hayır şeytan diyorki akşam çek git bakayım ne dolaplar dönüyor....
sonra diyorum ki hayır sakın kapılarını açma gitme sorma arama uzun bir süre hemde...
anlamadım ama cok degısık
neden saklıyorlarkı senden kıskanacagını mı dusunmusler kocaman ınsanlar
sende gitme bosver hatta bı sure arama bence
annenız ve ablanız sızın arkanızdan ne gıbı bı dolap dondurebılır kı ben anlamadım sahsenbenneyaptımki
canım benim aranızda sorunlarmı varda böle şüpheleniyosun...annenin suratına kapatırsan alınır tabi...
ya sanırım iletişim bozukluğu oldu aranızda yani sonuçta bir anne kendi evladı için içinde art niyet besleyebilirmi ki...
Valla sorunu siz anlamamışsınız, biz hiç anlamadık. Ama bence böyle boş şeyler yüzünden ailenizle aranızı bozmayın. Bence gidin ve konuşun onlarla.
sizin aile bi enterasan .. aileden böyle dolap çeviriyo diye bahsetmeniz içler acısı .. anneye ablaya düşmanmış gibi elim ayağım buz kesti diyecek kadar öfkelenmeniz ayrı bi olay.. ben şahsen okudum ve uyuz oldum konuyu.......!
canim problem nerde biliyomusun o an sadece ablanla konustun neden gizliyorlar diye
annenle hic konusmamissin niye ablana soruyorsun neden annem yalan söylüyor diye
direk annene sorsana yalani söyleyen o
ablanda kafasina göre atmis sen kiskanirsin diye demis
vallahi ben bise anlamadim bu isden:sinifsinif: var sanki bi dolap
onlar senin ailen niye bir süre görüşmiyeceksin ki..bende anlam veremedim ...git konuş ne yapmaya çalıştıklarını sor...
canım ya öyle şeyler yazmışsınki annem yazmasan kaynanan sanırdım...
annene yemeğe gitmek için çağırmasımı gerek.. neden bak çağırmadan gelmiş desinlerki...
bence sen gerçekten annene uzak olduğun için üzülüyosun,üzülümesen, takmasan bu kadar sinirlenmezsin...
banada böyle davransalar kızarım. birde hem suçlu hem güçlü ablan tavır alıyor.... o yemeğede gitmem. hatalarını bilsinler... bu arada sen üzülürsün lafıda bana pek doğru gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?