Annemle ilgili dürüstçe yorum istiyorum

Ya tabi ki canim ya gercek Sevgi Budur iste bunlar maddi ama manevi deger vermektir

Annem Bana ihtiyaci olsa kosarim o da öyle kardeslerim de öyle aile olmaktir bu

Evlenince ne oluyor Anne baba siliniyor mu yani canim anam kurban olurum ona

25 yıldır öğretmenlik yapıyorum
bir dikili ağacım yok
çünkü kızımın masrafları bir iki evle araba eder
ha bu benim seçimim ev araba almak yerine ona harcadım
10 liralık kalem varken 100 liralığı aldım
pandemide boş kalmasın diye öğretmenlerde bile olmayan çizim masası aldım vs
onun eğitimi düzgün olsun diye uğraştım
çok şükür çalışıp geçiniyorum ,ona ihtiyacım yok
babamdan kalan şeyler de olacak inşallah
ondan bir şey isteyen yok
amma velakin eli para tuttu,ben istemesem de kendi düşündü ama böyle de arafta kaldı
eğer ki bana verdiği herhangi bir şeyi şüpheyle verdiğini bilsem,anlasam
neler düşünürüm tahmin bile edemiyorum

Annenize borçlu hissetmenizi anlıyorum. Ama anneniz alacaklı gibi hissetmiyor izlenimini aldım. Alınmış arabayı yükseltmek yerine kendinize bir an önce bir araba almanız bana daha mantıklı geliyor. Bunun için suçlu hissetmenize hiç gerek yok.

anlat giz anlat incini cincigini anlat safim benim ne güzel de dökülüyor asyfhj

Kaynanaya sapur supur anaya babaya yarabbim sükür

Ya tabi ki canim ya gercek Sevgi Budur iste bunlar maddi ama manevi deger vermektir

Annem Bana ihtiyaci olsa kosarim o da öyle kardeslerim de öyle aile olmaktir bu

Evlenince ne oluyor Anne baba siliniyor mu yani canim anam kurban olurum ona
doğru ama bazen bu bağlılık öyle bir boyuta geliyor ki acaba evlenmeyi ertelesem mi ya da hiç evlenmesem mi düşüncelerine girince bunun ne kadar sağlıksız olduğu anlaşılıyor. Bu düşüncede birinin de annesini silmesi zaten mümkün değil.

Sorma valla ikisini de dersaneye yazdirdim aylik 200 Euro ödüyorum düsün Bana bir sey alacak eli titriyor ama gider kaynanasina yagdirir böyleleri

Canim kusum bunlar senin hissetiklerin tek cocuksun annem ne olacak diye panik yapiyorsun kendini sorumluluk altina sokuyorsun otur annenle konus icinde soru isareti olan ne varsa

anlat giz anlat incini cincigini anlat safim benim ne güzel de dökülüyor asyfhj

Kaynanaya sapur supur anaya babaya yarabbim sükür
Anamın babamın ihtiyacı yok olsa onlara da destek olurum ama bende yoksa önceliğim kendi hayatım olurdu onlar evlatlarım kendi hayatını kursun der para anne baba yaşlanınca lazım benimkiler daha geç almazlar da babama akıllı saat aldım kalp krizi geçirdi gitti o da bana aldı yüzük aldım akıllı gitti bana tv aldı onlar da annelerinden babalarından böyle görmüş. Çok şükür ben de evladımı düşünürüm artık

Canim kusum bunlar senin hissetiklerin tek cocuksun annem ne olacak diye panik yapiyorsun kendini sorumluluk altina sokuyorsun otur annenle konus icinde soru isareti olan ne varsa
Öyle yapacağım. Sadece şu konuda umarım şanslıyımdır şu an öyle gözüküyor ama erkek arkadaşım aç gözlü bir insan değil ben de de değilim. Annesiyle görüşmüyorum aramız bozuk ona rağmen onun ailesine yaptığı hiçbir harcama gözüme gelmiyor gelmez de çünkü ben onun sevgisini ilgisini seviyorum. O da benim için aynı düşünüyor. Umarım evlilikte bu durum değişmez erkeklerin mi eşlerine bu konuda daha baskın yoksa kadınların mı daha baskın olduğunu kestiremiyorum. Ben annem için bir şey yaptığımda şu an vermediği tepkiyi o zaman verirse buna çok üzülürüm.

Sen bu düşünceye durup dururken girmemişsindir annen işe girip ona destek olmanı bekliyordur içten içe ve sen bunu sezmişsin.
Bazı konuları açık açık konuşmaya gerek yok bazı şeyler hissediliyor.
Tamam seni tek başına büyütmüş emek vermiş anlıyorum zor bişey ama sokaktan bulduğu herhangi bi çocuk olsan büyük bi minnet duygusu hissedebilirsin bazı şeyler yaşanmış sen doğmuşsun.
Yine de annene destek olmalı mısın evet olmalısın ama belli bi yere kadar.
Kaç yaşındasın bilmiyorum tam olarak ama atanınca 1 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorsun ve ailelerden destek almadan 1 yıllık memur maaşıyla biraz zor olur o çünkü bazı şeyler ıvır zıvır o kadar çok para götürüyor ki bizde aynı şekilde evlendik 2 kişi nerdeyse 2 sene sürdü bişeyleri yoluna koymadan.
Ya atanır atanmaz annene kredi çekip vereceksin şimdi ne kadarlık bi araba yada ne kadarlık bi destek bilmiyorum ama senin yerinde olsam bir kereliğine bunu yapardım eğer böyle bi minnet duygusu altında olsaydım.
Sonrasında evlilik hazırlığı için birikim yapardım he maaşın çok dolgun olur ikisini aynı anda yürütürsen süper olur.
İstersen sen işe girince annen araba konusunu açarsa dersin kredi çekip veriyim diye evlenene kadar ödersin.
Evlendikten sonra bu işler tehlikeli yani eşler arasında sorun olabilir eşin bi borçla evlenmeni istemeyebilir sorun olur

Sorma valla ikisini de dersaneye yazdirdim aylik 200 Euro ödüyorum düsün Bana bir sey alacak eli titriyor ama gider kaynanasina yagdirir böyleleri
Abart ne zaman anneme babama hiçbir şey almam demişim ya nerenden anlıyorsun bilmiyorum ama başından beri annene babana destek ol ama kendi hayatını kurmadan büyük bi borç altına girme diyorum ikisi çok farklı. Çok şükür anam babam zamanında yatırımını yapmış öncelikleri de evlatları. Ve ben 29 yaşında evimi arabamı almışım gebe kalana kadar 6 senelik iş hayatım da vardı. Sen yeni işe girecek kıza annene araba al diyorsun bu mu doğru

Simdi senin aile aldigin hediyelerle konu sahibinin annesine yapacagi katkidan ne farki var akilli saat tv yüzük bunlar para degilmi eeeee ya Allah Askina ya neyse

Illa ihtiyaci olsun Bana gelsin para istesin Gönlümden ne koparsa oy oy evlerden Irak

Cok sükür ailem de beni böyle büyüttü birbirimize sebepsizce aliriz veririrz kendime alsam iki gardasima alirim ne mutlu bana

Anneniz zor bir durumda olsa ve gerçekten ihtiyaç sahibi olsa belki kendinizi daha fazla borçlu hissedebilirsiniz fakat şu an yapılmak istenen şey keyfi bir durum olduğu için bu kadar sorumlu hissetmeniz gerekmez. Bu durumun keyfi olduğunu kendiniz benimserseniz sorun kalmaz.

Araba ve yüzük aynı mı biri 20 bin. Araba 100 bin tl ile mi yükseliyor yoksa en az 300 bin tl ile mi. Ben de gayet alırım veririm ama kalkıp param yokken hayatım düzensizken anneme babama lüks bir ihtiyaç için kredi çekmem onlar da çektirmez. Benim anne babamın ihtiyacı olmadı durumları gayet iyi. Olsa ne yapardım bilmiyorum ama iyi ki önceliğim kendi hayatımı kurmak olmuş

Bak canim o cizgiyi Bastan cizeceksin

Evlendikten sonra kendi düzenin olacak o an iste hem esinle hem annenle sinirlarin olsun

Ben calisiyorum esimi ilgilendirmez istedimi alir veririrm

Anladigim kadariyla Annen istemiyor bir sey ama sen rahat edemiyorsun annenin ihtiyaci varsa elbet karsilarsin

Ben hic gizli yapmadim hep bilir di mesela bence dürüst ol ama dedigim gibi önceligin esin olacak Eger sizi zora sokacaksa mesela o ay yardim etmezsin esin de görür düsünceli oldugunu

Bu konuda cok bir sey söyleyemem es karakteri önemli orda

Benimki kendi maasina konsantre ondan sikinti yok

Tek onun maasi olsaydi ben calismasaydim farkli olurdu kesin

Annenin babanin durumu İyi anladik yeter da

Bazı anneler hayatlarını çocuklarına adar ve kendi hayatı gibi onun hayatını yaşarlar.Dünyanın en iyi en fedakar anneleri olduğu gibi aslında çok da zarar verirler çocuklarına.Benim annem de aynı senin annen gibiydi.Ne zamanki kendi hayatıma kendi fikirlerime önem vermeye başladım işte o zaman bambaşka bir anne gördüm.Bu söylediğim aşamaya tam olarak gelebilmek 6-7 senemi aldı.O konulara girmeyeceğim çünkü sana ağır gelir.Sadece şunu sor.Psikolog da bana sormuştu.Annenin sen dışında hayata dair planları var mı?
Çocuğuna yapışık anneler çocuğu dışında plan yapamaz.Evlenmese bile çocuğu için evlenmediğini ya da gezmediyse hobi edinmediyse çocuğuna hayatını adadığı için olduğunu söyler.Anne kendi kendine mutlu olmayı bilmiyordur ve yaptığı fedakarlıkların karşılığı olmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…