Annemle babam arasında sıkışıp kaldım napicam

Darmadagin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
53
10
3
35
Kızlar o kadar mutsuzum ki napicami şaşırdım mutsuz bı ailede büyüdüm zira kardeşlerim de öyle babam hep kendi dediği olsun isteyen olmazsa bağırıp çağıran hakaret eden şiddet uygulayan bı insandı hep evlendim kurtuldum o evden ama gel gelelim annem bu adamla aynı evde yaşıyor şiddeti yok artık ama hakaret bağırma hala devam ediyor annem o kadar pusturulmus bı kadın ki bu haline çok üzülüyorum babamdan çok korkup cekiniyor elim ayağım bağlı hicbisey yapamiyorum gelelim konuya annem depresyon hastası zaten çok hassas kırılgan karşımdaki insana bişey olmasında olan herşey bana olsun diyen melek gibi bı insan.Bu sebeple depresyon hastası ve yillardır hap kullanıyor hastalığına sebep babam bana göre ve şuan babaannem de evde babamda issiz evde suan annem yine rahatsızlandı hapa başladı bende babama babaannemi bize getir dedim annem nefes alsın diye babamda ben otobüs alicam ondan hastalandı annen dedi sencede alayım mı dedi bende anneme sor dedim annemde ordan biseyler diyor başladı bağırmaya zaten bu evin atasi benim ben ne dersem o falan bende yılların birikimiyle annemi insan yerine koymuyorsun amacın annemin ölümüne sebep olmak yine evlenmen dedim o sinirle teli suratıma kapattı ama zerre umrumda değil olayları kardeşime anlattım oda gidip babamla kavga etmiş babamda siz gibi evladım yok gelmeyin evime demis beni arayıp cevirdigin dumenleri biliyorum abine sen anlattin dedi bende bizi biraz sevseydin böyle olmazdı dedim babam dışarıya karşı melek gibi herkese hanımefendi der çok kibar davranır maskesi kapının önünde duser eve bambaşka bir insan herkes melek gibi baban der ama içimizi bilen olmaz anneme çok üzülüyorum ben onun yerinde olsam bı saniye evli durmam ama annemin kafası işte asla asla böyle birşey düşünmüyor babamda laftan anlayıp düzelen bı insan değil siz olsanız nasil bı yol izlerdiniz o kadar çaresizim ki babam yüzünden evimde huzursuzum okuyan yorum yapan herkese tesekkurler

Anneniz icinde sizin icinde cok zor olmali bu durum ama ne yazik ki sizin bireysel cirpinmaniz ise yaramaz annenizin de bu konuda bir seyler yapmasi gerekir. Hissettiklerinizi cok iyi anliyorum annemin bir lafi vardir insanin kendine ettigi kötülügü kimse etmez der. Annenize destek olun kendi kararlarini verebilmesi icin. Sevgiler

Öncelikle gerçekten dünyanın en zor durumu. Kendi eşin olsa boşarsın yoluna devam edersin ama annen ve baban olunca... Ben yerinde olsaydım eğer babamı psikiyatri kliniğine götürürdüm annemi değil. Psikiyatriye gidenlerin tamamın gerçek hastaların hasta ettiği insanlardır.

Yapabileceginiz tek sey ne yazik ki aradan cekilmek. Anneniz yetiskin olarak kendisi cozecek sorununu. Sizin araya girmeniz isi daha da zorlastiriyor bile olabilir.

Götürdüm öfke kontrolü problemin var dedim ve gitti iki hafta oldu ama karakteri de bu düzelir mi ki umutsuzum

Götürdüm öfke kontrolü problemin var dedim ve gitti iki hafta oldu ama karakteri de bu düzelir mi ki umutsuzum
Düzelir. İnan düzelir. Annenin tavrını koyması lazım. Boşayacağım seni desin birkaç gün gitsin evden bak nasıl kuzu kesilir baban

Yapabileceginiz tek sey ne yazik ki aradan cekilmek. Anneniz yetiskin olarak kendisi cozecek sorununu. Sizin araya girmeniz isi daha da zorlastiriyor bile olabilir.
Ya müdahil olmadığım da çok oldu annem hastalanio ve ciddi depresyona girio bana anlatio yaptıklarını anneme o kadar diyorum sen kendi kendine ediosun yapma bunu die ama herşey aynı napicam bilmiyorum araya girmiyorum olmuyor giriyorum olmuyor

Düzelir. İnan düzelir. Annenin tavrını koyması lazım. Boşayacağım seni desin birkaç gün gitsin evden bak nasıl kuzu kesilir baban
Abim yarin goturucem annemi diyerek çıkmış çünkü annem gelmek istememiş annem asla bunu söyleyemez zaten bunu yapabilse hiçbiri başına gelmezdi annem hayatımda gördüğüm en iyi insan. Bu güne kadar sesinin yükseldiğine tanık olmadım babamda ezdi geçti bu böyle diye

Ah kıyamam ya. Allah güzel ömür versin inşallah. Sınanıyor annen

Destek oluyorum yapamıyorum diyor pusturmus diyor korkuyorum diyor annemde bitio herşey ama hicbisey yapmio aman kötü olmasın modunda babam negatif insanın hayat enerjisini sömüren herşeye olumsuz bakan bı insan anneme çok yazık olmuş o kadar mutluluğu hak eden bı kadinki oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…