Annemle babam mı bizim ebeveynimiz, biz mi onların anlamadım

Uyardım uyarmaz mıyım ama dinlemedi acele ile boşandı biz de ne olduğunu anlamadık. Ama bence o başkası ile evlenmeyi düşündü cesaret edemiyor gibi geliyor bilmiyorum ne amaçla boşandı ne istiyor
Sorun açıkça. Ama böyle bedbaht bir kadını kim tavsiye eder, onunla kim evlenir bilemedim.

Onu da yaptım daha önce sürekli yoruldum diye söylüyordum, hastayım diyordum ama devamlı nereye kadar böyle söylücem
Hadi şu an kardeşim bakıyor ama yarın öbür gün kardeşim evlenince nasıl olucak? Bir yanda da babam evde tek başına
Hangi birine yetişicem zaten çalışıyorum evde çocuğuma ancak vakit ayırıyorum bir de ailemle uğraşmak yıpratıyor
Başkasıyla evlense o da riskli kimdir nedir bilinmez, haberlerde neler okuyoruz çocuğumu evlendiği kişinin yanında bile tek başına bırakamam
Bazen ölmek istiyorum sırf şu bulunduğum durumdan kurtulmak için

parası varsa öyle bir çeker ki. neler var neler
benim 80 yaşındaki kayınpederime bile 35 yaşındaki kadın tebelleş oldu. Allah kötüye düşürmesin.

Sorun açıkça. Ama böyle bedbaht bir kadını kim tavsiye eder, onunla kim evlenir bilemedim.
Sorsam kızmaya başlar yorum yapamıyoruz şimdiye kadar çok çekti diye
Nasıl mutlu olucaksa diyoruz ama mutlu olamıyor ki.
Bence evlenmek istese bulur ama gelir yok diye de başkasıyla evlenmek ne kadar mantıklı

Yani teyzem evlendi mesela. Ama diger halalarim icin erkek=cile olarak kodlandigi icin henuz evlenen olmadi.
Anneniz istiyorsa bence engel olmayin. Bir ömür sirtiniza yük olacagina yükünü sirtlanacagi biri ile olur en azindan.
Insallah ikinci baharinda yuzu guler

Anneniz çok sinir bozucu.çalışmayı düşünmediği gibi,kursa veya etkinliğe bile gitmeye tenezzül etmiyor.evde kaldıkça vesveseye kapılıp sizi de üzüntüye boğuyor.kafasını meşgul edecek,onu gerginliklerden sıyıracak bir uğraş gerekiyor.

Yavaş yavaş bir işe koyulsun,hem parası olur hem sosyal çevresi hem de huzuru.yarın öbür gün kardeşiniz evlenince ele karışınca durumlar neyi gösterir belli olmaz.o yazını kış gibi düşünüp hazırlık yapsın.birisine yükünü dayayıp yaşam süreceğine ayakları üstünde olsun.hem evlenmeyi de düşünüyor bakarsın çalıştığı yerde münasip birini bulur.

ama şu da unutulmasın kendisi ne kadar güçlü ve mutluysa,Karşıya yansıtacağı enerji de yüksek olur.o denli düzgün,ruh hali dengeli bir erkek bulur.ama sürekli sitemli,dertli,her şeyi hep karşıdan bekleyen bir tip olursa da mutluluk hiç bir zaman kapısını çalmaz.

parası varsa öyle bir çeker ki. neler var neler
benim 80 yaşındaki kayınpederime bile 35 yaşındaki kadın tebelleş oldu. Allah kötüye düşürmesin.
Babamın sadece maaşı var, aslında geliri çoktu ama hep borca gitti
Sadece maaşı olan birine kim gelir ki, çekilicek bir adam da değil nasıl yapar bilmiyorum

Uğraşmıyor kaç kere söyledik eve kapandı öyle yaşıyor, şans yok bende canım sıkılıyor, mutsuzum, konuşmaya kimse yok gibi şeyler söylüyor, kendine uğraş bulmuyor sürekli olumsuz konuşuyor gerçekten sıkılıyorum
Evlenicem diyordu ama artık öyle de demiyor ama ikidebir canım sıkılıyor diyor
Allah aşkına ben ne yapmayım
Biri annem biri babam zaten boşanmalarına üzüldüm ancak atlatıyorum ama mutlu bari olsalar ama ikisi de mutsuz çok üzülüyorum bu duruma

Ne yapıcak yani bu kadın nasıl mutlu olucak ilgilenmemek çözüm mü? Ömür boyu böyle mi olucak

Ne demek ölmeyi düşünmek sizin çocuğunuz var
Allah hayırlı kapılar açsın
Anneniz için huzurevi filan düşünmez mi hem yaşıtlarıyla sosyallesmis olur

Ne demek ölmeyi düşünmek sizin çocuğunuz var
Allah hayırlı kapılar açsın
Anneniz için huzurevi filan düşünmez mi hem yaşıtlarıyla sosyallesmis olur
Yok bu yaşta huzurevi olmaz, üzüntüsünü dinlemezsem vicdansız bir evlat olur muyum

Babam ile ilgili çoğu kişi evine gidince işini yapma demiş, nasıl mesela evine gidince evi dağınıksa bulaşıkları duruyorsa hiç birşey yapmadan gideyim mi
Gittiğim zaman sadece muhabbet mi edeyim
Nasıl yapayım

Yok bu yaşta huzurevi olmaz, üzüntüsünü dinlemezsem vicdansız bir evlat olur muyum
Tabi ki olmazsın canım benim ister istemez onları dinledikçe onların negatif duyguları da geçiyor sana ve elinden birşey gelmiyor
Bence mümkünse kendi evliliğini ve çocuğunu odak noktana al aksi durumda esin de bu durumlardan şikayetçi olmaya baslarsa sorun olur

Eşim çok şükür destek oluyor ama devamlı ben dr mutsuz olursam oda bir yerden sonra sıkılabilir
Peki babama karşı nasıl olucam, evine gidince evi dağınıksa toplamıyayım mı bulaşıkları oluyor vs, hadi yemek götürüyorum ama temizlik işi nasıl olucak, çalışıyorum ve kendime zaman ayıramıyorum, annem bir yandan canım sıkılıyor diye çağırıyor kimseyi kıramıyorum

tabiki yapacaksin babanin isini, sacma sapan yorumlar gordum bende.

annen evlenir mi bilmem ama baban evlenir gibi. biraz tesvik etmeye calissan o yonde? baban kendi yaginda kavrulur gider. AMA, buyuk bir ama tabiki annen bu konu yuzunden cok daha mutsuz olacak. babanin yuva kurmasi annenin tamamen dagilmasina sebebiyet verir kesin ihtimalle.
en azindan derdin 2den 1e duser.
uzaktan ne kolay yorum yapiyoruz dimi? Allah yardimcin olsun, guc kuvvet versin sana. bi sekilde dengelemeni umit ederim!

Babam değil de annem evlenir gibi geliyor
Babamın bir maaşı var ki kim çeker yani babamı çok sıkıntılı bir insan. Hem anneme hem babama nasıl davranıcam şaşırdım kaldım artık bu tarz konularda ailemle konuşmaktan sıkıldım, ne olurdu anlaşıverselerdi ben de bu kadar üzülmeseydim, her akşam ama her akşam annemin babamı affettiğini görüyorum bu kadar etkileniyorum işte nasıl atlatıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…