyüm

Anneniz 'kadın' olmuş ama anne olamamış kusura bakmayın hiç. Konu sahibi her iş öğrenilir yeterli insanın niyeti olsun. Annenizin gerçek düşüncesi ne bilmiyorum ama sakın onun sözlerine aldırıp evlenmeyi ertelemeyin.

%100 diyorum, kalbime giden yol midemden geciyor 1 numarali madde beni benden aldi temizlik memizlik olmasa da olur

26 yaşında olupta ablalarım kardeşlerim benden kadın olur mu demeniz bende bahsettiğiniz gibi iyi eğitimli ve iyi bir işi olan kariyer sahibi biri olduğunuz izlenimi vermedi.

bu şekilde olsaydınız bu saçma cümlelere güler geçerdiniz.

öncelikle hayirlisi olsun hakkinizda bu evlilik isleride uzatmaya gelmez bencede 1 senedir konusmussunuz bence vakti coktan gelmis fazlasida iyi olmaz sende ev hanimi olurmu elbettete senden ne güzelde esde olur annede sanki her kadin anasinin karninda ögreniyor ben bir tarhana corbasindan baska birsey pisirmeyi bilemezdim simdi istedigim ne varsa yapabiliyorum cok sükür yeterki iste alasini yaparsin annene de biraz hizlanmasini söyle erkek tarafi gelmek tanismak istiyor vs temizlikte yaparsiniz ana kiz sanki 770 odali ingiltere sarayini.. temizleyeceginiz kac odaki

evet yemek yapmayı bilmiyorsanız vajinanızı kapatıp pipi yapıştırıyorlar
Keşke böyle bir imkan olsa cidden. Orta-doğu milletlerinin içine kadın olarak doğduğum için kendimi hiç affedemiyorum zaten.

Takılması mümkün olsaydı kendime pipi takıp hayatım boyunca her konuda haklı olurdum ve her zaman sadece çalışmamı bekleyen , benden başka hiçbir beklentisi olmayan bu gerizekali toplumun içinde mutlu mesut yaşardım.

Robot süpürge robot vileda robot cam sil robot yemek makinesi alirim 2 haftada bir kadin çağırırım oyle év hanimi olurim ki diyin aklin şaşar anacummm money money money

26 yaş çokta küçük bir yaş değil bence anneniz biraz abartıyor sanki temizlik, yemek vs bunlar basit şeyler benim annem de ben evlenirken öyle demişti hatta eşime ve ailesine fakat eşimin cevabı zamanla öğrenir o şart değil demişti sonuç olarak evliyim evimde düzenim güzel yemeği de çok güzel olmasa da biseyler yapıyorum bunu eşim asla dert etmedi..

Sanki erkekler yemek ve temizligi umursuyor.onlarin tek düşündüğü yatak yatakta iyiysen gerisini gözleri görmüyor

Tek dusundukleri yatak değil ama yemek ve temizlikten daha çok önem veriyorlar.
Bir adamin evdeki kadinla ruhu doyuyorsa ve cinselliği de iyiyse cidden evi mok götürse agzini açmaz.

Eşimle ve eşimin iş arkadaslarindan bir kac kisiyle yemeğe gitmiştik herkesin eşleri vardi. Bir kaç gun sonra dedi ki herkesin içinde parliyordun ve icimden tekrar dedim ki yemek temizlikte yapmayiversin.

Kadın olmanın ev işi ile bir alakası yok ama kendinizi bu konuda yetersiz hissediyorsanız ben annemin evinde bir kere masa kurmuş insan değilim. ( sebebi kesinlikle annem) ben evlenirken herkes her gün annesine yemek pişirtir vs. Diyordu. Şimdi ekmekten sirkeye pastadan suku yemeğe her şeyimi yapıyorum. Açın youtube u annelerden güzel anlatıyorlar. Ne var yani bunda dert edecek

kadın birden evlilik duyunca paniklemiş olabilir, kendi adına da.. 26 yaşındaymışsın, 16 gibi yazıyorsun bazen anneler ne derse desin kızlar doğruyu bilir yani. ne demek ben kötü mü yapıyorum, yok kadın değil miyim.. evlenene kadar bende ailemin evinde yemek yapmış biri değilim, hoş evlendiğim insanda gerçekten taştan yumuşak ne bulursa yer yemek yapmak istemediğimde de yapmıyorum. evlendikten sonra annenle yaşayacak değilsin ya. yapmak istersen de her yer tarif dolu instagramından youtubea kadar, dert edilecek şey değil yani. eskiler böyle görmemiş, derler de derler yani.. yaşın bunlardan manipüle olacak kadar küçük değil.

Evlenene kadar mutfağa ya da ev işlerine girmedim. Bu olanların dindarlıkla ilgisi yok. Annem tanışma zamanı damat tarafına söylediği benim kızım yemek yapamaz, ev temizliği bilmez..... Ve dahası. İlk yemeğim ve sonraki yemeklerim annemi geçti. Börekler açtım, baklavalar yaptım ve kayinvalidem annen seni bize vermemek için yalan mı söyledi dedi. Aldırmayin en iyisi olacağınızdan eminim. Kendi zamanlarında internet vs yoktu. Baka baka öğreniyorlardi. Simdiki devride böyle zannediyorlar.

Madem evlenince börek acip baklava yapacaktiniz keşke anneniz babaniz da bir iki defa elinizden yeseymiş bekarken. Cocugum boyle yapsa içimden içimden alinirdim.

Madem evlenince börek acip baklava yapacaktiniz keşke anneniz babaniz da bir iki defa elinizden yeseymiş bekarken. Cocugum boyle yapsa içimden içimden alinirdim.
Ahhh keşke sadece çok ufak yaşta çalışmaya başladım okullar ve iş hep bir arada gitti derken eve gelmelerim hep geçti sonuçta annemlere gittiğimde yapıyorum

Ahhh keşke sadece çok ufak yaşta çalışmaya başladım okullar ve iş hep bir arada gitti derken eve gelmelerim hep geçti sonuçta annemlere gittiğimde yapıyorum

Mutfaga girmedim evlenince birden börek acmaya başladim diyen bir kac yorum gordum de neden acaba diye dusunmustum. Mutfagi o kadar seven insan bekarken de illa girer diye dusunuyordum her gun değilse de haftasonlarindan birinde olsun, tatillerde bir gun olsun. Afiyet olsun.

İyi işi olan kalifiye eğitimli insanların özel hayatlarında zavallı olmalarını anlayamıyorum çok garip gerçekten

26 yasinda 1 kez bile camasir mak.calistirmadan evlendim(yuh demek serbest)kadinlik ev isi bilmekle olmuyor.Soganla salcayi karistir yemek oliyor nesi olmucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…