Annemin yaptıkları ve esim

Hiç yoktan espriler de başladı yani.isle ugrasiyoruz şimdi de ne bitmez ismis

Kolaylıklar dilerim hiçte sevmem toplama düzenleme işlerini.Ben dağıtmada başarılıyım.sonra mecbur yine topluyorum bazen eşime havale ediyorumhadi kalk beraber yapalım diyorum elbise katlamaya falan yardım ediyor.

en büyük korkumdur dublex triblex ev ,esi m de hep ister ama oranın öyle bir dagilacagini dusunuyorum ki sanki hiç duzelmez gibi

Her insanın çalışma prensibi farklıdır. Kimisi her şeyi ortaya dökerek daha iyi adaptasyon sağlar, kimisi de sağdaki ile soldaki eşitlenmeden hiç iş yapamaz. Pis olan bir koca olsa, belki bu isyanlara hak verilebilirdi, ama dağınıklık konusunda 1 söylenir, 2 söylenir, düzeleni nadirdir. Bu kadar çok dile getirip, eşinizi en rahat olabileceği yerde huzursuz etmeyin derim. Emin olun tadınız kaçar, huzurunuzda bozulur. Değmez tüm bunlara.

Ayrıca karı kocanın düzenlediği ve yaşadığı eve "yeter artık izin vermeyeceğim bu dağınıklığa" kim olursa olsun karışmasını tasvip edemiyorum. 5 yaşında değilsiniz, evlat dünyaya getirmiş evli barklı kadınsınız. Bu cümleleri kv söylemiş olsaydı buralar savaş alanıydı. Eşinizin şakasına çok takılmayın, ister istemez taraf seçiyorsunuz, bu kadarsa şakası şükretmek lazım. Ben kimsenin bu kadar sakin kalabileceğine inanmıyorum.

Dilerim bir an evel gönlünüzdeki huzurs kavuşursunuz ailecek...

sagolun Allaha şükür huzurumuz var ama işte bu bana bir tatsızlık gibi geldi ondan o kadar ağladım.ha bir de ben de çok rahatsizim bu daginikliktan işte .keşke biraz olsun duzelse

Valla eşinin yerinde olsam annesi bir temiz fircalardim ...yani gerçekten annene ne ya hu ..esin iyi sabretms sanada annenede,annen sinirini bilmiyor nett ..

Anneniz bu yaşa kadar başkalarının düzenine karışmamayı öğrenememiş yazık.

Ya niye bu kadar tahammulsuz olduk. Tabiki soyleyecek hata varsa. Eskiden komsular kizardi cocuklara yanlis bir sey yaptiginda. Simdi kimse kimseye laf soyleyemiyor. Komsunun cocugu kotu bir sey yapiyor herkes susuyor. Ne oldu herkesde bir tavir. Ne yani duzenli olmasini, dağıtmamasini soylemis. Kotu bir sey yok ortada. Sonucta oda oraya cocuk bakmaya geliyor. Orada oda yasiyor. Cocuklarina bakiyor. Yasca buyuk anne Sonucta. Benim hayatim benim hayatim ama başkalarinin sinirlarina kadar.

anneniz haksız ona neymiş eşinin odası vs.

bir de diretmiş.

arada dengeyi sağlayamamışsınız suçu sizde buluyorum. anneniz karışmaması gerektiğini bilmeliydi.

ayrıca çözüm olarak büyük bir dolap alın ve kapaklı olsun dağınıklığı gizler tozlanmaz kapaklı olursa. bir de çalışma masası. ikea vs varsa ucuz yollu halledersiniz. bikaç tane de çerçeve alın eşinizin fotolarından bikaçını bastırtın ve duvarlara asın ona destek olduğunuzu bilsin. bikaç güzel dekoratif ışık ince bi kilim, bi köşeye de minder atın (siz ya da çocuklarınız da eşiniz oyalanırken orada oturur kitap okursunuz vs)

annenizle de konuşun, eşinizden yarım ağız da olsa bi özür dilesin. en azından konuşsun senin iyiliğin için dedim bi anne olarak rahat edin diye vs. desin bari.

olmadık yerden kriz çıkartmaya bayılır türk anneleri. ev düzensiz olsun sizde huzur olsun. ev düzenli siz huzursuz olacaksanız başlarım öyle düzene.

Bende annen gibiyim. 2 çocuğum olmasına karşı dağınık eve tahammülüm yok. Gerçi başkasının evi beni ilgilendirmez. İsterse mok götürsün. Ama evini anlatmışsın ya valla içim daraldı. Böyle dağınık bir evim olsa napardım bilemem. Kesin 24 saat aralıksız temixleyip toplardım. Seni iyi anlıyorum.

benim annem o kriz çıkarmaya bayılan Turk annelerinden değildir aslinda.oldukca akıllı ve kültürlü bir kadındır.bir suru kitap okumuş emekli edebiyat ogretmenidir.aslinda öyle damadiyla geliniyle yuzgoz olacak bir tip değildir ve hiç hoşlanmaz bu muhabbetlerden.esim de zaten birçok sebepten çok sever annemi.anneme esimden özür dile falan demem zaten de o gün eşim geldiğinde annem dediğiniz gibi birşeyler dedi zaten .oğlum bugün sana soylediklerimi yanlış anlama inan ev baya kötü hale geldi çocuklar da düzenli bir ortamda buyusun siz de huzurlu olun sen de hiç değilse aradığını bul rahatça çalış diye söyledim dedi.
Bu arada bakalım en azından odayı baya duzelttik çok şey attık inşallah düzen böyle gider yoksa ben dayanamam artık ev evlikten çıkıyor

Bence anne de haklı eş de. Anneniz çocuğa bakacaksa o kadar dağınıklık içinde bakmak istemiyordur. Hem siz de rahatsızmışsınız ama eşiniz bozulduğu için bişey demiyormuşsunuz. Orası sizin de eviniz ve misafir odası ortak alan gerçekten ne işi var o kadar kalabalığın. Anneniz eşinizin odasına karışmasaymış yüzde yüz haklı derdim. Tamam herkesin kendi evi ama iki çocuklu ev zaten dağınık olur bir de oturma odasında ne işi var kablonun falan. Bi yandan iyi de olmuş.

Eşiniz haklı.Ben annemle aynı evde yaşadığım halde karışınca bu kadar sabırlı davranamıyorum.O eşinizin hobisi sonuçta,bırakın da adam zevk aldığı bir şeyle uğraşsın. anneniz karışıyor,kv karışıyor,siz karışıyorsunuz adam bunalmıştır yazık. hobisi bile burnundan gelmiş. dağınıklık konusunda da 1 odayı ona komple verip (eviniz genişmiş ne şanslısınız) o odaya güzel düzenleyiciler alıp,sadece o odada çalışmasını sağlamak. tek yapacağınız bu. onun dışında dağınıklık vs konusunda da eşinizi annenize,kv'ye karşı savunup koruyun bence.dağınıklık sorununu da aranızda çözün.o ev sizin eviniz,ne bu böyle çocuk musunuz? annenizi ilgilendirmiyor artık.kendi evinde yaşamıyorsunuz ki.

+1

eşinde istifçilik huyu olabilir mi. inan sen odalarını anlatırken ben daraldım burda
Ay inşallah yoktur burda yazıldıkça aman dedim
tabi korumaya da kalkiyorum ama hiç inandırıcı olmuyor.hem ben de çok şikayetçiyim o yüzden hem de o kadar berbat oldu ki herşey ,kaç eşya heba oldu savunulacak tarafı kalmadı yani.ama keske bir odada kalsa dağınıklık ve orda çalışsa ne kadar güzel olurdu hiç sorun etmezdim kimse de etmezdi heralde

Bi soylenir, iki soylenir ama bu kadar müdahil olmasi da hic hos degil annenin.. Erkek annesi yapsa neler soylenirdi burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…