- 6 Ağustos 2014
- 1.030
- 3.401
- 333
- 44
- Konu Sahibi melegimsiii
-
Kızım senin aklına böyle şeyleri erkek arkadaşın mı sokuyor.Şöyle bir durum var annem şu an öyle aylık 50 bin bile kazanan bir insan değil. Memurların bir nebze daha rahat olduğunu ve evlenince de iki memur maaşı olacağını biliyor. Kendi kazanınca göre de fazla olacağının farkında. Annemin benden direkt bir talebi yok gerçekten ancak aile kavramını tam olarak yaşayamadığından olsa gerek benden eşimle benim ilişkimi ayrı yere, kendisiyle benim ilişkimimi de ayrı yere koyup iki tarafa da aynı ölçüde yetebilmemi bekliyor gibi. Umarım anlatabilmişimdir.Bunu bazı cümlelerinden anlıyorum.
İşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmedeniPhone dan hisse senedi mi alacak yahu kadin bile istemiyor konu sahibi acaba mi diye söyleniyor
Benim iki cocugum var kendimden eksiltip onlari harcadim ve evet büyüdükleri zaman kendi paralariyla benim kücük bir hayalimi gerceklestirseler bundan gurur duyardim
Niye gocunim ki ben demem ki beni aylik maasa baglasin gücüm yettikce calisirim kimseye muhtac degilim annesi de muhtac degil hayali arabasini modelini yükseltmek kizi da biraz yardim etse annesi cok mutlu olur ne var bunda ya
Siz baya feminist yaklasiyorsunuz
Kiminin hayali yeni buzdolabi kiminin bir üst Model araba
Onunla bu konuyu hiç konuşmadım.Kızım senin aklına böyle şeyleri erkek arkadaşın mı sokuyor.
Çünkü bu annenin aklı değil besbelli.
Aylık asgariden az mı kazanıyor? Kendi evi var mı?Bazen asgari bile değil bu arada
Ev var.Aylık asgariden az mı kazanıyor? Kendi evi var mı?
Yani annem tek başına asgari ücret kazanıyorsa ben aylık bir miktar yardım etmek isteyebilirdim.
Kayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsunİşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmeden
Ben yardım konusunda hemfikirim dediğim gibi ve ona sormadan da yapacağım zaten.Aylık asgariden az mı kazanıyor? Kendi evi var mı?
Yani annem tek başına asgari ücret kazanıyorsa ben aylık bir miktar yardım etmek isteyebilirdim.
Bu arada 17 yaşında evden gittim okul için bi daha da dönmedimO yorumun sahibine göre annesi onu 18 yasina geldiginde evden sutlamali cünkü kadin bakti büyüttü kendi ayaklari üzerinde duruyor artik bakmak zorunda degil
Insanlar ne kadar duygusuzlasmis farkinda misin Robot gibi oysa dedigin gibi ne kadar güzel anne kiz iliskisi
Annem ikide bir bana kiyma makinasindan bahseder di öbür ay alacam domates cekerim diye gittim aldim verdim cok sevindi yarim sene kullandi simdi kilerde duruyor ama neyse o anki sevgisi bana yeter
Yapma onlar seni dogurdu diye bunlari yapmak zorunda degilsin ..İşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmeden
Tamam canim kayinannecine ev alip millete annesine karsi dolduran gisla sana da TamamBu arada 17 yaşında evden gittim okul için bi daha da dönmedimama ailemin desteği tabii ki vardı hala ailemle görüşüyorum yakın mesafedeyiz. Ama yeni atanmış halimde sırf ona borcumu ödemek için hayatımdan çalmazdım önce kendi düzenimi kurardım ki kurdum da
Çünkü biz yeni mezun değiliz karı koca ikimizin de arabası var evimiz var düzenimiz oturdu maddi olarak zorlayacak bi miktar değildi annem olsa annem evsiz olsa ona da destek olurdum ama burada konu sahibinin durumu yok parası yokKayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsun
Okadar kendinle celisiyorsun ki neyseÇünkü biz yeni mezun değiliz karı koca ikimizin de arabası var evimiz var düzenimiz oturdu maddi olarak zorlayacak bi miktar değildi annem olsa annem evsiz olsa ona da destek olurdum
Sen anlamıyorsun bence tamam sen çocuklar büyüyünce sıraya sok birine ev birine araba aldır işe girer girmez ödesinler sana annelik borcunuOkadar kendinle celisiyorsun ki neyse
Bizde de yakın arkadaşlarım sen ailenin annesi olmuşsun der. Annem senelerce yoğun iş hayatında olunca mutfakta facia kaldı.O yorumun sahibine göre annesi onu 18 yasina geldiginde evden sutlamali cünkü kadin bakti büyüttü kendi ayaklari üzerinde duruyor artik bakmak zorunda degil
Insanlar ne kadar duygusuzlasmis farkinda misin Robot gibi oysa dedigin gibi ne kadar güzel anne kiz iliskisi
Annem ikide bir bana kiyma makinasindan bahseder di öbür ay alacam domates cekerim diye gittim aldim verdim cok sevindi yarim sene kullandi simdi kilerde duruyor ama neyse o anki sevgisi bana yeter
Evet değilim ama onlar beni büyütmek zorundaydıYapma onlar seni dogurdu diye bunlari yapmak zorunda degilsin ..
Kizzz bosver gelinim yapar senin gibi biri lazim yalnizSen anlamıyorsun bence tamam sen çocuklar büyüyünce sıraya sok birine ev birine araba aldır işe girer girmez ödesinler sana annelik borcunu
Benim gibi gelinin olursa oğlunun evine giremez torununu göremezsin doğru dua hfjcjvjdjcj başıma bela olmasın en azınsan evi olsun otursun diye verdik bu arada öyle çok bi para da değil ama para. Sevgiden borcunu ödemek için değilKizzz bosver gelinim yapar senin gibi biri lazim yalniz
Pekiala o zaman sen neden bu konuyu bu kadar dallanıp budaklandırdın, çalıştığın vakit içinden geliyorsa yardımcı olursun gelmiyorsa olmazsın bu kadar basit.Onunla bu konuyu hiç konuşmadım.
Haklısınız. Hayat bu insan yaşadıklarından düşündüğünü şeylerin ne kadar boş olduğunu da anlayabiliyor bazen. TeşekkürlerPekiala o zaman sen neden bu konuyu bu kadar dallanıp budaklandırdın, çalıştığın vakit içinden geliyorsa yardımcı olursun gelmiyorsa olmazsın bu kadar basit.
Hem sen dereyi görmeden paçaları sıvama zamanın kime ne getireceği belli olmaz.
Sen önce kendi ayaklarının üstüne bir kalk kendi kazancın bir olsun sonrası sonra.
Kafanı da olmayan düşüncelerle boşuna yorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?