Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

Evet yuva bu şekilde oluyor,ben babama da üzüldüm diye baban kıymetli diyorsunuz ,yanlış anlıyorsunuz

Annesiyle babası boşanan bir evlat olarak üzülüyorum bu çok doğal,ben annem için seviniyorum ama babamın bir zararı olmadı,çocuğuma bana eşime ilgili bir babaya üzülüyorum,anneme yaptıklarından dolayı kızıyorum
Eski günlerimiz olmucak diye üzülüyorum

Ben şu an tuhaf bir durumdayım,ama sizde bunu anlamak istemiyorsunuz

Babanız annenizi üzmedi mi,hatta başkasıyla evlenmedi mi?
Eee bunları yapınca babanız size zarar vermiş olmuyor mu? Eski günleriniz ne kadar iyiydi de babanız bu yanlışları yaptı?
Yani bilmiyorum da ben aşırı aile düşkünü değilimdir de biri annemi ya da babamı üzse onu affedemem ki.

Zamanında babam yaptı hata ama bundan bir kaç sene öncesi annemle gayet iyiydiler sanki hiç birşey yaşanmamış gibi
O zamanlar niye iyiydi madem annem
İyi günler olmuşki o günleri özlüyorum diyorum

Konu çok başka yerlere gitti,gerçekten beni anladığınızı düşünmüyorum

Anne ve babam bosanmis degil henuz ama bazen bende bunu dusunuyorum cok garip..uzuluyorum.
Benim babam da annem de hatali.insallah hicbir zaman bosanmasinlar oyle birsey olmasin herkes icin dilegim bu .
Anne ve babam cok iyi insanlar ,ama kotu insanlar da olsalar bakardim .beni kahretseler omur boyu onlar yuzunden hayatim yolunda gidemeyecek olsa da bakardim.
Ben sizi anliyorum.bence siz de ben de bunlari dusunmeyelim.Hersey icim guzel dusunelim ki guzel olsun.Belki de anne ve babaniz hic bosanmayacak,Allah korusun belki anneniz once olecek belki de siz? Bu gunden bunlari dusunup uzulmenin manasi var mi .herkes kendi hayatindan sorumlu .
Daha yasamadiginiz seyler icin uzulmeye baslarsaniz bu hayat cekilmez.once siz hasta olursunuz Allah korusun

Annemle babam boşandı
O kadar istedim huzurlu olmalarını ama olmuyor,boşanmalarına rağmen annemle babam şu an aynı evdeler ev bulunana kadar ve annem babama çok tersleyerek konuşuyor,babamda mutsuz

Annem bana anlatıyor,babam bana anlatıyor,olan bana oluyor

siz aile dağılıyor diye üzülmüyorsunuz malum üzüldüğünüz şey babam ne olaca kim bakacak çok bencilsiniz

yoksa anneniz o kadar çekerken buna yuva denmez
Kusura bakmayın ama annemle babamın arasında kalan benim,annem beni arar babamı anlatır,babam beni arar annemi anlatır,Kardeşim beni arar
Ben kime yetişeyim çocuğuma eşime mi,anneme babama kardeşime mi

Aile dağılıyor diye üzüldüm onu da geçtim aile dağıldıktan sonra annemin gergin ve sinirli tavırları,babamında garip konuşmaları beni sinir etmeye başladı

Boşanıcam dedi boşandı annem ama şimdi de olmadık şeylere kızıyor sinirleniyor,babamda içip eve geliyor
Ben ne yapayım
Herkes kendi yaşadığını bilir,ben nereye kadar dayanıcam onu bilmiyorum

Ama suanda babaniz cok sukur hasta degil .siz de bunaldiginizi belli edin.sizin kendi hayatiniz var anlayis gostermeleri gerekir.mesela arkadaslarinizla zaman gecirin , is hayatiniza odaklanin yada yeni hobiler ugraslar edinin kendinize .sonucta babaniz da bosanmayi kabul ederek bu zamanlari dusunmus olmali. Her ikiai de kendi hayatini idame ettirir. Oncekine gore daha uzgun olmalari sizin hataniz degil.Bu noktaya getiren kendileri. Herkes yaprigina katlanir.
Siz kendi mutlulugunuza odaklanin,elbette evlat olarak uzerinize duseni yapin.Babaniz yalnizken alip yuruyuse cikin mesela yada sinemaya gidin ara ara.Annenizle de ayni sekilde .Ama devamli olarak babam yalniz onunla zaman gecireyim dusuncesinde olmayin.
Size ihtiyac duyduklari her an,soylemeseler de siz bunu hissettiginizde onlarin yaninda olursunuz.
Yani sorun olacak birsye yok.
Hastalik vs.belki de hic olmayacak.
Olursa o zaman dusunursunuz onu

Kendime başka uğraşlar ediniyorum,kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor işte
Annem,Kardeşim,babam hepsi birbiriyle küs,ortada ben varım herkes bana anlatıyor
Annem üzüldüğümü bildiği halde boşanmasına rağmen hala sinirli sinirli davranıyor,yüzü asık
Kardeşim bana anlatıyor,babam birler olduğunda beni arıyor,olan bana oluyor
Ben biliyordum ama boşanınca bunların olacağını,kaç yıldır içki içmeyen adam içmiş eve gelmiş,ben ne yapayım hangi biriyle uğraşayım,kaçıp gidesim var

Annemde büyü olduğunu düşünüyorum,boşanmasına rağmen çok sinirli ve değişik hareketleri var,babamı şeytan gibi görüyor
Hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…