Annemle ilgili dürüstçe yorum istiyorum

Kızım senin aklına böyle şeyleri erkek arkadaşın mı sokuyor.
Çünkü bu annenin aklı değil besbelli.

İşte konu sahibi yanlış düşünüyor BENCE ben doğururken beklenti ile doğurmadım benim ailemde de çocuklarım hayatını kursun düşüncesi var aile destek olur düşüncesi var böylece hayata 1-0 yenik başlamazsıj annenin geliri yoksa parası yoksa tabii ki desteklersin biz kayınvalideme ev almasına destek olduk evi yoktu hayatı ihtiyaç olarak gördüm ama yeni mezun yeni çalışan olsaydık yapamazdık kendi hayatımızı kurma derdindeydik. Ben babamın evine gidince market alışverişi bile yaptırmaz anneme hediye alsam annem gider bana başka hediye alır. Annenin anneliğini yapması ödenmesi gereken bir borç değil destek olsun ama kendi hayatından alıp götürmeden

Kayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsun

Bu arada 17 yaşında evden gittim okul için bi daha da dönmedim ama ailemin desteği tabii ki vardı hala ailemle görüşüyorum yakın mesafedeyiz. Ama yeni atanmış halimde sırf ona borcumu ödemek için hayatımdan çalmazdım önce kendi düzenimi kurardım ki kurdum da

Yapma onlar seni dogurdu diye bunlari yapmak zorunda degilsin ..

Tamam canim kayinannecine ev alip millete annesine karsi dolduran gisla sana da Tamam

Kayinvalidene ev alirken destek oluyorsun ve konu sahibine Alma diyorsun
Çünkü biz yeni mezun değiliz karı koca ikimizin de arabası var evimiz var düzenimiz oturdu maddi olarak zorlayacak bi miktar değildi annem olsa annem evsiz olsa ona da destek olurdum ama burada konu sahibinin durumu yok parası yok

Çünkü biz yeni mezun değiliz karı koca ikimizin de arabası var evimiz var düzenimiz oturdu maddi olarak zorlayacak bi miktar değildi annem olsa annem evsiz olsa ona da destek olurdum
Okadar kendinle celisiyorsun ki neyse

Bizde de yakın arkadaşlarım sen ailenin annesi olmuşsun der. Annem senelerce yoğun iş hayatında olunca mutfakta facia kaldı.
Haliyle ben dolma, kuru fasulye gibi küçük porsiyon yapılmayan yemek yaptıysam büyük yapar bir kavanoz da ona gönderirim. Menemenlik sever diye yaparım ona da gönderirim.
Elimi üstünden çekmiyorum. O da ama mesela arkadaşlarıyla tatile gitse bile illa pazara gider bana Muğla tarhanası yabani ot falan alır ben seviyorum diye.
Anne çocuk ilişkisinde bunlar bana sıcaklık geliyor.
Bugün anneme sıkıştım anne bu ay desek biliyorum mutlaka bulur bir yerden gönderir. Ama aynı şekilde eski arıza yapan arabası varsa ben de bir şekilde destek olmak isterim.
Bizim büyük aile böyle ama tek anne kız olarak değiş. Teyzem bir ara yazlık almak istedi, bir miktar para bulamadı. Annemler tüm kardeşler biraz para gönderdi almasını sağladılar. Teyzem de geri ödedi.
Bizde teyzeler dayılar dahil birimiz sıkışınca koşar.
Ben bu durumu çok seviyorum. Biliyorum ki zor günümde herkes yanımda durur çünkü bunu bilmek güç veriyor hayatta insana

Kizzz bosver gelinim yapar senin gibi biri lazim yalniz
Benim gibi gelinin olursa oğlunun evine giremez torununu göremezsin doğru dua hfjcjvjdjcj başıma bela olmasın en azınsan evi olsun otursun diye verdik bu arada öyle çok bi para da değil ama para. Sevgiden borcunu ödemek için değil

Onunla bu konuyu hiç konuşmadım.
Pekiala o zaman sen neden bu konuyu bu kadar dallanıp budaklandırdın, çalıştığın vakit içinden geliyorsa yardımcı olursun gelmiyorsa olmazsın bu kadar basit.
Hem sen dereyi görmeden paçaları sıvama zamanın kime ne getireceği belli olmaz.
Sen önce kendi ayaklarının üstüne bir kalk kendi kazancın bir olsun sonrası sonra.
Kafanı da olmayan düşüncelerle boşuna yorma.

Haklısınız. Hayat bu insan yaşadıklarından düşündüğünü şeylerin ne kadar boş olduğunu da anlayabiliyor bazen. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…