Annemin yaptığı yanlışlar

Evet de baban anneni boşucak kardeşlerinizi değil
Babası cocukların velayetini alamaz ise annesinin bir cekincesi kalmayacagi icin cocuklar cok kotu seylere maruz kalabilirler cok zor bi durum allah yardım etsin babana anlat annen aleyhine delil topla kardeslerin ve babanla hayat kur .tabi babanin da nasıl bir baba oldugu gercegi soz konusu tum bunlar ile basedermi bakarmı o cocuklara zor, cok zor. Sakın sevgiline anlatma sakın sana bakış acısı degisir.

Son düzenleme:
O nasıl annne ve sen o anneyi nasıl bu şekilde koruyorsun ahlak problemi olan biriyle mi yaşasın kardeşlerin

Hiç kestiremiyorum gerçekten, babamda anlıyorda belli etmiyor gibime geliyor

Uzun süre devam eden bir durumu en azından sezmesi normal. Bence babanızla paylaşın fakat kanıtlarla.. Elinizdekileri annenize gösterip süre tanıyın, o konuştuğu adama da ulaşın. Babanıza ve o adamın karısına her şeyi göstereceğinizi herkese onları rezil edeceğinizi söyleyin. Ve babanızın ne kadar psikopat olduğunu da söyleyin. Belki korkar da geri çeker kendini. Biterse ne ala, bitmezse söyleyin lütfen.

sevgiline herseyi anlatmak zorunda degilsin
bu senin aile problemin kendi icinizde cozun kimsenin eline koz verme

Simdi sevgiline bu rezil olayi anlatmiyacak olsan bile olay bitmis olsa bile ilerde evlendiginizde bu olay duyulur ve sizin evliliginizi cok etkiler bence babanizinda sevgilinizinde bilmesi gerek.
Anneniz zaten kimseye diyemiyeceginiz icin bukadar rahat.

Simdi sevgiline bu rezil olayi anlatmiyacak olsan bile olay bitmis olsa bile ilerde evlendiginizde bu olay duyulur ve sizin evliliginizi cok etkiler bence babanizinda sevgilinizinde bilmesi gerek.
Anneniz zaten kimseye diyemiyeceginiz icin bukadar rahat.
Bende böyle düşünüyorum illaki sevgilim duyacak bir yerden dayısı oluyor sonuçta ozaman çok daha mahcup olurum

babanıza(!) yazık ben olsam direkt kanıtlarıyla söylerdim. üstelik sizin utanacak bir şeyiniz yok anneniz utansın

Nasıl anne o ya? Sevgilinize hiçbir şey söylemeyin bence. Elin ağzına aileniz hakkında prim vermeyin.

Back
X