Annemle şiddetli kavgamız ,lütfen bana bir yol gösterin

Sorup duruyorlarsa milletin ağızını kapamak için söylemiş olabilir

Özür dileyecek bir şey yapmamışsınız ki.
Esas anneniz kendi kaygılarıyla sizi boğduğu için, size baskı kurduğu için sizden özür dilemeli ama maalesef anneniz artık belli bir yaşa ulaşmış ve değişmeyecek.

Sizinle yaşıt sayılırız. Benzer süreçlerden geçtim. Şanslısınız ki ekonomik bağımsızlığınız var. Babanızdan izin alacak yaşta değilsiniz kesinlikle. Kendi hayatınızı kurmaya bakın derim ben.

Çünkü ortada bir aday olunca da her şey güllük gülistanlık olmuyor. Beni biriyle tanıştırmışlardı. Ailemizin içinde bulunduğu kuşağa göre dört dörtlük biri. Gelgelelim o kişinin dini ile benim dini görüşüm uyuşmuyordu. Olmazdı ancak ailemi ikna etmek o kadar zordu ki. Efendim görünüşü iyiymiş, memurmuş, arabası varmış niye istemiyormuşum bir daha görüşseymişim açık açık diyemiyorsun ki ben agnostiğim olmaz diye.

Sonra düşündüm kendi hayatımda kendi kararlarımı alamadıktan sonra hayatın esprisi neydi ki?

Uzun oldu özetle özür dilemeyin ve sınırlarınızı net çizin söz konusu kişiler ailemiz dahi olsa.

Anneler yapar böyle şeyler takılmayın ve bence birdaha annenizi başkalarının yanında bozmayın.tabi aslinda anneniz hatali ama Onların dünyasında bu konu önemli ve size pazar ( ! ) yaratıyorlar akıllarınca.Benimkide yapar bazen herrrrkeesssssslerrr benim kızımı istemeye geldi ama doktora yapcak ondan erken der komşulara falan ben böyle bakarım sadece =》 :KK53:

Aha bak tesadüf mü nedir az önce komşuya konuşuyor annem. Ben 29 yaşında evlendim 30 yaşındayım. Onun kızı da 30muş 16 yaşında evlenmiş. Annem benim yaptığım çok garipmiş gibi işte benim kızım okudu iş buldu anca falan diyor. :D ben de güldüm. Oysa ki kısmetsizdim

Sırf hemen evlen diye kötü birine denk gelirsen Annen sonra yaşadığı vicdan azabıni ne yapacak acaba

teyzemde boyleydi kuzenime kiz yatiyodu koca kalkiyodu koca yemege oturuyodu koca
ufacik tartismada evde kalmis kiz kurusu tarzi kelimeler kullaniyodu kafayi kizla bozmustu
kendi kimi komsu akraba olarak begense gel kizimi iste dunur olalim falan diyodu
kizi cumle aleme rezil etti yani en sonunda kiz evini ayirdi
simdide her gun arayip oram agriyo bueam agriyo hastayim gel beni hastaneye gotur
gel beni dr a gotur sirf huzursuzluk cikarmak icin
bence siz haklisiniz icinde bulundugunuz durumuda cok iyi anliyorum
yerinizde olsam bir sure konusmam

Back
X