50 li yaşlarda, annem eşime muhtaç değil kardeşime muhtaç.Kaç yaşında bu insanlar ve neden boşandılar? Anneniz boşanırken damada muhtaç olacağını düşünmedi mi? Aşılamaz sorunları mı vardı?
Canim ikisini de memnun etmeye calismaktan vazgec. Yasli basli insanlar. Tekrar sikayete baslarsa annen ya da baban geri evlen madem babamla de annene. Onceki mesajlarini da hatirliyorum. Sikild8m vs diyip size tasinmayai falan istiyor olabilir. Kardesine de yazik. Yarin oburgun evlendiginde anneiz onun evine yerlesip evliliginin de mutsuz olmasina neden olur.Annemle babamın boşanması ile ilgili defalarca konu açmıştım tam toparlanmaya çalışıyorum gel gelelim ailem izin vermiyor
Önce babamdan başlamak istiyorum. Babama ayrı ev tutuldu tek başına kalıyor, çalıştığım için hafta içi pek fazla yardım edemiyorum hafta sonu evine gidip bulaşık, ütü gibi işlerine yardım ediyorum, evde yemek yaptığım zaman gönderiyorum elimden geleni yapıyorum, ama sürekli bir mutsuz, yapsan da olur yapmazsan da ben zaten mutsuzum gibi laflar ediyor sürekli düşünceli daha boşanalı 1 sene olmadı ama şimdiden mutsuz bunun Allah ömür verirse 10 yılı 20 yılı var ve yıllarca ne yapar bilmiyorum
Anneme gelicek olursam o da maddi geliri olmadığı için mutsuz, kardeşimin eline baktığı için mutsuz, bir gün kendine güveni geliyor çok mutlu oluyor bir gün ağlamaklı oluyor, sürekli canım sıkılıyor yemeğe gelin çaya helin diyor, elimden geldiği kadar gitmeye çalışıyorum ama çalıştığım için evime vakit ayıramıyorum evimde işlerim oluyor yine de kırmamaya çalışıyorum, nereye kadar böyle olucak, telefonda konuşurken sabahtan beri kimseyle konuşmadım sesim açıl açılmadı diyor, canım sıkılıyor diyor
Kursa git, gün yap, parka git VS diyorum kardeşim de öyle para vereyim gez diyor onu da Kabul etmiyor
İnanın çok sıkıldım sürekli annemi mutlu etmeye çalışmaktan, babamı düşünmekten o kadar sıkıldım ki anlatamam, kendi ailem var çocuğum var ama yeri geliyor onların sesini bile istemiyorum,stresten her akşam annemle babamı rüyamda görüyorum
İkisine gidiyorum ikisi de mutsuz yüzü asık, ama bunun sorumlusu kardeşim de ben de değiliz
Kardeşim de öyle mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, evlilik yaşı geldi evlenemiyor ona da üzülüyorum, ne zaman huzuru bulucaz? İkisi de kendi tercihlerini yaşıyor ama yine huzur yok, ne olur benim gibi olan varsa akıl versin çok ihtiyacım var
Ben de anlamadım, boşanıcam diye isteyen annem, annemi takmayan babam ama niye hala mutsuzlarMadem boşandılar hayatlarına baksınlar. Hep evlatlarından birşey beklemek yanlış. Ölene kadar böyle sürmez ki. Mutsuzluklarını sizlere de aşılıyorlar.
Elinizden geleni yaptığınız halde yine de laflarla canınızı acıtıyorlar. Ne gerek. İsterlerse hayattan zevk alabilirler. Boşanmadan dolayı mutsuzlarsa boşanmasalarmış. Bunun acısını sizden çıkartıyorlar.
Evinize, ailenize bakın, arada bir gidin yeter.
Seninle daha önceden konuşmuştuk. Annem ve babam boşandı. Babam annemle yaşadığı bir var yaşıyor. Annem kardeşlerimle. Senden tek farkımız annem mutlu. Annem babama rağmen hep bu hayatın pozitif yönlerini görmeye çalışan biriydi. Hala da öyle. Babam ise her b.ku yediği halde hala üste çıkıp ağzımıza etme derdinde. Vah öldüm aman bittim. Anneniz sizin yüzünüzden boşandı hakkım size haram olsun bla bla bla. Ben ne yaparsam yapayım babanızım benim kahrımı çekeceksiniz kafasında. Biz napıyoruz ona biliyor musun? Hiçbir iyilik yapmıyoruz. Arada bir arayıp napıyosun diyorum o kadar. Yerinde olsam gidip ev işlerini yapmam. Sen yaptıkça daha çok isteyecek. Baba git gez diyorum. Moralim bozuk diyor. Ah be gerizekalı. Annem varken de mutsuzdun. Annemi aldattın, eziyet ettin, şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi diyor ki hep çok mutsuzum. Sen üstüne düştükçe iyice nazlanacak. Bırak ettiklerini çeksinler.Annemle babamın boşanması ile ilgili defalarca konu açmıştım tam toparlanmaya çalışıyorum gel gelelim ailem izin vermiyor
Önce babamdan başlamak istiyorum. Babama ayrı ev tutuldu tek başına kalıyor, çalıştığım için hafta içi pek fazla yardım edemiyorum hafta sonu evine gidip bulaşık, ütü gibi işlerine yardım ediyorum, evde yemek yaptığım zaman gönderiyorum elimden geleni yapıyorum, ama sürekli bir mutsuz, yapsan da olur yapmazsan da ben zaten mutsuzum gibi laflar ediyor sürekli düşünceli daha boşanalı 1 sene olmadı ama şimdiden mutsuz bunun Allah ömür verirse 10 yılı 20 yılı var ve yıllarca ne yapar bilmiyorum
Anneme gelicek olursam o da maddi geliri olmadığı için mutsuz, kardeşimin eline baktığı için mutsuz, bir gün kendine güveni geliyor çok mutlu oluyor bir gün ağlamaklı oluyor, sürekli canım sıkılıyor yemeğe gelin çaya helin diyor, elimden geldiği kadar gitmeye çalışıyorum ama çalıştığım için evime vakit ayıramıyorum evimde işlerim oluyor yine de kırmamaya çalışıyorum, nereye kadar böyle olucak, telefonda konuşurken sabahtan beri kimseyle konuşmadım sesim açıl açılmadı diyor, canım sıkılıyor diyor
Kursa git, gün yap, parka git VS diyorum kardeşim de öyle para vereyim gez diyor onu da Kabul etmiyor
İnanın çok sıkıldım sürekli annemi mutlu etmeye çalışmaktan, babamı düşünmekten o kadar sıkıldım ki anlatamam, kendi ailem var çocuğum var ama yeri geliyor onların sesini bile istemiyorum,stresten her akşam annemle babamı rüyamda görüyorum
İkisine gidiyorum ikisi de mutsuz yüzü asık, ama bunun sorumlusu kardeşim de ben de değiliz
Kardeşim de öyle mutlu etmek için elinden geleni yapıyor, evlilik yaşı geldi evlenemiyor ona da üzülüyorum, ne zaman huzuru bulucaz? İkisi de kendi tercihlerini yaşıyor ama yine huzur yok, ne olur benim gibi olan varsa akıl versin çok ihtiyacım var
Annenizin yasadiklari agir olsa da bosanmaya hazir degilmis. Kafasinda bitirmemis. Onun icin bu gel gitleri. Ebeveyn olduklarini hatirlatacaksiniz baska caresi yok. Sizin sorunlariniz yok mu? Paylasin. Ya kendilerine gelirler ya da sorunlarinizi duymamak icin uzaklasirlar. Anne veya babaniz hasta,engelli degilse basit ev islerini yapmayin. Siz yaptikca silkelenip kendi hayatlarini idame ettirme istegi duymazlar. Yemegi fazla yapin goturun ama temizlik yapmayin. 50li yaslar ne ki, bunun daha 70 I var.Ben de anlamadım, boşanıcam diye isteyen annem, annemi takmayan babam ama niye hala mutsuzlar
Hadi babam mutsuzdur tek kaldı ama annem niye mutsuz, bir telefon ediyorum mutlu bir telefon ediyorum mutsuz ne olucak bilmiyorum sanki biz istedik böyle olmasını inanın çaresiz kaldım
Annem asla barışmaz adını bile ağzına almıyor, hayır mutlu olsa tamam dicem ama evliyken de mutduzdu boşanınca da mutsuz hatta boşsnmsdsn önce daha mutluydu en azından bu kadar canı sıkılmıyorduAnnenle babanı barıştır, tek çözüm bu.
Annem asla barışmaz karışmayın diyor bize2 tarafta mutsuz. İkiside bu ayrılıktan ders aldıysa geri barışsınlar derim arada köprü olun evlatlar olsrak zordur o yaştan sonra yeni düzen oturtmak
Kararı veren annen, uyarıları dinlemeyen baban ama yıpranan sensin. Bırak artık. Evine çocuğuna odaklan. Annen babandan çok kızının ihtiyacı var sana. Defalarca konuştuk başka konularında da. Yapamıyorsan psikolojik destek al ama şu boşanma yükünü üzerinden at artık.Annem asla barışmaz karışmayın diyor bize
Düzen kurmak evet zor ama annem istemeyince birşey yapamıyoruz işte, boşanmak isteyen annem, babama kaç kere söyledik bak annem boşanıcak kendine çeki düzen ver diye ama o takmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?