Annemle babam boşanınca,babama kim bakıcak düşüncesi

Annemin şu an evlenmesiyle benim evlenmem aynı şey değil
Ben evlenmeden nasıl çocuk sahibi olucaktım bana bir söyler misiniz?
Annem torun torba sahibi olmuş daha da evlenmesine ne gerek var
Çocukların büyüyünce evlenmesi gayet doğal ama 50 yaşındaki kadının boşandıktan sonra tekrar evlenmesine gerek bile yok
Bİr de ben zamanında babamla da küstüm başkasıyla evlendiği zaman hiç bitmiyor şekilde konuşmadım ki annemin babamla barışmasını da hiç istemedim ama annem kardeşim için affetti ben ben yapabilirdim bu durumda annem affedince ben de affettim
Neler yaşadığımızı bilmiyorsunuz,gerçekten içimde yaşadığım durumu yaşamadığınız için bunları yazıyorsunuz
Herkes kendi yaşadığını bilir
Annemin mutlu olması içim elin adamıyla yan yana görmeme gerek yok

Bu kadar ben yaşadınız merak ettim
Zor bir durum

Bu kadar ben yaşadınız merak ettim
Zor bir durum
Parası olduğu halde bize bir şey almazdı. Kendine her şeyin en iyisini alır bize gelince ne gerek var derdi. Anneme şiddet uygulardı. Annem evde olduğu halde işten gelir seni yolda gördüm sen dışarda elin adamları ile mi buluşuyorsun derdi halbuki biz evden çıktığını görmezdik o günlerde. Üstelik hep annemi ahlaksızlıkla suçlardı. Ama kendisi annemi aldattı ben gördüm yakaladım. Başkalarının çocuklarına hediye alır para verir bize gelince aynı ayakkabıyı kaç yıl giydirirdi. Çok şükür kendim çalışıp kendimi okuttum burs kredi ile. Kardeşlerim de öyle. Bana ayda 50 lira Verse bile 50 kere lafını ederdi. Sürekli küçümser sizden bir halt olmaz, salaksınız, beyniniz yok der dururdu. Lise hayatım boyunca bir kere belge alamadım ama diğer zamanlar hep takdir getirdim. O belge alamadığım gün yediğim Tokadı unutmam. Azıcık krem sürsem yüzüme, sen koca mı arıyorsun derdi. Daha neler neler... öyle sevmiyorum ki artık onu. Çünkü hiç yanımda olmadı. Atandığım şehirde bile evimi kendim borçla kurdum beş kuruş vermedi bana. Hiç param yoktu borç harç kurdum evi. Hayatta her şeyi kendim yaptım çok şükür ona muhtaç olmadım ama hep aşağılayıp küçümsediği için toplum içinde hep sessiz pısırık kaldım.kendğmi diğer insanlardan hep küçük gördüm onun yüzünden.

Çok üzüldüm gerçekten
Benim babam senin ki kadar değil yani öyle başka adamlarla gördüm filan demek çok büyük ayıp
Benim babam çok para harcardı ama bize de alırdı yani ne istersem alındı
Bizde aldatma ve şiddet vardı anneme karşı hakaretleri,küfürleri oldu,bu bile bizi babamdan soğuttu ki sizin yaşadıklarınız daha ağır,acaba babanız şimdi pişmanlık duyuyor mu,sizinle görüşmek istiyor mu ?

Sizin adınıza çok üzüldüm ama şimdi ne güzel kendi ayaklarınızın üzerindesiniz
Herkes birşeyle sınanıyor bu dünyada biz de babamızla herhalde

Babamla hala ayda 1 görüşürüm o da annemin hatrına ama öyle baba kız gibi değil. Yemekten yemeğe ancak. Zerre pişman değil. Hatta bizi hayırsız evlat olmakla suçluyor hep. Ne derse desin

Cok bencil düşünüyorsunuz. Anneniz babanız yüzünden gün yüzü görmemiş. Çocukları içinde kabul etmiştir büyük ihtimal evliliği devam ettirmeyi. Asil yaşlılıkta yalnızlık zor. Siz annenizi hep yaninizda tutacakmisiniz? Ve daha önemlisi anneniz bunu istiyor mu? Bırakın kadin bi mutlu olsun nasil olacaksa

Babamla hala ayda 1 görüşürüm o da annemin hatrına ama öyle baba kız gibi değil. Yemekten yemeğe ancak. Zerre pişman değil. Hatta bizi hayırsız evlat olmakla suçluyor hep. Ne derse desin
Benim babamda şu an bizi suçluyor karışmıyoruz diye,bize surat asıyor ben ne yapıyorum ki bu yaptığınız yanınıza kalmaz vs diyor
Ben de sizin gibi umursamamak isterdim ama o bizi suçladıkça ben üzülüyorum

Bir de babanız şu an başkasıyla evlendi mi yanlız mı yaşıyor

Annem boşanmıyor. Peşimi bırakmaz sizi üzer diye boşanmıyor. O boşansa hepimiz rahat edip onu hayatımızdan çıkarıcaz ama olmuyor işte. Annem hala ona üzülüyor
Annem hala üzülüyor derken ne demek istediniz
Babanıza mı üzülüyor

Annem hala üzülüyor derken ne demek istediniz
Babanıza mı üzülüyor
Evet yalnız yaşayamaz diye üzülüyor. Annemin kimsesi yok hep yalnız büyümüş babamla açmış gözünü. Onda kıymet bilmemiş asla. Annem hem size yük olurum diye hem de babama üzüldüğü içim bırakmak istemiyor. Çok yalvardık çok ısrar ettik gel yanımıza falan diye ama sizi de üzer diye bırakmıyor

Valla annenizi tebrik ederim,siz üzülmeyin diye mutsuz bir evlilik sürdürüyor
Benim annem bu benim hayatım bu yaştan sonra kimseyi dinlemicem kendi huzurum önemli diyor

Valla annenizi tebrik ederim,siz üzülmeyin diye mutsuz bir evlilik sürdürüyor
Benim annem bu benim hayatım bu yaştan sonra kimseyi dinlemicem kendi huzurum önemli diyor
Annenize çok üzüldüm. Annenize bunca yıl doğrudan boşanma demediniz belki ama haliniz tavrınıza yansımıştır. Annem yıllarca mutsuz bir evlilik sürdürse ben ona boşan derim.. Maddi imkansızlıklat nedeniyle y da toplum baskısıyla kadınlarımız susup kalıyor. Ancak çocukları olarak bizlerin eli ekmek tuttuğunda artık onlara arkandayız dememiz gerekiyor.

Evlisiniz sanırım gibi şiddet görüp hakaret işitip aldatılsaydınız boşanmaz mısınız? Allah aşkına cevap verin buna.

Kadıncağız çocuklar büyüyene kendi hayatlarını kurana kadar beklemiş daha ne yapsın?

Babanızdır görüşmeyin diyemem ayda bir temizlikçi gönderin gerekirse. Yemek yapmayı da bir şekilde öğrenecek. 40-50-60 (kaç yaşındaysa) yıl köfte pilav makarna menemen yapmayı öğrenmeyen (ya da ben yapmam diye kestirip atan) adam hakikaten olmasa da olurmuş.

Son düzenleme:
Ben annem gibi eşim tarafından aldatılsaydım affetmezdim ikinci kez evlenmezdim,annemin arkasındayım
Babam ne yapar acaba diye düşünmek annemin mutsuzluğunu istemek değil ki

Ben babamla küsemem zaten,onlar birbirinden ayrılıyor ama biz onlardan ayrılmıyoruz

Annem yüzümden,sesimden anlıyor üzüldüğümü,sen üzülünce ben de çok üzülüyorum diyor

Babam kardeşimle bana bu yaptığınız yanınıza kalmaz Allah razı getirmez dedi,kardeşimi sildi,siz de söyleyin o zaman benim ve kardeşimin yerinde olsanız ne yapardınız?iki arada kalmış durumdayım

Süz bağmışsınız da babanız sizi siliyor ki? Zaten daha önce barıştırmışsınız annenizi. Zincirleyecek haliniz yok ya.. Hani zaman tanısınlar birbirlerine diyeceğim siz o aşamaları geçmişsiniz.

Kardeşim ve benim yerimizde olsaydınız ne yapardınız diye sordum ama cevap vermemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…