- 1 Kasım 2019
- 24
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Pembelihatun91
Yani sevgilime demem doğru olur mu herkes olmaz diyorbabana kardeslerinee sonra da sevgiline durumu izah et boyle zor olabilir ama boyle devam etmez ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sevgilime demem doğru olur mu herkes olmaz diyorbabana kardeslerinee sonra da sevgiline durumu izah et boyle zor olabilir ama boyle devam etmez ki.
Babası cocukların velayetini alamaz ise annesinin bir cekincesi kalmayacagi icin cocuklar cok kotu seylere maruz kalabilirler cok zor bi durum allah yardım etsin babana anlat annen aleyhine delil topla kardeslerin ve babanla hayat kur .tabi babanin da nasıl bir baba oldugu gercegi soz konusu tum bunlar ile basedermi bakarmı o cocuklara zor, cok zor. Sakın sevgiline anlatma sakın sana bakış acısı degisir.Evet de baban anneni boşucak kardeşlerinizi değil
Annenin yaptığı pislik, çevreden duyulacak ve senin de kulagina gelecek. O zamanlarda kendi kötü hissetmez misin? Huzursuz olmaz mısın?Annemin yaptığı bir pislik yüzünden ben neden sevgimden vazgeçeyim ki
yabanci degil ki dayisiymis oldu da duydu gordu bilmezden mi geleceksinYani sevgilime demem doğru olur mu herkes olmaz diyor
Hiç kestiremiyorum gerçekten, babamda anlıyorda belli etmiyor gibime geliyor
Annemi korumuyorum kardeşlerimi düşünüyorum babamın tek başına bakamayacagini biliyorumO nasıl annne ve sen o anneyi nasıl bu şekilde koruyorsun ahlak problemi olan biriyle mi yaşasın kardeşlerin
Sevgilime anlatsam beraber bir yol bulsak diye düşünmüştüm herkes sakın dediyabanci degil ki dayisiymis oldu da duydu gordu bilmezden mi geleceksin
sevigilinizin dayısı evlimi ?Hiç kestiremiyorum gerçekten, babamda anlıyorda belli etmiyor gibime geliyor
Evetsevigilinizin dayısı evlimi ?
Böyle bi ortamda büyümektense en kötü ihtimal devlet eli altında büyümek kusura bakmayın ama daha iiAnnemi korumuyorum kardeşlerimi düşünüyorum babamın tek başına bakamayacagini biliyorum
Evet ama sevgiliminde dayısı oluyor yani iki ailenin problemi olmuş oluyorsevgiline herseyi anlatmak zorunda degilsin
bu senin aile problemin kendi icinizde cozun kimsenin eline koz verme
o sevgilinizin dayisinin problemi oluyorEvet ama sevgiliminde dayısı oluyor yani iki ailenin problemi olmuş oluyor
Bende böyle düşünüyorum illaki sevgilim duyacak bir yerden dayısı oluyor sonuçta ozaman çok daha mahcup olurumSimdi sevgiline bu rezil olayi anlatmiyacak olsan bile olay bitmis olsa bile ilerde evlendiginizde bu olay duyulur ve sizin evliliginizi cok etkiler bence babanizinda sevgilinizinde bilmesi gerek.
Anneniz zaten kimseye diyemiyeceginiz icin bukadar rahat.
Annen de düşünse keşke..Kardeşlerimi düşündüğüm için susuyorum
O erkekleri düşünüyorAnnen de düşünse keşke..