Annemsizlik... Alışmak, hazırlıklanmak...

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Hayırlı günler. Daha önce annemin rahatsızlığı ile ilgili konu açmıştım. Annemim son durumu. 10 gündür yoğun bakımda. Yattığı 5.gün el, kol, bacak hareketleri yaptı. 6. gün uyandı. Doktorlara cevap vermeye çalışmış ama dili dönmemiş. Sonra yine durumu ilk geldiği gün gibi dediler. Her şeye hazırlıklı olın dediler. Verdiği tepkileri aklımız almıyor. Uyanması vs. tıppen olmaması gerekiyor dediler. Ama yine uyuyor. Hazırlayın kendinizi diyorlar. Bu duruma kendimi nasıl hazırlayacağım.? 2 yaşında bir de evladım var. Onu da olumsuz etkilemek istemiyorum. Benzer durımda olanlar nasıl atlattınız bu durumları. Kendimi düşünmüyorum. Evladımın psikolojisini düşünüyorum. Anne olmak böyle bir şey sanırım. İçim yangın. 15 aydır mücadele ediyoruz bu kanserle. Annem canım annem...

Rabbim önce şifa sonrasındada şifalar versin.
Anne bu birşeye benzemez rabbim size bağışlasın inşallah...

Allah şifasını versin size de Allah sabır versin..
Önce derin bi nefes alın arkanıza yaslanın.. Takdir-i İlahi deyin acıları bitecek ve bi daha asla acı çekmeyecek hasta olmayacak üzülmeyecek ağlamayacak diye düşünün. Evet zor olabilir bilirim benim annem babam da kanser.. Tek avuntum acı çekmemeleri için ettiğim dualar. Elden bişey gelmiyor. Allah yardımcınız olsun tekrar

Bizim komşumuz da çok uzun süre komada kaldı ve kanser hastasıydı ve iyileşti. Hiç belli olmuyor böyle işler. İnşallah annenizde en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Ömürün nerede biteceğini biz bilemiyoruz. ALLAH(c.c) büyük...

Ne güzel yazmışsınız. Teşekkür ederim.Bu yalan dünyada hepimiz misafiriz. Bunu biliyorum. Ama etten kemikten insanım. Acı çekiyorum.
Size de çok geçmiş olsun. İz kalmadan şifa bulsunlar tüm hastalar inşaALLAH(c.c)...

Malesef bilgim yok ama Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…